Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?
A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.
Mi a véleményetek?
Szerinted az orvosok tudják, hogy mikor bele vágnak egy csökevényes nemi szervbe egy nemileg fejletlen csecsemőnél, akkor előre látják, hogy ezután 12-13 évesen pubertás korba lépve kosár méretű melle lesz? Akkor ennyi erővel azt is megjósolhatják, hogy én nekem milyen betegségeim lesznek, vagy azt is, hogy a nagybácsikámnak vérmérgézése lett. Egy orvos nem jós, az orvosok jót akarnak, beakarják sorolni őt a két nembe, sebészeti módon, de nem gondolnak bele, hogy az önazonossága hogy alakul majd.
Anno volt egy szadista orvos aki amerikában egy fiú ikerpárt esetében mindkettőt körülmetélték, és miután a másiknál baleset következtében leesett a pénisze így női nemi szervet csinálták és az orvos a szülőknek azt javasolta, hogy neveljék lánynak, ennek ellenére végig fiúként viselkedett, és a szülők is belebetegedtek a színjátékba, míg végül a lánnyá operált fiú megsejtette az igazságot, és kérte hogy nyilvánítsák fiúnak.
Sebész nem tudja egy két nyisszantással megoldani azt, hogy te utána minek valld magad.
Mint ahogy vannak olyanok is akik nem akarják besorolni magukat egyik vagy másik nembe, pedig férfiként vagy nőként jöttek a világra, vagy nem akarják még a biszex kategóriát se felvenni, mert rájönnek, hogy a személyiség a döntő, és nem az, hogy mi van a lába között az illetőnek...
Javaslom, hogy nézz szét mondjuk az észak-amerikai kultúrában ahol ötfajta nemet ismertek el: [link]
Én se azért lettem meleg, mert a szüleim rosszul neveltek, és még meg se rontottak, sőt démoni megszállottság alatt se vagyok. Egyszerűen 12-13 évesen tudatosult bennem, hogy miért is néztem meg azelőtt is a pasikat... hát mert meleg vagyok, de aztán jött az el nem fogadás-elfogadás közti ingázás, végül belenyugodtam amit a pszichológusaim is helyeseltek, anyám is elfogadott, rokonaim is, barátaim is.
Ja és itt van mérnök úrnak egy jó kis olvasmány, hogy miért is nem betegség a melegség: [link]
Azért eléggé érdekes a proli kifejezés. Apai ágon lengyelek vagyunk, és ott kimutatható némi nemesi vér, anyai nagymamám apja tősgyökeres cívis polgárból lett lelkész, az anyai nagymamám édesanyja meg egy orosz pap leánya volt.
Plusz tanárok voltak az egyetemen, igen-igen TASZ 444.hu, de ha egyetemista vagy és értesz jól az internetbe akkor üsd be a google scholarbe ezeket, hogy homoszexualitás betegség mondjuk homosexuality reparative theraphy vagy mondjuk ennek a kényszer helyzetből átoperált fiúnak a történetét, aztán olvasgass. További szépnapot mérnököcském :). Nem mellesleg humánökológiát tanulok, ami valahol a társadalom és természettudomány határon mozgó interdiszciplinális még nem önálló tudományterület...
A humán szakokat leginkább azok fikázzák, akik még humán szakot sem voltak képesek elvégezni.
Meg persze a műszaki végzettségűek, de ők inkább csak a műszaki sovinizmus miatt, mert aki végigseggelt egy egyetemet, az pontosan tudja, hogy mit jelent.
Az lehet, de egy nagyságrenddel kevesebb a diplomás munkanélküli, mint az alacsonyabban képzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!