Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?

Figyelt kérdés

A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.

[link]

Mi a véleményetek?

2021. szept. 2. 14:31
 71/95 anonim ***** válasza:

Egyébként szociológia szakon is lehet tanulni műszaki dolgokat, elárulom neked kedves műegyetemeském, pl részt vettem egy olyan projektben ahol HHH-s térségben romáknak teremtettek munkalehetőséget, ez volt a Re-cikli projekt.

Humánökológia szakon is sok mindenről tanultunk, nem csak kutatattunk, hanem pl beszéltünk a házak fenntarthatóbbá és környezetbaráttá és energiatakarékosábbá tételéről, csomó adattal, akkor környezetbarát agrárgazdálkodásról, pl ártéri és fokgazdálkodásról, mulcsolásról. Tanultunk ökológiai gazdaságtant is. Ja és voltak kőkemény természettudományi tantárgyaink is. Remélem elégedett vagy a válaszolommal, és tudod szerintem a mai világban nem szakbarbárokat kéne képezni, hanem inter vagy multi interdiszpilinális szemlélettel rendelkező szakembereket...

2021. okt. 3. 15:54
 72/95 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekes, hogy egy mérnökként te nem olvastál el egyetlen pszichológiai témájú könyvet sem, én meg már kamaszként tudtam pl különböző bátyáim által írt tanácsadó és szak tankönyvekből, hogy a homoszexualitás nem betegség, mert ezt bebizonyították szakemberek, hogy ha hagynak és támogató közegben nő fel egy homoszexuális, akkor nem lesz depressziós, nem lesz önsorsrontó, hanem teljes értékű tagja lesz a társadalomnak, aki még hasznot is végre hajt és adóját befizető állampolgár lesz... egyébként sok műszakis meleg ismerősöm van, sőt még orvostanhallgató ismerőseim vannak, ennyit erről...
2021. okt. 3. 15:59
 73/95 anonim ***** válasza:

Tehát semmi hasznosat nem csináltatok még műszaki területen sem.

Ahogy már korábban írtam, a tudomány a történelem során mindig az uralkodó diktatúrának volt alárendelve. Ma sincs ez másképp, ezért kellett "bebizonyítani", hogy a buzerancia nem betegség.

2021. okt. 3. 16:02
 74/95 anonim ***** válasza:

Paradoxon amit állítasz, ma demokrácia van és pont hogy a diktatúrák diktatórikus eszközt használó hatalmak próbálták elnyomni pl egyes tudományágokat...

Magnus Hirschfeld szexuáltudományi intézetét mikor dúlták fel 1919-1933 közötti működése után? Hitler hatalomrak kerülésével? igen.

Alfred Kinsey emberi szexualitást vizsgáló tudományos kutatását mikor fejezték be erőszakkal?

Mikor az Egyesült Államok elkezdett a Szovjetunióval rivalizálni és USA is kreált ellenség képeket gyártani vörös pánik idején Joseph McCarthy szenátor vezetésével, aki nem mellesleg alkoholista és paranoid volt.

Az ő általa életre hívott vörös pánik nem csak a kommunistákra terjedt ki, hanem pl lasította a polgár jogi mozgalmakat, pl az afróamerikaiak elfogádását, de pont ez lasította be pl a LMBTQI emberek elfogadását is, holott egy pszichológusnő is kitöltetett egy tesztet meleg és heteró férfiakkal és az eredmények azt mutatták, hogy ugyanolyan normális egy meleg értékrendje és nézőpontja mint egy heteróé...nem betegebbek, pusztán amiatt mert nem ellentétes neművel szexel...

Vagy vegyük George W. Bush aki nem csak az iraki és afganisztáni háború miatt volt kártékony, hanem azért is mert leállította az őssejt kutatásokat..

Akkor ezek szerint az a hatalom amely erőszakak szól bele a tudományba és leállít bizonyos kutatásokat, az a diktatúrákra jellemző vagy a demokráciákra?

