Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?
60
Dehogynem hiszek 😂 elvégre a média nem hazudik. Neked van igazad mondtam. A médiának hinni kell mert nem akarnak átverni. Rendes fiúk ezek
😂
Konrolál. Kedves nyelvtantanárúr.
Jogász végzettségüként azt tudom csak mondani hogy máshogy működik a jog.
De persze neked van igazad. 😂😂 Lefizetik őket és a világ téged fog igazolni. Téged, Orbánt és Müller Cilit.
Nem kell másképp lásd. Mondom, neked van igazad 😂 bravo!
"A nevetésedből ítélve, nem gondolod komolyan. Kifejetenéd, hogy melyik állítással nem értesz egyet, és miért?
Vagy majd megint csak kamu-egyetértés és tartózkodás mögé bújsz, mert te magad sem tudod megindokolni? :)"
Ugyan dehogy 😂 neked van igazad mondtam már százszor. Te vagy a jófiú és tudod a tutit. Te látod jól a dolgokat és maximálisan hiszek neked 😂 hogy is vonnálak kétségbe?
Nem bújok semmi mögé 😊 csak édesanyám arra tanított hogy a hülye akkor boldog ha igaza van, az okos ember pedig akkor ha f@szvégre veszi a hülyét. Bevált 😌😂 puszika!
61
Fenyegesd meg hogy elválsz. Holnap megy is oltani akkor.
Mert ugye nagyon sok okos ember van emögött és a tudomány csak a jagadat akarja.
Elárulok egy nagy titkot, amit mi halandó emberek nem tudunk (mert van aki nem akarja tudni de van aki akkor tudja csak meg amikor valaki elmondja neki).
Az orvos azt mondja a Tv-ben amit mondanak neki. A sógorom sebész és nem oltatta be magát. Viszont volt egy interjú és mondták hogy mit szabad mondjon és mit nem. És tudod mit mondott az interjú során? Hogy igenis be kell oltatni magunkat, hogy az oltástól nincs mit tartani és hogy mi de kit csak ösztönöz, mert ő is az elsők között volt aki oltatni ment.
Utána elmesélte nekünk hogy hogy megy ez. Mindenkinek aki megszólal a médiában, ki van adva hogy mit mondhat. Ha nem, egyszerűen nem jelenik meg a riport. Ja és igen, ez a demokratikus jogállam ahol szólásszabadság létezik és nincs cenzúra.
64
Ez volt a cél. Függővé teszik az embert az oltáshoz.
"Konrolál. Kedves nyelvtantanárúr."
Fuss neki mégegyszer, harmadjára majd összejön!
"Jogász végzettségüként azt tudom csak mondani hogy máshogy működik a jog."
Nem vagy te jogász. Egy jogász tud érvelni, bizonyítani, meggyőződés alapján tesz kijelentéseket, amiket alá is tud rámasztani. Te ezek közül egyikre se vagy képes. Ha mégis jogasz vagy, akkor igencsak felhígult a szakma.
"De persze neked van igazad. Lefizetik őket és a világ téged fog igazolni."
Nem kell lefizetni senkit, anélkül sem lesz emberi jogokra hivatkozva senki elszámoltatva a kötelező oltások miatt. Már most is kötelező egyesek számára. És hol vannak ilyenkor a szent jogvédőid? Hol vannak a pereskedések? Barlangban élsz, hogy ennyire nem vagy képben?
"Nem bújok semmi mögé csak édesanyám arra tanított hogy a hülye akkor boldog ha igaza van, az okos ember pedig akkor ha f@szvégre veszi a hülyét. Bevált puszika!"
Édesanyád csak azzal nem számolt, hogy az ő fia a hülye.
A legszebb az egészben, hogy fel sem tűnik neked, hogy én nem is próbállak téged győzködni semmiről, hanem ellenkezőleg; kérdezek és alátámasztást várok a kijelentéseidre. Amire te csak annyit tudsz nyögni, hogy “Jó, akkó neked van igazad”. Öcsém, hát miben??? Feltettem egy kérdést.
Ez is nagyon vicces, hogy élből lekamuzod azt, amit a hírekben mondanak, de amúgy a bíróságok korrumpálhatatlanságában, meg érdekektől való mentességében szentül hiszel. :)
“Ez volt a cél. Függővé teszik az embert az oltáshoz.”
Függővé az oltáshoz??? :D Ezt hogy kell elképzelni, ha majd nem kapsz félévenként akkor elvonási tüneteid lesznek, vagy mi? :D
Mondd meg neki, hogy feleslegesen aggódik, mert az oltásban microchip van, a microchippel meg át akarják venni az agya felett az irányítast, ezért teljesen felesleges a génmódosítas miatt paráznia.
