Ha 19-én nyitunk és 2-3-4 hét múlva még a mostaninál is jobban berobban a járvány a nyitás miatt (mert így lesz) akkor a Csúti majd visszazár újra? Akkor minek nyit?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 19:00
11/13 anonim válasza:
Ide zárok oda zárok.
A seggemből tesztet várok.
Lezárt agyam kulcsát eldobom,
Vakcinába fojtom bánatom,
Már nem hat rám a józan ész szava.
Oltatlan ki visz majd haza?
Kutya vagyok és girhes
Kérlek oltsatok beee.
12/13 anonim válasza:
Hogy egy értelmes választ is adjon már valaki, én egyetértek. Szerintem nagy hiba lenne április 19-én kinyitni, az Orvosi Kamara és a virológusok is ezt mondják, de persze OV nem hallgat senkire. Remélem azért addigra belátja, hogy marhaság. Ráadásul annak is megvan az esélye, hogy a diákok pont az érettségire betegszenek meg, aztán tarthatják kétszer. Ennek nem lenne sok értelme.
13/13 anonim válasza:
Hatalmas baromság volt a nyitás, így utólag visszanézve, nem igaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!