Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?
50
Mert a tvben ezt mondják és az oltásosok ugye nagyon hisznek a médiának.
Mindenkit a média manipulált, a kormány által kontrollált média.
Vagy beszaratták őket azzal hogy meghalnak ha nem adatják be az oltást, vagy megtiltották hogy diszkóba menjenek és ezért adták be a derekukat.
Igen, az oltás semmit nem ér. De nem kell elhidd. Menj lövesd be a 8-ik adagot is, rajta!!
Nem oltatom be magam. Engem nem fognak zsarolni, hogy beoltassák magam. Nem tehetik kötelezővé. Ausztriában sincs mindenki beoltva, ne hazudj. A rokonaim se.
Én is feleslegesnek tartom. Szerintem nincs semmi pozitív hatása és a szervezetem erősebb, kibirja a betegséget.
Nem tudhatom hogy megöl vagy megbetegít. Csak van rá esély. Állítani nem merem, csak azt hogy esélyes.
Miért félnék? Ksemmi közöm hozzá. Beadni sosem fogják nekem így nincs miről tartsak
"Mert a tvben ezt mondják és az oltásosok ugye nagyon hisznek a médiának."
Ja, értem. Tehát nem hiszed el valójában, hogy egyre több a beteg és halott. Csak azt nem értem, hogy akkor miért bólogattál a másik kommentelőnek, hogy maximálisan egyetértesz azzal, hogy nem ér semmit az oltás, merthogy itt a negyedik hullám. De ha egyszer nem hiszed, hogy több a beteg és a halott, akkor a negyedik hullám meglétét sem hiszed el! Ellentmondásokba hajtod magad folyamatosan, nem veszed észre? :D
“Igen, az oltás semmit nem ér.”
Támaszd alá valamivel ezt a kijelentésed.
“Nem tehetik kötelezővé.”
Dehogynem. Miért ne tehetnék majd egyszer?
“Ausztriában sincs mindenki beoltva, ne hazudj.”
Ki mondta, hogy mindenki be van oltva Ausztriában? Azt mondtam, hogy Februártól kötezelővé teszik.
“Nem tudhatom hogy megöl vagy megbetegít. Csak van rá esély. Állítani nem merem, csak azt hogy esélyes.”
De miért állítod biztosra, hogy a vírust legyőzöd, az oltásnál meg megvan az esély, hogy megöl? A vírus esetén miért nincs rá esély, hogy megöl, miért csak az oltásnál?
Az egyik megbetegedést okoz, a másik meg egy gyógykészítmény. Az egyik egy önmagát milliószorosan reprodukálni képes vírus, a másik meg ennek a vírusnak elölt változatából, vagy bizonyos részeiből, és olyan adalékanyagokból áll, amivel már évtizedes tapasztalataink vannak a gyógyászat terén. Miért gondolják az oltásellenesek, hogy mégis az utóbbi a veszélyesebb?
52
Dehogy hiszem hogy több a halott 😂 anno sem volt annyi amennyit mondtak. Az egész propaganda.
Azért "bólogattam" mert a kormány itt ütközik elle tmondásba. Milyen érdekes hogy hivatalosan itt a 4ik hullám, de nagy a beoltottság. Akkor hogy lehet ez? Meg hogy lehet hogy hivatalosan rengeteg beteg és halott van?
Felesleges hogy mit hiszek (mert igen, valóban nem hiszek ezekben a hullámokban) a lényeg hogy ők (te is) elhiszi és nem veszik észre az ellentmondást.
Mi a francnak támasszam alá? Ki vagy te? Számadással tartozom neked vagy mi? Te már úgy is a gépezet része vagy, felesleges bármit is tenni. Menj a 14-ikre is.
Nem tehetik kötelezővé. Léteznek emberi jogok. De persze ez téged hidegen hagy...
3szor voltam covidos, egyszer sem volt több egy egyszerű influenzánál. Kis fejfájás, orrdugulás, 37.4 láz és egyszer nem éreztem szagokat. Ennyi. Túléltem. És túl fogom élni.
A másik nem gyógykészítmény. Hivatalosan annak van feltűntetve de valójában egy semmit nem érő lötty.
#53-#54
"Azért bólogattam mert a kormány itt ütközik elle tmondásba. Milyen érdekes hogy hivatalosan itt a 4ik hullám, de nagy a beoltottság. Akkor hogy lehet ez? Meg hogy lehet hogy hivatalosan rengeteg beteg és halott van?"
Erre több lehetséges magyarázat is van, néhány:
- Az oltások nem akadályozzák a terjedést, inkább csak a lefolyást enyhítik, emiatt van negyedik hullám.
