Meglepődnél ha az Ellenzéki Összefogás a győzelem után átvenne migránsokat más EU-s országokból és az LMBTQP jogokat is a normális emberek joga elé helyezné?
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Nem lepődnék meg Karácsony Gergely már elszólta magát
Meglepődnék, a 444 nem írt erről így nem is igaz
Jöjjenek a migránsok, legyen minden házban szivárványzászló csak Orbán menjen
19 szavazat
2/7 anonim válasza:
"az LMBTQP jogokat is a normális emberek joga elé helyezné?"
Ez úgy mégis mit jelent? Milyen jogokat lehetne adni a leszbikusoknak, melegeknek, biszexenek, transzneműeknek, queereknek, és pánszexuálisoknak, ami után a heteroszexuális emberek hátrányban lennének? Én nem tudok ilyen követelésekről. Az LMBT-mozgalom általában csak jogazonosságot és egyenlőséget szeretne, tehát házasodhassanak, fogadhassanak örökbe, ne rúghassák ki őket a munkahelyükről azért, mert nem ciszheterók, ilyenek.
3/7 anonim válasza:
Én tuti felveszem az Iszlám hitet akkor. Három feleséggel fogunk élni a magyarok által termelt alapjövedelemből. Köszi magyarok! 🙂
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok jogász, de tudtommal az azonos nemű házassághoz, és hasonlókhoz való jog az megilleti a heteroszexuális embereket is, innentől kezdve értelmét veszti a kérdésed.
6/7 anonim válasza:
Akadna meg a krumpli a torkodon. :)
7/7 anonim válasza:
Fuss ennek neki még egyszer kérdező , hátha értelme is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!