Mit keres ott a P betű a végén? Mindegyik csak az LMBTQ mellett áll ki, a pedofilok mellett egyik se, úgyhogy ez egyáltalán nem LMBTQP, hanem LMBTQ. Nekem egyébként semmi bajom az LMBTQP-vel. Egyébként ha én mondom hogy <fennakadt az automatikus trágárságszűrőn>, azt nem pejoratív értelemben használom.
2021. szept. 29. 20:38
23/95 anonim válasza:
Pánszexuális az a P te utolsó...
A pánszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amelyben egy személy szexuális és érzelmi vonzódása bármilyen nemű emberek felé irányulhat.[1][2] A pánszexualitás nem összekeverendő a biszexualitással.
A pánszexuális emberek sokszor genderblindként, azonosítják magukat (vagyis figyelmen kívül hagyják az ember nemét, úgymond "vakok" ezzel kapcsolatban), ezért úgy gondolják, valakinek a biológiai és társadalmi neme nem mond semmit arról, hogy fognak-e az illetőhöz vonzódni.[3][4] Mivel a pánszexuális emberek gyakran nyitottak az azokkal az emberekkel való kapcsolatra, akiket nem lehet szigorúan véve férfiként vagy nőként azonosítani, és a pánszexualitás ezáltal elveti a nemek bináris felosztását,[2][5] a pánszexualitás gyakran kifejezőbb fogalom, mint a biszexualitás.[6][7]
Nem pánszexuális, hanem pedofil. Mivel a gyerekeket is igyekeznek megrontani, a P betű is indokolt.
2021. szept. 29. 21:02
25/95 anonim válasza:
24-es
Te vagy az kövér elvtárs?
2021. szept. 30. 08:48
26/95 anonim válasza:
Utolsó annál rosszab kissé: Engem is kezeltetni akart dilletánsként... úgy hogy nem is olvasott el életében egy pszichológiai könyvet sem... komoly gondok van a fejében...
2021. szept. 30. 19:18
27/95 anonim válasza:
Tény, hogy vannak, akik kigyógyultak a homoszexualitásból, tehát nem lehetetlen.
2021. szept. 30. 19:48
28/95 anonim válasza:
És abból megnézted utolsó, hogy hányan tagadták meg később hogy kigyógyultak vagy hogy hányan érezték magukat egy ilyen terápia után hogy idegroncsok és önmagukat gyűlölték meg? Ez olyan mintha a balkezeseket akarnád átszoktatni a jobbkezes írásra, megzavarja az agyat és csak betegebb lesz. Egyébként nem veszed észre az előnyöket ha hagyod melegeket melegként élni? pl megnő a nőkkel való randid esélye? Mert egy meleg nem csapja le a kezedről a nőt, vagy kevésbé lesz finomabb az ebéded ha holnap szomszéd Józsi a Pistával él együtt?
2021. szept. 30. 19:56
29/95 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha valaki b_zi, legfeljebb te érzed magad rosszul a betegséged miatt. Aki a gyerekeinket b_zivá akarja nevelni, az viszont minimum börtönt érdemelne.
2021. szept. 30. 19:58
30/95 anonim válasza:
Árulj már el, de privátban beszéltünk, 3 bátyám heteró, én meg meleg vagyok, de mi mind a 4 négyen ugyanazt a mintát kaptuk, akkor hogy lehet meleggé nevelni valakit? Nem lettem heteró annak ellenére, hogy ott éltek velünk az anyám szülei, vagy a szüleimet láttam romantikázni, és tényleg mindenhová kézenfogva mentek, meg mindent együtt csináltak a családjukért, plusz római katolikus hitben neveltek, és ennek ellenére is meleg vagyok...
Nem lehet vagy melegnek vagy heterónak születünk, ez nem neveltetés kérdésre, értsd már meg az egybites náci agyaddal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!