Mi a véleményetek arról hogy LMBTQP rendezvényt szervez diákoknak a Momentum,ráadásul közpénzből?
A csődközeli Budapest milliókkal támogatja az ultraliberális LMBTQP propaganda rendezvényt,diákok számára.
Mi a véleményetek?
Olvassgass interszexuális emberekkel készült interjút, plusz ismerj meg egyet, én megismertem, és majdnem odáig jutott mikor világossá vált, hogy őt miért nevezték kétneműnek a falujában, miért nőtt kosár méretű melle fiú létére, és mikor 18 évesen kifagatta a kezelőorvosát, akihez gyermekkora óta járt, és miután felfeszítette az anyja fiókját amiben megtalálta az újszülött korától őrzött leleteit. Tudod ekkor fogott egy kötelet vagy drót és felakarta magát akasztani, aztán az ág letört és ezt valamiféle Isteni jelnek találta és azóta is immáron 41 évesen...
Egyébként ismerj meg LMBTQI közösséget, én 2012-ben csatlakoztam a közösséghez, 21 évesen, pedig előtte is tudtam, hogy meleg vagyok és csomó jó LMBTQI közösséghez tartozó emberrel megismerkedtem, emellett meg ennek köszönhetem, hogy szociológus hallgatóként, pl megismerkedtem más profilu civil és informális szervezetekkel,roma jogvédőkkel, hajléktalanok érdekeit és lakhatási jogért harcolókkal, fogyatékos gyermeket nevelő nőkkel, stb.
Ő sem interszexuális, csak az orvosok elcseszték, és rossz nemi szervét távolították el. Ennyiről van szó.
Amúgy sejtettem, hogy valami büfé-ruhatár szakos lehetsz. A búzik általában ilyenre mennek, hogy addig se kelljen dolgozniuk, és valamilyen ürüggyel élősködhessenek a szüleiken. Kár, hogy utána ugyanúgy csak a mekiben fogsz tudni elhelyezkedni.
Tényleg! Most hogy mondod Szájer is ott végzett. Ja nem...
És ha volt fölös eltávolítható nemiszerve akkor miért is nem interszexuális?
Miért csikorgatod itt a fogad, ha egyik szavaddal cáfolod a másikat?
Azért nem interszexuális, mert eltávolították a fölös csökevényt, így egészséges ember lett belőle.
Amúgy még mindig nem sikerült megérteni, hogy nem mindenki fideszes, aki nem imádja a búzikat?
És nem is okos valaki pusztán attól, hogy nem fideszes.
Szerintem ne törd a fejed a genetikán, mert csak megfájdul. Az ilyesmi nem "csak" egy kinövés.
Kromoszómákról, pl. hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!