Utáljátok a Fideszt? szerintetek sikerül leváltani őket 22-ben?
#90 majd fogsz nézni rendesen, ha Dodrevet választják meg, akkor rájössz majd, hogy házhoz mentél a lóf*szért :D
Amit a Fidesz csinál, az bűnözés, nem kell szépíteni. A legmagasabb az ÁFA az egész únióban. Az nyeri mindig a tendereket, aki a legtöbbet adja vissza, pedig lennének akik megcsinálják olcsóbban, de hát az csak az országnak haszon, Viktornak nem.
Miért Forint a fizetőeszköz még mindig? JA hogy az euró értékét nem tudják rontani?
Hogy lehet hogy a kb 80 millió fős Németországban nincsnek nyomornegyedek, Magyarorszégon viszont rengeteg van?
Bevezették az egykulcsos adót, ez is a nép érdeke volt talán?
Én is Fideszes vagyok,s Dobrevre szavaztam:-)Az a nő elhozza az újabb 2/3-ot.:-)A legtöbb gerinces baloldali barátom akkor nem fog szavazni.Amúgy miniszterelnöknek egyedül Marki esélyes.Őt meg el is fogadnám.
S az ellenzéki esélyekről:-)
Anno te is indexet csatoltal en is azt csatolok.
Én közgazdászként 117 helyet jósoltam de latom mar most megvan a 120 s még nincs kampány:-)Kedves kérdező az utolsó 4 kommentelő én voltam de ez szerintem levehető..Est senki nem tagadta..
Ja és nem loptam össze a vagyonom..Csak amig ne prolikám a farkat vakartad a panelba a ronda nőd mellett addig én tanultam..Becsületes úton lettem milliomos:-)Vagy most már a tanult értelmisegtől is elvennéd a penzt?:-)Tudod mi kettönk között a különbség?En most egy belvárosi étterembe kajálok..Aztán hazamegyek a 12.kerületi lakásomba a 2 éves kocsimmal..:-)Te pedig miután kiléptél a gépből,körbenézel s ugyanabban a vakolatlan szar panelba leszel,s aztán mész a gyárba dolgozni amig a robotok nem váltják ki a haszontalan munkad:-)A társadalomnak gazdaságilag lassab semmi szüksége rátok..Egy jó lakatosra ,asztalosra,orvosra,tanárra mérnökre van..Ti csak fogyasztók vagytok..Értékrend ,múlt s jövő nélküli senki..Én jövő hónapban Kenyába megyek kikapcsolodni..Te max.az utcakövekre..Szóval nagy lehet itt az arcod de felejtsd el hogy az online világból kilépve a disznókkal kelsz..:-)Én jövőre js gazdag leszek,4 év múlva is..De jövőre is csak egy csóró proli maradsz..:-)Egy buta,tanulatlan proli:-)
Fletóné nem fog nyerni. Most a Fidesz viccből tartott egy komolyanvehetetlen petíciózást és rögtön több emberük lett, mint a Bohócválasztáson megjelent létszám.
Megint az lesz ami 2018-ban is volt. A Bohócellenzék tagjai beleélik magukat a világ megváltásába, aztán majd jön a keserű pirula (én sem örülök ennek, de ez van) és rögtön nekiállnak majd egymást okolni, Momentum nekiesik a DK-nak, "Jobbik" összecsap a régi főellenség Möszöpö-vel, a többiek meg visonganak. Orbán pedig - arcán kaján, sunyi öröm - csak egy kávét rendel, és áldja az Urat, hogy ilyen gagyi, gyenge ellenzéke van, akik semmire sem jók és reméli, hogy 4 év múlva is Fletó és Fletóné meg Kari Gec... izé Geri lesznek a főellenfelek, tehát megint nyerni fog.
Mi lenne, ha lenne egy normális ellenzék, mentesen Fletóéktól, Karitól meg a Fidesz ügynökeitől? Egy teljesen új párt, amelynek tagjai SEM rokonságban SEM barátságban nem állnak a régiekkel?
A válasz az - betiltanák, lenáciznák, ahogyan azt általában teszik (Magyar Gárda, mint szervezet, igaz az nem politikai párt volt, de nagyban is ez menne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!