Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?

Figyelt kérdés

A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.

[link]

Mi a véleményetek?

2021. szept. 2. 14:31
 51/95 anonim ***** válasza:
15%
Két nem létezik, mivel kétféle nemi szerv létezik. A többi kitaláció vagy elmebetegség.
2021. okt. 1. 16:59
 52/95 anonim ***** válasza:

Orvosilag alátudnám támasztani egy papírokkal, hogy több ember születik interszex állapotban, lehet csak 05-1,7% de az is számottevő ember, nekem is van egy ismerősöm, szívesen elmeséli neked is az életútját orvosi papírokkal. [link]

[link]

2021. okt. 1. 17:55
 53/95 anonim ***** válasza:
Az megint más tészta, mert születési rendellenesség. Attól még nekik is van egyértelmű, a sejtjeikbe kódolt nemük, az annak nem megfelelő nemi szervet (ha egyáltalán feltűnő, mert általában amúgy is csak valami csökevény) születés után hamar le szokták műteni.
2021. okt. 1. 17:57
 54/95 anonim ***** válasza:
Amivel hatalmas traumát okoznak későbbiekben és nem tudják, hogy az a csökevényes szerv hiánya milyen hormonális zavart okoz... ennyit erről, az ismerősömnek a férfias szerveit hagyták meg, aztán ennek ellenére megnőttek a mellei pubertás korban, amit leoperáltatott, plusz havonta van havi baja, amit nem tudnak hová tenni az orvosok, ugyanis az is lett távolítva... látod itt látszik hogy egy műszakis a józan paraszti eszével nem gondolkodik humánusan lelki dolgokot beleszámítva...
2021. okt. 1. 23:11
 55/95 anonim ***** válasza:
Ugyan hogy okoznának traumát ezzel, ha még csecsemő korban leoperálják, és nem is emlékszik rá utána? Ugyanolyan, mint amikor valaki egy kezén 6 ujjal születik, és abból műtenek le egyet. Néha érdemes a józan észre is hallgatni az LMBTQP-propaganda helyett, már ha van neked olyanod.
2021. okt. 2. 08:06
 56/95 anonim ***** válasza:

Olvassgass interszexuális emberekkel készült interjút, plusz ismerj meg egyet, én megismertem, és majdnem odáig jutott mikor világossá vált, hogy őt miért nevezték kétneműnek a falujában, miért nőtt kosár méretű melle fiú létére, és mikor 18 évesen kifagatta a kezelőorvosát, akihez gyermekkora óta járt, és miután felfeszítette az anyja fiókját amiben megtalálta az újszülött korától őrzött leleteit. Tudod ekkor fogott egy kötelet vagy drót és felakarta magát akasztani, aztán az ág letört és ezt valamiféle Isteni jelnek találta és azóta is immáron 41 évesen...

Egyébként ismerj meg LMBTQI közösséget, én 2012-ben csatlakoztam a közösséghez, 21 évesen, pedig előtte is tudtam, hogy meleg vagyok és csomó jó LMBTQI közösséghez tartozó emberrel megismerkedtem, emellett meg ennek köszönhetem, hogy szociológus hallgatóként, pl megismerkedtem más profilu civil és informális szervezetekkel,roma jogvédőkkel, hajléktalanok érdekeit és lakhatási jogért harcolókkal, fogyatékos gyermeket nevelő nőkkel, stb.

2021. okt. 2. 09:25
 57/95 anonim ***** válasza:
50%

Ő sem interszexuális, csak az orvosok elcseszték, és rossz nemi szervét távolították el. Ennyiről van szó.

Amúgy sejtettem, hogy valami büfé-ruhatár szakos lehetsz. A búzik általában ilyenre mennek, hogy addig se kelljen dolgozniuk, és valamilyen ürüggyel élősködhessenek a szüleiken. Kár, hogy utána ugyanúgy csak a mekiben fogsz tudni elhelyezkedni.

2021. okt. 2. 10:30
 58/95 anonim ***** válasza:

Tényleg! Most hogy mondod Szájer is ott végzett. Ja nem...

És ha volt fölös eltávolítható nemiszerve akkor miért is nem interszexuális?

Miért csikorgatod itt a fogad, ha egyik szavaddal cáfolod a másikat?

2021. okt. 2. 11:53
 59/95 anonim ***** válasza:

Azért nem interszexuális, mert eltávolították a fölös csökevényt, így egészséges ember lett belőle.

Amúgy még mindig nem sikerült megérteni, hogy nem mindenki fideszes, aki nem imádja a búzikat?

2021. okt. 2. 11:57
 60/95 anonim ***** válasza:

És nem is okos valaki pusztán attól, hogy nem fideszes.

Szerintem ne törd a fejed a genetikán, mert csak megfájdul. Az ilyesmi nem "csak" egy kinövés.

Kromoszómákról, pl. hallottál már?

2021. okt. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!