Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?
Figyelt kérdés
A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.
Mi a véleményetek?
2021. szept. 2. 14:31
31/95 anonim válasza:
Nem születünk se b_zinak, se heterónak. Ez egy liberálmarxista dogma. A neveltetés során dől el a szexuális irányultság. Fogalmam sincs, milyen hatások értek téged meg a bátyáidat, de pont ugyanazok nem érhettek, ugyanis sajnos nemcsak a családon múlik a dolog. Ha csak azon múlna, akkor mi, normális emberek nem kellene, hogy aggódjunk azok miatt a dolgok miatt, amiről a kérdés szól. Egyébként vannak olyan egypetéjű ikerpárok, akik közül az egyik búzi, a másik egészséges. Ha a genetikán múlik minden, akkor ezt hogy magyarázod?
Amúgy már vártam, mikor dobod be a náci kártyát :D
32/95 anonim válasza:
Tudod akkor éreztem magam rosszul, mikor nem fogadtam el magam, valószínű a rejtett szívidegszál problémámat is kamaszkoromban történt elfojtás és ön el nem fogadás okozta, amit már jóval az elfogadásom után egy katéres ablációval kiégettek...
33/95 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor még egy ok arra, hogy miért kell óvnunk a gyerekeinket az LMBTQP-propagandától.
34/95 anonim válasza:
Tudod félig lengyelként volt bőven időm tanulmányozni a nácizmus bűneit, de úgy mond az egész totális diktarúákat mint amilyen pl a Sztálinizmus volt, elég annyit mondani, hogy mindkettő megvetette a másképpen gondolkodást, sőt még azt a tudományos kutató munkát is támadta Hitler amit Magnus 1919-1933 között, az intézetét Szexuáltudományi Intézetet 1933 május 6.-án dúlták fel a nácik. Látod így veszhet kárba 14 évnyi kutató munka a hozzád hasonló félék miatt... Amúgy ha ennyire izgat a téma tegyél egy körútat az ország összes klinikai szak és részben szexuál pszichológusához és psziciháteréhez és kérdezd meg tőlük, hogy vállalnák-e hogy egy meleget visszakezelnek heteróvá, biztosan hasukat nevetve kinevetnének és te homofóbiádat kezelnék...
35/95 anonim válasza:
Túlbecsültelek. Azt hittem, elsőre levágod, mennyire nevetséges a náci kártya, de ezek szerint nem :D Arra viszont rátapintottál, hogy a tudomány mindig is alá volt rendelve az aktuális diktatúrának. Ma sincs ez másképp, ezért kell úgy csinálni mindenkinek - a pszichológusokat is beleértve -, mintha a buzerancia nem lenne betegség.
36/95 anonim válasza:
Egyébként mi a végzettséged Blackmore109?
37/95 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, ELTEhallgató, de ha már mindenképpen személyeskedni akarsz, annyit elárulok, hogy diplomám van, és nem büfé-ruhatár szakon.
38/95 anonim válasza:
Nekem se hidd el.... de legalább tudod hasznos volna neked is beszélgetni neked is egy pszichológussal, mert én kettőhöz jártam és egyik se akart kigyógyítani ebből, mert megmondták, hogy ez már régóta bebizonyították, hogy nem betegség... de neked is válaszolnák...
39/95 anonim válasza:
Blackmore109 egyébként működik a farkad vagy nem, lehet azért vagy frusztrált és azért nem áll fel, mert én büntetlenül szexelhetek a pasikkal? :O.
40/95 anonim válasza:
Ezért vagy ilyen frusztrált szívem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!