2021. okt. 3. 16:10
 75/95 anonim ***** válasza:

"ma demokrácia van"

LOL :DDDDD Biztosan azért rúgnak ki az állásából kb. mindenkit, akiről kiderül, hogy nem imádja a búzikat, vagy hogy nem hisz a több tucat kitalált nemben.

"Magnus Hirschfeld szexuáltudományi intézetét mikor dúlták fel 1919-1933 közötti működése után? Hitler hatalomrak kerülésével? igen."

Nagyon helyes. Egyébként nem állítottam, hogy Hitler idejében demokrácia volt.

"Az ő általa életre hívott vörös pánik nem csak a kommunistákra terjedt ki, hanem pl lasította a polgár jogi mozgalmakat, pl az afróamerikaiak elfogádását, de pont ez lasította be pl a LMBTQI emberek elfogadását is"

Szintén nagyon jól tette.

"Akkor ezek szerint az a hatalom amely erőszakak szól bele a tudományba és leállít bizonyos kutatásokat, az a diktatúrákra jellemző vagy a demokráciákra?"

A diktatúrákra. Az, hogy fasiszta vagy kommunista diktatúráról van szó, ebből a szempontból csak annyit számít, hogy a fasiszta diktatúrák inkább jó irányba igyekeznek terelni a tudományt, míg a ma is uralkodó kommunista diktatúra rossz irányba.

2021. okt. 3. 18:49
 76/95 anonim ***** válasza:

Ja meg hányszor nem vesznek fel amiatt valakit mert meleg, vagy nem adnak ki nekik egy albérletet: [link]

[link]

[link]

Ja persze, szerintem ne egy hatalmon lévő politikai párt döntse már el jogászaival, hogy most tiltsuk-e a Gender szakot, mint ahogy tette a FIDESZ meg a KDNP, még Kopp Mária is leordította volna ezért a fejüket, pedig ő konzervatív gender studies áramlatot képviselte, no meg az MTA szétverése se volt egy jó ötlet.

Amúgy Mérnököcském homofób szemlélet helyett miért nem arról beszélsz, hogy hogyan sérülnek ma Magyarországon a munkavállalók jogai, vagy hogy az egészségügyi ellátás miért nem alapvető jog, vagy hogy miért csak 3 hónapig adnak álláskeresési járadékot? vagy hogy hová lett a FIDESZ által lenyúlt MANYUP magánnyugdíj pénztári megtakarítások és az egyéni nyugdíj számlák? vagy hogy miért nem 32 órás Magyarországon a munkahét? vagy hogy miért is nem lép fel a kormány a családon belüli erőszak ellen?

Vagy hogy miért vonta meg a kormány csomó mindenkitől a közalkalmazotti státuszt... na?

2021. okt. 3. 19:05
 77/95 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem hivalkodik a ferde hajlamaival, nem tolja az ember arcába, akkor nem jön rá senki idegen, hogy homár, ergo nem fogja csak amiatt visszautasítani munkánál vagy albérletnél. Ha az ember arcába tolja, az viszont nagyon idegesítő, normális ember nem akar ilyen kollégát vagy albérlőt.

A gender szak ha lehet, még a szociológiánál is értelmetlenebb és károsabb. Még a szélsőliberális Fidesznek is sok volt.

"Amúgy Mérnököcském homofób szemlélet helyett miért nem arról beszélsz, hogy hogyan sérülnek ma Magyarországon a munkavállalók jogai, vagy hogy az egészségügyi ellátás miért nem alapvető jog, vagy hogy miért csak 3 hónapig adnak álláskeresési járadékot? vagy hogy hová lett a FIDESZ által lenyúlt MANYUP magánnyugdíj pénztári megtakarítások és az egyéni nyugdíj számlák? vagy hogy miért nem 32 órás Magyarországon a munkahét? vagy hogy miért is nem lép fel a kormány a családon belüli erőszak ellen?

Vagy hogy miért vonta meg a kormány csomó mindenkitől a közalkalmazotti státuszt... na?"

