Elkezdték kötelezővé tenni az oltást. Vélemény? Szerintetek mennyivel fog csökkenni az eü-ben dolgozók száma emiatt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 09:56
1/36 anonim válasza:
Én nem tettem volna kötelezővé, de amelyik eü-s emiatt felmond, annak nincs is keresnivalója ezen a pályán.
2/36 anonim válasza:
Én szakács vagyok de ha kötelezővé teszik pályát váltok inkább. Az egészségem többet ér
3/36 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sokkal, mert az elején gyakorlatilag mindenkit beoltottak. Az összes eü ben dolgozó ismerősöm már rég be van oltva.
4/36 anonim válasza:
Ha fog is csökkenni, az nem emiatt lesz.
5/36 A kérdező kommentje:
3: szerintem itt már a kevés is sokat számítana
2021. júl. 16. 10:05
6/36 anonim válasza:
Emiatt biztos nem fog csökkenni az eü. dolgozók száma.
különböző pártállású orvos ismerőseim mind kötelezővé tennék az oltást.
7/36 anonim válasza:
Ellenzéki ismerősöm mondja, a kormánynak kötelezővé kellene tennie az oltást akkor is ha emiatt elveszti a választásokat.
8/36 A kérdező kommentje:
:D
2021. júl. 16. 10:09
9/36 anonim válasza:
Az eü. dolgozóknak amúgy is kötelezően föl kell venni oltásokat, elsősorban a betegek, de a maguk érdekében is. Miért pont emiatt lépnének ki?
10/36 anonim válasza:
Emiatt érdemben nem csökken. De az eddigi és jövőbeli béremelések miatt amúgy is nőni fog, szóval hosszú távon teljesen mindegy, ha lenne is ilyen hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!