- Idén nem voltak korlátozások, tavaly már másfél hónapja bevezették, idén csak az oltásra hagyatkoztunk.
- Az oltások hatása nem tart olyan sokáig, mint azt várták, és a delta variáns ellen sem véd úgy.
"Felesleges hogy mit hiszek (mert igen, valóban nem hiszek ezekben a hullámokban)"
Hát akkor mit hiszel? Mi folyik itt valójában, mennyi a valódi fertőzöttszám és halottszám? És ki áll emögött a világméretű összeesküvés mögött, mi a célja? :)
"Mi a francnak támasszam alá? Ki vagy te? Számadással tartozom neked vagy mi? Te már úgy is a gépezet része vagy, felesleges bármit is tenni."
Kíváncsi voltam, meghallgattam volna az érveidet, mert érdekelt volna. Feltételeztem, hogy nem teszel csak úgy alaptalan kijelentéseket, és meg tudod indokolni, de ezekszerint mégse.
"Te már úgy is a gépezet része vagy, felesleges bármit is tenni."
:DDD
"Nem tehetik kötelezővé. Léteznek emberi jogok. De persze ez téged hidegen hagy..."
Nem engem hagy hidegen, hanem majd az osztrákokat fogja. És már most kötelező sok munkakörben, munkáltatónak is megvan a joga elrendelni. Ilyenkor hol vannak az emberi jogok, meg hogy "nem tehetik kötelezőve"?
"A másik nem gyógykészítmény. Hivatalosan annak van feltűntetve de valójában egy semmit nem érő lötty."
Jó, de ezt mire alapozod? Honnan veszed, hogy semmit nem ér?
"Máskülönben meg minek mind foglalkozol az oltásellenesekkel? Térítő vagy vagy mi? Menj és oltás magad ahányszor csak akarod de hagyd a jónépet békén, kérdező!"
Érdekel, hogy mi jár a fejükben, és szórakoztatóak. :) Nem térítek én senkit. Te vagy az én kérdésem alatt, de én menjek el? Emlékeztetlek, hogy te kezdtél el foglalkozni én velem, te reagáltál az én egyik kommentemre.
55
Nekem nem kellenek a magyarázatok. Ezekkel ti nyugtatjátok magatokat csak. Ezt a célt szolgálják.
Nem egy világméretű összeesküvés. Érdek. Ez is a pénzről szól, mint minden.
"Ilyenkor hol vannak az emberi jogok, meg hogy "nem tehetik kötelezőve"?"
Majd megmondják a bíróságon. Látom átmosták az agyad át. Hol vannak az emberi jogok? Tehát te egyetértesz ezzel. A bíróság nem fog. Az emberi jogok bírósága. Mert bizony sokan fognak oda fordulni.
"Honnan veszed, hogy semmit nem ér?"
Nyilvánvaló. De ha te nem akarod észrevenni akkor úgy is mindegy.
Szóval hogy legyen meg a te akaratod: igenis az oltás egy kitűnő szer, mindenki vegye is be holnap, mert csak ez menthető meg a világot! Áldás nekünk az oltás, ami megment és átsegít majd minket minden nehézségen és újra egyensúlyt hoz a világba 😂😂😂
"Nekem nem kellenek a magyarázatok. Ezekkel ti nyugtatjátok magatokat csak. Ezt a célt szolgálják."
Persze, hogy nem kell, hisz te jobban tudod nyilván, ahogyan a kis agyaddal megálmodod. :)
"Nem egy világméretű összeesküvés. Érdek. Ez is a pénzről szól, mint minden."
Nem világméretű összeesküvés? Minden kontinensen megfigyelhető ez a jelenség, hogy a járvány hullámokban (amikben te nem hiszel) változik, és megbetegedést, halálozást okoz (amiben szintén nem hiszel). Ehhez össze kellett beszélnie kormányoknak, hogy közösen fenntarthassák egy világméretű járvány látszatát, de te azt mondod erre, hogy nem világméretű összeeszküvés? Ha ez nem az, akkor nem tudom, hogy mi.
"Majd megmondják a bíróságon. Látom átmosták az agyad át."
Hónapok óta kötelező bizonyos munkahelyeken. Emberek százezreit érintette a döntés. Nem látom, hogy tolonganának a bíróságon, persze ringasd magad abba a hitbe, hogy majd a bíróság jól megaszongya. :D
"Hol vannak az emberi jogok? Tehát te egyetértesz ezzel."
Kifejtenéd, hogy miből jutottál arra a következtetésre, hogy én egyetértek ezzel?