Gondolja végig logikusan: mi értelme lenne mérgező, génmódosított cuccot fecskendezni azokba, akik felett atveszik az iranyitast? A háttérhatalomnak jó egészségi állapotban lévő rabszolgákra van szüksége, úgyhogy feleslegesen fél attól, hogy az oltások megmérgezik. :)
66
Nem futok, kedves nyelvtanar. Nem akarok megfelelne neked :)) mert nekem te senkim nem vagy.
"Nem vagy te jogász. Egy jogász tud érvelni, bizonyítani, meggyőződés alapján tesz kijelentéseket, amiket alá is tud rámasztani. Te ezek közül egyikre se vagy képes. Ha mégis jogasz vagy, akkor igencsak felhígult a szakma."
Kedvesem, hát ezt is jobban tudod? Fantasztikus milyen okos vagy.
Nem egy no name embernek fogok egy anonim oldalon bizonygatni akit már úgy is meghülyített a média és aki úgyse fogja fém csak azt amit a tvben mondanak neki. Én meg semmit nem érek vele hogyha győzködlek. Minek? Kiszívatod magadból a szert vagy mi? Oltasd magad még 10-szer legalább, isten neki.
"Hol vannak a pereskedések? Barlangban élsz, hogy ennyire nem vagy képben?"
Majd meglátod, kedves. Amikor kijössz a barlangból :))
"Édesanyád csak azzal nem számolt, hogy az ő fia a hülye."
Mondja ezt a kormány és a média idióta robotkatonája 😂 mindegy, úgyse érdekel a véleményed. Én jót röhögök a többiekkel rajtad, te meg itt nagyon próbálsz okos lenni. Hajrá.
"korrumpálhatatlanságában"
Én az emberi jogok bíróságáról beszéltem. Ami jelenleg még hivatalosan és ténylegesen is független. Aztán hogy mi lesz azt nem tudhatom. De a jelenlegi helyzetben ez az egyetlen bíróság amiben vakon megbízó (ma, a mai hétfői napon, hisz bármelyik nap fordulhat a helyzet)..
Ha nem kapsz félévenként akkor azt mondják hogy nem vagy védett, nuku védettségi igazolvány és az ilyenek mint te majd beszarnak hogy jaj istenem meghalok ha nem kapom be a 8-ik adagot, mert már nem leszek védett...
De akárhogy, neked van igazad 😂 a lényeg hogy te boldog légy és lenyugodj hogy igazad van, az oltatlanok a tudatlan hülyék és a magadfajtának van jövője. Ez van, mi is meg kell halunk egyszer. Kár hogy nem voltunk ilyen okosok mint te 😂
“Nem futok, kedves nyelvtanar. Nem akarok megfelelne neked :)) mert nekem te senkim nem vagy.”
Az imént még meg akartál, amikor megpróbáltad leírni helyesen, csak besültél.
“Nem egy no name embernek fogok egy anonim oldalon bizonygatni”
Nem tudom mióta bizonygatod azt, hogy felesleges bizonygatni. Amennyi energiát annak a bizonygatására áldoztál, simán bizonygathattad volna egy olyan kijelentésed is, ami kapcsolódik az eredeti témához, például hogy járványhullámok valójában nincsenek. Nem tart sokáig erről mutatni egy tanulmányt, statisztikát, vagy bármilyen forrást (ha létezik), ami igazolja az állításod.
“…akit már úgy is meghülyített a média és aki úgyse fogja fém csak azt amit a tvben mondanak neki.”
TV-t nem nézek. Internetes hírportálokról, koronavírussal foglalkozó statisztikai oldalakról, és tanulmányokból tájékozódom. Úgy gondolom, hogy ezek nagyjából megbízhatóak, vagy legalábbis nincs megbízhatóbb. Odáig oké, hogy te ezeknek az oldalaknak, vagy akár a TV-s híreknek nem hiszel, de akkor mégis minek hiszel te? Honnan szeded az infóidat, mi alapján alkotsz véleményt? Mi az alapja a véleményednek? Más oldalak? Oltásellenes csoportok? Vagy a szomszéd?
“Oltasd magad még 10-szer legalább, isten neki.”
Vótmá. Te itt jobban tukmálod az oltást, mint bárki más az oldalon, erre azt mondod, hogy én akarok másokat rávenni az oltásra?
“Majd meglátod, kedves. Amikor kijössz a barlangból :))”
Hát jó, akkor majd meglátjuk hány ember fog az elkövetkező fél évben kártérítést kapni a kötelező oltások kapcsán emberi jogokra hivatkozva. Egy maréknyi talán összejön. :D
“Én jót röhögök a többiekkel rajtad, te meg itt nagyon próbálsz okos lenni.”
