Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?

Figyelt kérdés

A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.

[link]

Mi a véleményetek?

2021. szept. 2. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
50%
Ha még nem mondtam volna, leszarom az élettörténetedet, búzikám. Ezt a regényt már el sem olvasom.
2021. okt. 5. 07:49
 92/95 anonim ***** válasza:
Látod erre mondják azt, hogy mérgező személyiség, nem könnyű veled együtt élni, mert folyton másokban keresed a hibát, és másokat bántasz, ahelyett, hogy te mennél el egy pszichológushoz, és rendbe raknád magad, mert engem szeret a környezetem, és nem azért vállal munkát vagy végez el egy szakmát egy ember, mert előre készít egy ártervet, hogy majd miből fog megélni, hanem azért, mert van egy jó erős érdeklődése, te szerencsétlen toxikus személyiségű homofób mérnököcském...
2021. okt. 5. 09:16
 93/95 anonim ***** válasza:
50%
Ti búzik vagytok azok, akik mindent bántásnak vesztek, miközben szándékosan provokáljátok az embereket. Te sem vagy ez alól kivétel.
2021. okt. 5. 12:28
 94/95 anonim ***** válasza:
77%

Tudod ha nem lennék meleg, akkor is provokálnék és lázadoznék az olyan idióták ellen mint te, tudod ez a lengyel habitusomból fakad, hogy mindenért küzdök, a magyarokkal ellentétben, ahol csak 48 és 56 volt.

A lengyeleknél volt felkelés, Kościuszko felkelés 1794-ben, aztán 1830-31-ben a kongresszusi Lengyelországbabn, 1846-ban, Poznanban 1848-ban, megint a kongresszusi Lengyelországban 1863-64-ben, 1905-ben oroszországhoz tartozó kongresszusi Lengyelországban.

Aztán 1943-ban volt gettó majd 1944-ben a varsói felkelés, volt 56-ban a poznani sztárjk és lázadás, 1968-ban, 1970-ben Gdanskból indult ki egy sztájk hullám, 1980-ban ugyancsak Gdanskból indult ki egy új hullám, szóval mint lengyelt megmelengítik a szívemet az aktív cselekvési és ellenállási hagyományok, szóval innen ered a lázadó provokatív habitusom...

2021. okt. 5. 13:11
 95/95 anonim ***** válasza:

Egyébként az-az ember aki mérnöki diploma ellenére józan paraszti ésszel akar mindenről és mindenkiről véleményt váltani, anélkül, hogy leült volna és tényleg átolvastva volna alaposan Philip Zimbardo 4 kötetes eddigi pszichológiai kutatásokat összegző tanulmánykötetét, amit bátran ajánlanak pszichológiai alapszakra jelentkezőknek, vagy pl leültél valaha velem és bárkivel az LMBTQI közösségből?

Nem, csak itélkezel: Egyébként én nem provokálok senkit, ha dolgozok, munkámat végzem, ha tanulok, akkor tanulok, és minden lépéseimet és kérdésemet megforgatom magamban és utána cselekszek vagy kérdezek.

Egyébként demokratikus eszközzel is élek, voltam már pár párt ijúsági tagozatában, meg elmentem lakossági fórumokra, plusz tanulmányoztam emellett az erőszak mentes ellenállás és polgári engedetlenséget is. Sőt úgy gondolom, hogy kigúnyolni vagy kiparodizálni a hozzád hasonló egyszerű paraszti ésszel gondolkodókat,nagyobb fegyver, mintha tényleges agresszióhoz folyamodnék...

2021. okt. 5. 15:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!