"Nyilvánvaló. De ha te nem akarod észrevenni akkor úgy is mindegy."
Szeretném észrevenni. Nyisd fel a szemem, légyszíves.
"Szóval hogy legyen meg a te akaratod: igenis az oltás egy kitűnő szer, mindenki vegye is be holnap, mert csak ez menthető meg a világot!"
Soha nem állítottam ilyet. Folyamatosan szalmabábozol. Két dolgot állítok az oltásokkal kapcsolatban:
- A koronavírus veszélyesebb, mint az ellene kifejlesztett vakcinák.
- A vakcinával beoltottak jelentős százalékánál enyhébb a covid lefolyása, és annak túlélésére is jelentősen magasabb az esélyük.
Ennyi. :)
58
Kis agya egyedül neked van.
Nem kell megálmodjak semmit. Hinni kell a médiának, mondtam. Rajta. Neked van igazad, a kormány szeret téged és még akár óvni, ezért hinni kell annak amit mondanak. És ha azt mondják, 23-szor is be kell majd oltás magad. Mert ez a jövő. Hajrá!
Nem kell hinni abba se hogy ez a pénzről szól. Abszolút nem keresi magát kövérre most a millió gyógyszergyártó cég meg magánkórház.
Ja és a kormány se konteolál téged, ugyan dehogy. Nem kő dja hogy mars a házba vagy hogy csak zöld kártyával járj helyekre, ugyan dehogy.
Még fogja mondani a bíróság. Nem Pista a gázszerelő fog peresekedni, se Alex az informatikus.
Vannak nagyobb halak a tengerben, sokkal nagyobbak mint te, én vagy bármelyikünk.
Nem akarom felnyitni a szemed 😂 minek? Mit érek vele? Ha akarod kinyitod magadtól, de mivel nem akarod, tartsd becsukva. Annyira nem érdekel a te életed... Ha engem békén hagynám én is békén hagyok mindenkit.
"- A koronavírus veszélyesebb, mint az ellene kifejlesztett vakcinák.
- A vakcinával beoltottak jelentős százalékánál enyhébb a covid lefolyása, és annak túlélésére is jelentősen magasabb az esélyük."
Helyes! Úgy van! Neked van igazad 😂 ha beveszed a szert sokkal nagyobb esélyed van hogy túléled és igen, igazad van, abszolút veszélytelen és rendben van oltás. Mindenkinek csak ajánlom én is (eskü)! Na puszi 😂😂
"Nem kell megálmodjak semmit. Hinni kell a médiának, mondtam. Rajta."
De te nem hiszel a médiának, töki. Akkor csak meg kell hogy álmodd a saját verziódat. :)
"Nem kell hinni abba se hogy ez a pénzről szól. Abszolút nem keresi magát kövérre most a millió gyógyszergyártó cég meg magánkórház."
Én elhiszem, hogy a pénzről szól sok mindent, azt is, hogy a gyógyszergyártóknak ez nagyon jól jön. Csak a kivitelezéssel van a probléma, tudod. Hogyan érték el, hogy a világon mindenhol kamu fertőzöttszámokat és halálozási számokat generálnak? Hogyan vitték ezt végbe? Miért nem buktatta még le senki az egészet? Miért nézte ezt tétlenül a többi vállalkozási szektor, akiknél viszont bevétel-kiesést okoz?
"Ja és a kormány se konteolál"
Konteolál? Ez a konteó szó igei alakja? :D Gondolom te az első válaszlehetőségre szavaztál.
"Még fogja mondani a bíróság. Vannak nagyobb halak a tengerben, sokkal nagyobbak mint te, én vagy bármelyikünk."
Hát miért hiszel a bíróságok szentségében? A pénzről szól minden. Lefizeti őket a gyóccermaffia és csá.
"Nem akarom felnyitni a szemed. Minek? Mit érek vele? Ha akarod kinyitod magadtól, de mivel nem akarod, tartsd becsukva."
Akarom, hát a kérdéseimmel tele a padlás, és érdekelnek a válaszok. Komolyan kíváncsi vagyok a válaszaidra, lehet hogy tudsz olyat mondani, amitől másképp látom ezt az egészet.
"Helyes! Úgy van! Neked van igazad 😂 ha beveszed a szert sokkal nagyobb esélyed van hogy túléled és igen, igazad van, abszolút veszélytelen és rendben van oltás."
A nevetésedből ítélve, nem gondolod komolyan. Kifejetenéd, hogy melyik állítással nem értesz egyet, és miért?
Vagy majd megint csak kamu-egyetértés és tartózkodás mögé bújsz, mert te magad sem tudod megindokolni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!