Te itt max kínodban röhögsz. :)
“Én az emberi jogok bíróságáról beszéltem. Ami jelenleg még hivatalosan és ténylegesen is független. Aztán hogy mi lesz azt nem tudhatom.“
Az imént még magazbiztosan mondtad, hogy ők majd nem hagyják, meg majd jól megaszongyák, most meg már nem tudhatod. Nem tartott sokáig ez a magabiztosság.
“De a jelenlegi helyzetben ez az egyetlen bíróság amiben vakon megbízó (ma, a mai hétfői napon, hisz bármelyik nap fordulhat a helyzet)”
Hát nem is tudod kikben bízol meg vakon? :D
“Kötelezővé lehet tenni az oltásokat egy demokratikus társadalomban, áll az Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletében. Mérföldkőnek számít az első ilyen döntésük, és egyben azt is jelenti, hogy a koronavírus elleni oltásokat is kötelezővé tehetik az európai országok.”
Ma még megbízol bennük, de a cikk már több, mint féléves! :D
“The European Court of Human Rights (the “Court”) has rejected two complaints against mandatory Covid-19 vaccination.”
De te tőlük várod, hogy a kötelező oltások ellen fellépjenek. :D
“Ha nem kapsz félévenként akkor azt mondják hogy nem vagy védett, nuku védettségi igazolvány és az ilyenek mint te majd beszarnak hogy jaj istenem meghalok”
Én nem félek sem a vírustól, sem az oltástól. Te fogsz majd beszarva menekülni az emberi jogok bíróságára, ha kötelezővé teszik.
“Kár hogy nem voltunk ilyen okosok mint te”
Látod, tanulni kellett volna. De ezen még lehet változtatni, tessék szépen tájékozódni, de nem a kocsmából, meg a szomszéd nénitől persze.
69
Akkor sem akartam helyesen, csupán megértetni. Azt hittem nem érted mit akartam írni. Nem kell helyesen leírnom ahhoz hogy megértsd.
Hagyj a tanulmányaiddal és statisztikáiddal 😂 azokat olvasgasd te.
Na akkor tájékozódj ahonnan akarsz. A te bajod 😂 kit érdekel.
"Vótmá. Te itt jobban tukmálod az oltást, mint bárki más az oldalon, erre azt mondod, hogy én akarok másokat rávenni az oltásra?"
Ó, barátom. Én nagyon is támogatom hogy minél többen oltassák be magukat. Akinek csak tudom ajánlom is. Persze nem rokonoknak vagy barátoknak. Miért ne? Legalább több lesz a tesztalany.
Egy maréknyi se elhanyagolható. Sőt. Elég ha csak egyetlen ember kap. Egy, aki bebizonyítja hogy nem hagyja hogy irányítsák őt és hogy semmibe vegyék a jogait.
"Te itt max kínodban röhögsz. :)" Igen persze 😂😂😂
"Az imént még magazbiztosan mondtad, hogy ők majd nem hagyják, meg majd jól megaszongyák, most meg már nem tudhatod. Nem tartott sokáig ez a magabiztosság."
Embergyermek! Nem kell kiforgatni a szavaimat. Azt mondtam hogy jelenleg ezen a bíróságon meg lehet nyerni egy ilyen pert. Jelenleg, jelen pillanatban még megbízható. Amikor jelét lehet majd tapasztalni hogy ők is eladták a lelküket, eskü te leszel az első akinek szólok.
"De te tőlük várod, hogy a kötelező oltások ellen fellépjenek. :D"
Vigyorarc! Ha ez valóban igaz, akkor tessék, bennük SEM bízok. Nem láttam még ilyen cikket viszont ennek sem hiszek száz százalékosan mert millió cikk kering jelenleg is. De meglátjuk.
"Én nem félek sem a vírustól, sem az oltástól. Te fogsz majd beszarva menekülni az emberi jogok bíróságára, ha kötelezővé teszik."
Én ugyan nem fogok menekülni 😂 egyszerűen nem adatom be. És kész.
Legrosszabb esetben szerzek oltási papírt.
"Látod, tanulni kellett volna. De ezen még lehet változtatni, tessék szépen tájékozódni, de nem a kocsmából, meg a szomszéd nénitől persze."
Na ugye? 😂😂😂 Máris megyek megnézni a Tényeket vagy olvasni valami szenny oltást peopagáló oldalt, aztán holnap iratkozok is egy Pfizerre és két Astrara 😂 mert eddig tudatlan voltam de te megvilágítottál, oltásmester.
Sosem késő 😂 Na puszi neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!