Pl. azért, mert nem erről szól a kérdés? :D

2021. okt. 3. 19:28
 78/95 anonim ***** válasza:

Pl. azért, mert nem erről szól a kérdés? :D

Mert csámcsogsz és rettegsz ezen a témán, mint azok a BAZ vagy Nyírségi nénikék akik életükben nem láttak egy darab migráns sem, mikor 2015-ben ijesztgettek a migránsokkal az embereket... egyébként a drága kormánynak köszönhetően pl bezárt az a debreceni menekült tábor is, ahol mint végzett szociológia szakos hallgató dolgozhattam volna, meg még jó pár szociális munkás is...

Amúgy szociológusként pl szociálpszichológiai kurzusom során pnot erről a gyűlöletépítő politikának a társadalomra gyakorolt hatásairól olvastam meg tanultam, és milyen érdekes, hogy akkor kezd megbélyegezni bizonyos társadalmi csoportokat egy adott hatalom, ha valamit szarul csinál, mert könnyebb bedobni egy gyűlöletpropagandát és habzószájú, rettegő, vicsorgó ebekké varázsolni az állampolgárok nagyrészét, mint hogy felépítsenek egy jól működő államot, ahol mind az oktatás, mind az egészségügy, mind a jogszolgáltatás, mind a szociálpolitikai az emberekért van.Eléggé megdöbbentő volt látni és ráébredni, hogy a kormányzat azt valósítja meg, amiről első féléves szociológia szakos hallgatóként tanultam,pláne úgy, hogy akkor jöttem haza Lengyelországból Erasmusról...

A másik, hogy a szociológusoktól fél a kormányzat, hogy pont ezek a kártékony szociológusok világítanak rá arra, hogy valami szarul működik, lásd a 70-es években a SZETA későbbi SZDSZ-s alapítok, ugyanis akkor nem írhattad le, hogy van szegénység, helyette deprivált szót nyugodtan leírhattad.

Amúgy pszichológusok tudod miért kellenének, és miért támogatnnám iskolaőrség helyett iskolai szociális munkások és pszichológusok képzését? hogy ne legyenek ilyen habzószájú gyűlölködő emberek, meg ne legyen annyi büszke alkoholista pálinka ívó az országban, ahol egyfajta torz tradíció hogy minden ünnepen bedobunk egy felest, hidd el ezt onnan tudom, hogy szociológusként volt gyakorlatom és dolgoztam a szenvedély és hajléktalan ellátásban...

2021. okt. 4. 00:45
 79/95 anonim ***** válasza:

Ady Endre

A mesebeli János

Bajban van a messze város,

Gyürkőzni kell a Halállal:

Gyürkőzz, János, rohanj, János.

Királyfiak s nagy leventék,

Ha palástjukat ott-hagyták:

Rohanj, ha rongy is a mentéd.

Mesebeli király-lyánnyal

Hogyha akarsz találkozni:

Hadakozzál a Sárkánnyal.

Csak a mese s csak az átok

Tartott eddig így-úgy is még

S jók e csakok s e csalások.

Így csináltad ezt már régen,

Van egy kis tapasztalásod

Csalatásban és fenében.

De csinálod, mert csinálod,

De csináld, mert erre lettél

S ha már álltad, hát kiállod.

Vagy nem állod s megbénultan

Gunnyasztani fogsz, ha merhetsz,

Öreg bűnödön, a Multon.

Kellesz a nagy arénára

Akkor is, ha életednek

Életed lesz majd az ára.

Ha már egyszer idegenbe

Valamikor ide bujtál,

Rohanj jól kimelegedve.

A király-lyány: mese, János,

De nincs élőbb a mesénél

S mese ellen minden káros.

Bajban van a messze város,

Gyürkőzni kell a Halállal:

Gyürkőzz, János, rohanj, János.

2021. okt. 4. 00:50
 80/95 anonim ***** válasza:
50%
Még egy ok, amiért a szociológia szakot is be kellene tiltani. Mást sem csináltok, csak nyomjátok a marxista propagandát minden létező platformon.
2021. okt. 4. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!