Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?

Figyelt kérdés

A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.

[link]

Mi a véleményetek?

2021. szept. 2. 14:31
 41/95 anonim ***** válasza:
0%
Bár egy magadfajta ócska búzinak simán tudnék mivel visszavágni erre, nem fogok lemenni a te alpári szintedre, mert ott legyőznél a rutinoddal :)
2021. szept. 30. 20:43
 42/95 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál, hogy miért nem érzed magad jól a melegek miatt, ezekszerint ugyanilyen izű a levesed, és ugyanúgy működik, akkor élj boldogan és ne gyógyíts ki ebből, mert ez nem betegség, de kérlek kérdezd meg erről az ország összes pszicholusát, aztán ne sértődj meg ha az arcodba nevetnek, megjegyzem vannak meleg és leszbikus pszichológusok is... sőt meleg orvosok is, akik valószínűleg ellátnának még akkor is, ha megtudnák, hogy te őket megakarod gyógyítani...
2021. szept. 30. 20:47
 43/95 anonim ***** válasza:
0%
Nem a melegek miatt nem érzem magam jól, hanem a magadfajta ócska, állandóan provokáló búzik miatt. Hogy miért, azt már rég leírtam, de mivel neked lételemed a provokáció, nem vagy hajlandó megérteni.
2021. szept. 30. 20:51
 44/95 anonim ***** válasza:
Ja ennyire ismersz, tudod akkor szoktam elmondani az embereknek ha meleg vagyok, hogy már jól megismertem őket, amúgy szolid életet élek, meg nem mondanád meg rólam...
2021. szept. 30. 20:56
 45/95 anonim ***** válasza:
50%
Ja, értelek, akkor csak névtelenül, arctalanul mersz provokálni.
2021. szept. 30. 20:59
 46/95 anonim ***** válasza:
Te neked sincs kint az eredeti neved... és te kevered össze a pánszexuálisokat a pedofilokkal, tudod az ismeret hiánya nem mentesít attól hogy tájékoztatlannak nézzelek...
2021. szept. 30. 21:07
 47/95 anonim ***** válasza:
Nincs kint az eredeti nevem, de én nem is érzem szükségét annak, hogy provokáljak, sem itt, sem a való életben. Pánszexuális = biszexuális, mivel két nem létezik, tehát emiatt fontos a P betű. Aki a gyerekeket megrontja, az viszont pedofil, tehát emiatt indokolt.
2021. okt. 1. 08:07
 48/95 anonim ***** válasza:
75%

Pánszexuális rohadtul nem egyenlő a biszexuálissal... Egy biszexuális egy férfival és nővel is jól érzi magát, viszont egy magát non-binárisnak, interszexnek (tudod aki orvosilag bizonyítottan hermafrodita) vagy transzneművel már nem tudna összejönni.

Míg egy Pánszexuálisnak a lélek, a személyiség a fontos, és nem azt nézi, hogy mi van a lábad a között, hanem azt hogy személyiségre milyen vagy....

Ezek alapján valamilyen műszakis végzettségű ember lehetsz, ha ennyire nem érted a lélek működéseit...

2021. okt. 1. 08:19
 49/95 anonim ***** válasza:
87%

Éppen ezt mondom én is: mivel összesen 2 db nem létezik, a pánszexuális egyenlő a biszexuálissal, hiszen mindkettő azt jelenti, hogy a létező összes, tehát mind a két nemhez vonzódik.

Igen, műszaki végzettségű ember vagyok, ezért van józan paraszti eszem, amivel gondolkodni is szoktam. Nem úgy, mint a sok léhűtő bölcsész búzi.

2021. okt. 1. 12:29
 50/95 anonim ***** válasza:
56%

Azért két nemnél több létezik, és egy biszexuális mondjuk nem fogja elfogadni azt, hogy másik fél transznemű férfi vagy nő vagy interszex, mert a nemi szervet fogja nézni, a pánszexuálisnál fontosabb a lelki azonosulás...

Képzeld el ha már józan paraszti észről beszélünk, én nekem is van, elvégre paraszti származásúak is voltak a felmenőim között, de voltak ugyanúgy tanárok, lelkészek, papok is...

2021. okt. 1. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!