Ha Orbán és az óperenciás törzs nem hazudoznának össze-vissza, többen tartanák be a szabályokat és kisebb lenne a járvány?
"belefáradtam abba, hogy totál fölöslegesen magyarázok bármit is, nem érted meg."
Én is belefáradtam abba, hogy alternatív jelentést adsz statisztikai fogalmaknak. Főleg, hogy most már hazudozni is merészelsz.
"Itt arról van szó, hogy mindenkinek indulatosan, személyeskedve nekimész, aki egy kicsit is más véleményen van, mint te."
Húha, te nagyon nem érted, miről van itt szó. Az átlagszámításos idiótáskodásotokon kívül a másik kedvencem A Kétpipás Troll volt, aki rögtön kijelentette, hogy ő nem fideszes, hogy én a másik oldal vagyok, hogy én provokálok, sajnos már eltűnt néhány válasza, pedig volt jópár gyöngyszem. Keveritek a szerepeket, ide válaszokat vártam, nem gyurcsányozást meg Doktor Orbán Viktor Mihály vakcináit. De ugye én vagyok a provokátor 🤷♂️ Felteszek egy kérdést, amire ilyen "válaszokat" kapok. A pontot meg felteszitek az I-re azzal, hogy éves / 365 az nem napi átlag, mErT aZ oSzTáS éS nEm ÁtLaG xDxD. Ezek nem alternatív vélemények, ez vagy propaganda és kéretlen hittérítés, vagy vitathatatlan idiotizmus. Itt semmilyen vita nincs, mert nem hangzottak el érvek, csak propagandát, provokatív visszakérdezéseket és tévedéseket vagy hazugságokat kaptam. Mégegyszer, nem velem nem értenek egyet, hanem objektíven baromságokat írnak és félrebeszélnek. Majd megsimogatom a kis buksijukat. Az meg a moderátorok munkáját dicséri, hogy kitörölték, amikor pontosan ugyanazokkal a szavakkal küldtem el a diszkalkuliás hülyegyereket a halálba, amiket ő írt. Pontosan ugyanazokkal a szavakkal. Az övével meg nem volt semmi probléma, a tárgyi tévedés és a sértegetés is oké 😅
"Nem az éves halálozás járványügyi adat, hanem a járványügyi adatok növelik meg nagymértékben az éves halálozást. Ezért fontos tényezők a járványügyi adatok az éves halálozás alakulásában. Most komolyan ez annyira bonyolult, kérdező??"
Nem ezt írtad. Ezt én írtam 😅 Idézek tőled: "2020 márciusa óta sajnos egy fontos tényezője." Beismerhetnéd, hogy elírtad, hogy hülyeséget írtál és belátod, de te inkább letagadod hogy mit mondtál... Te csak ne papolj a kulturált vitáról, ha ilyen gyorsan változtatod az álláspontod.
"Már el is felejtetted, mit akartál?"
Te haver, te egy hazug troll vagy. Átlagos napnak neveztem azt a - nevezzük hipotetikusnak - napot, amikor 356,16... ember hal meg naponta, ez bizony magyar nyelven egy elfogadott szóhasználat. Neked ez nem tetszett, bár értelmes, megfontolandó, elgondolkodtató érveket nem hoztál. Azt hajtogatod, hogy de az átlag nem jó nagyságrendi különbségekre (mintha lennének...), meg hogy "nincs átlagos nap" (mintha ehhez az "érvhez" ne kellett volna kicsavarnod a mondandómat), egyik átlagos nap így, másik átlagos nap úgy (mintha a statisztikában lehetne ilyeneket mondani). Ez totális dilettantizmus, a statisztikai fogalmak megerőszakolása. Most meg rám akarod kenni, hogy én nem tudom, mit akarok mondani a statisztikával? Van bőr a képeden, az biztos.
"Nem nekem kell tudnom, hogy te hogyan számolod, vagy mi alapján nevezel egy napot „átlagos”-nak. Én ezt úgy értelmeztem, hogy egy random nap az évből."
Maradjunk annyiban, hogy a "random nap az évből"-t nem használják a statisztikában, a számtani közepet pedig igen. Random nap, jézusom... Te nem az eloszlást hiányolod, nem a szórást, nem az eloszlás bármilyen mutatóját, semmilyen érvet sem a statisztika tudományából hozol ide, te belekötsz a legegyszerűbb átlagba meg a szóhasználatba, hogy neked más az átlagos.
"Heti lebontásban kevesebb lesz a különbség a valós napi halálozás és az átlag napi halálozás között, mint éves lebontásban. Ergo közelebb fogunk járni a valósághoz, ha heti lebontásban számolunk."
Te nem értetted meg amit írtam... Mi következik abból, hogy még a heti halálozás is szór rendesen? Hogy használjuk azt, mert biztos kevésbé szót, mint a napi. De a napi átlag meg nem szór eléggé... 🤦♂️
"„Persze, én magyarázok átlagos napokról”
Bizony, hogy te! :)"
Te hazug troll, ki írta azt, hogy "Egyik átlagos napon elhunyt 256 ember, a másik átlagos napon meg 356"?! Te, bizony te magyarázol ilyen baromságokat.
"És még mindig nem érted meg, hogy ingadozó a halálozások száma, és sz@rt sem ér a napi átlag ha éves lebontásban számolsz"
Én nem tudom, milyen hülyeségeket akarsz még a számba adni, de ez a szart sem ér a napi átlag hiszti egy dolgot mutat, hogy nem értesz a statisztikához.
"De te akkor is egyet hajtasz, két számot ismételgetsz állandóan: bármi is történjék, itt a napi átlag 350-360 kell legyen, mert neked ez jött ki. És nem hallasz meg senkit, aki magyaráz neked. Én ehhez már nem szeretnék többet hozzáfűzni."
Hát nem is fogom megérteni, hogy az éves halálozásból számolt napi átlag az nem ennyi lesz, és azt sem, hogy a számtani átlag "szart sem ér" 😅 Egy statisztikai fogalmat nem tudtál mondani a számtani közepen kívül, ennyire értesz hozzá. Szóval ne is fűzz hozzá semmit, túltárgyaltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!