Ha 19-én nyitunk és 2-3-4 hét múlva még a mostaninál is jobban berobban a járvány a nyitás miatt (mert így lesz) akkor a Csúti majd visszazár újra? Akkor minek nyit?
Franciaország Olaszország Németország Csehország Szlovákia a nyitás /résznyitás után újra zárni kénytelen.
Franciáknál pár hét iskolanyitás után most zárnak be újra mindent...
még meg se melegedett az iskolaszék a gyerek alatt ,már újra lockdown...
még nálunk is megtörténhet!
Európai körkép: zárnak az olaszok, szigorításra készülnek a franciák
járvány gyorsulása miatt Olaszországban újra bevezetik a távoktatást, bezárnak a nem létfontosságú üzletek és vendéglátóhelyek, miközben igyekeznek felpörgetni az oltási programot. -
stb stb
Van. Én marha jól bírom a zárást és remélem (tőlem aztán ) maradjon örökre.
Home officeban vagyok TAVALY március óta több mint egy éve fizetést ugyanúgy kapok, munkám a töredéke (fele se...) PARADICSOM.
Maradjon így örökre.
De akkor a parkba se mehess ki, utcára se, rendelést majd az Amazon drón hozza mindenkinek.
Hát te nem vagy 100as kérdező. Ez nem paradicsom, sokkal inkább disztópia.
És csak reménykedni lehet hogy itt nem lesz az mint Kínában ahol kB az Orwell által leirt világ valósul meg.
Na még éppen hülyének nem is néztelek addig míg ide nem nyögted a hetes számmal ellátott kommented.
Így már mindent értek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!