Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?

Figyelt kérdés

A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.

[link]

Mi a véleményetek?

2021. szept. 2. 14:31
 21/95 anonim ***** válasza:
100%
Vadhajtasok... Nincs tobb kerdesem kerdezo. Inkabb kosde magad hiteles portalok olvasasaval.
2021. szept. 4. 00:20
 22/95 x0 ***** válasza:
Mit keres ott a P betű a végén? Mindegyik csak az LMBTQ mellett áll ki, a pedofilok mellett egyik se, úgyhogy ez egyáltalán nem LMBTQP, hanem LMBTQ. Nekem egyébként semmi bajom az LMBTQP-vel. Egyébként ha én mondom hogy <fennakadt az automatikus trágárságszűrőn>, azt nem pejoratív értelemben használom.
2021. szept. 29. 20:38
 23/95 anonim ***** válasza:

Pánszexuális az a P te utolsó...

A pánszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amelyben egy személy szexuális és érzelmi vonzódása bármilyen nemű emberek felé irányulhat.[1][2] A pánszexualitás nem összekeverendő a biszexualitással.

A pánszexuális emberek sokszor genderblindként, azonosítják magukat (vagyis figyelmen kívül hagyják az ember nemét, úgymond "vakok" ezzel kapcsolatban), ezért úgy gondolják, valakinek a biológiai és társadalmi neme nem mond semmit arról, hogy fognak-e az illetőhöz vonzódni.[3][4] Mivel a pánszexuális emberek gyakran nyitottak az azokkal az emberekkel való kapcsolatra, akiket nem lehet szigorúan véve férfiként vagy nőként azonosítani, és a pánszexualitás ezáltal elveti a nemek bináris felosztását,[2][5] a pánszexualitás gyakran kifejezőbb fogalom, mint a biszexualitás.[6][7]

[link]

2021. szept. 29. 20:59
 24/95 anonim ***** válasza:
0%
Nem pánszexuális, hanem pedofil. Mivel a gyerekeket is igyekeznek megrontani, a P betű is indokolt.
2021. szept. 29. 21:02
 25/95 anonim ***** válasza:
91%

24-es

Te vagy az kövér elvtárs?

2021. szept. 30. 08:48
 26/95 anonim ***** válasza:
Utolsó annál rosszab kissé: Engem is kezeltetni akart dilletánsként... úgy hogy nem is olvasott el életében egy pszichológiai könyvet sem... komoly gondok van a fejében...
2021. szept. 30. 19:18
 27/95 anonim ***** válasza:
47%
Tény, hogy vannak, akik kigyógyultak a homoszexualitásból, tehát nem lehetetlen.
2021. szept. 30. 19:48
 28/95 anonim ***** válasza:
91%
És abból megnézted utolsó, hogy hányan tagadták meg később hogy kigyógyultak vagy hogy hányan érezték magukat egy ilyen terápia után hogy idegroncsok és önmagukat gyűlölték meg? Ez olyan mintha a balkezeseket akarnád átszoktatni a jobbkezes írásra, megzavarja az agyat és csak betegebb lesz. Egyébként nem veszed észre az előnyöket ha hagyod melegeket melegként élni? pl megnő a nőkkel való randid esélye? Mert egy meleg nem csapja le a kezedről a nőt, vagy kevésbé lesz finomabb az ebéded ha holnap szomszéd Józsi a Pistával él együtt?
2021. szept. 30. 19:56
 29/95 anonim ***** válasza:
14%
Engem nem zavar, ha valaki b_zi, legfeljebb te érzed magad rosszul a betegséged miatt. Aki a gyerekeinket b_zivá akarja nevelni, az viszont minimum börtönt érdemelne.
2021. szept. 30. 19:58
 30/95 anonim ***** válasza:
92%

Árulj már el, de privátban beszéltünk, 3 bátyám heteró, én meg meleg vagyok, de mi mind a 4 négyen ugyanazt a mintát kaptuk, akkor hogy lehet meleggé nevelni valakit? Nem lettem heteró annak ellenére, hogy ott éltek velünk az anyám szülei, vagy a szüleimet láttam romantikázni, és tényleg mindenhová kézenfogva mentek, meg mindent együtt csináltak a családjukért, plusz római katolikus hitben neveltek, és ennek ellenére is meleg vagyok...

Nem lehet vagy melegnek vagy heterónak születünk, ez nem neveltetés kérdésre, értsd már meg az egybites náci agyaddal...

2021. szept. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!