Azoktól kérdezném akik se nem fidesz se nem ellenzék pártiak. Szerintetek jól érzem, hogy a mostani választásnak mindenképpen nagyon rossz vége lesz, vagyis a helyzet reménytelen?
Nagy lesz a tétje.
34 vagyok, sose szavaztam, de most megteszem.
1
Micsoda?
Milyen meleglobbi????
Ezaz, miért nem szállnak meg minket újra az oroszok?
Hiszen olyan jo volt!!!!!
Abban egyetértek, hogy a fidesztől már nagyjából tudjuk mire számíthatunk. Az ellenzéket én zsákbamacskának tartom. Nehezen hiszem el, hogy tényleg betartanák, amit mondanak. Ráadásul az is egy elég bizonytalan jövőnek tűnik ha tényleg betartják.
4
Nagyon kevered a píszíséget.
Mi az oszkár?
Az valami országvilág álltal elfogadott dolog?
Szóval megakarnak ölni minket a melegek, mert az oszkárdíjat csak olyan film kaphatja meg amiben minden rasszból kell egy a stábba?
Könyörgöm ez mióta meleglobbi?
Ez van! Ide jutottunk...
A nép hibája hogy az ilyen kontár beteg embereket mint Orbán a hatalom közelébe engedte.
6
megölni? ki a frász beszélt erről? mutass már egy olyan mondatod legyél szíves ahol azt állítottam hogy a melegek meg akarnak ölni bárkit is!
5
Mire számíthatsz a fidesztől?
Hogy mindig megvan az ellenség?
Hogy közpénzből csíkkóláznak?
Hogy a pénzed naponta romlik?
Az áremelkedésekre?
Üzemanyagárak?
Igen. Arra ami most van. A kérdésben is benne volt, hogy mindenképpen rossz vége lesz, a kérdés csak az mennyire?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!