Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán és az óperenciás...

Ha Orbán és az óperenciás törzs nem hazudoznának össze-vissza, többen tartanák be a szabályokat és kisebb lenne a járvány?

Figyelt kérdés
Már tavaly, az iskolák bezárásánál kezdődött a járvánnyal kapcsolatos hazudozás, amikor reggel még fizetés nélküli szabadságra kellett volna küldeni a tanárokat, délután már bezárták az iskolákat. Azt mondták, hogy ne vegyünk maszkot, csak mert az egészségügyben sem volt elég, és nekik kellett. Aztán hirtelen mindenkinek maszkot kellett hordania. Amíg a Fradi játszik, addig nem lehet bezárni az országot, aztán hopp, mégis. Folyamatosan "még két nehéz hét" jön, szabályok vannak, amiket sokan nem tartanak be és még a rendőröket sem érdekli. A nyitásról konzultálnak, mintha a 80-as IQ-jú birka meg tudná ítélni, hogy mikor mennyi esély van megfertőződni vagy meghalni. Az EU-t hibáztatják azért, hogy nincs vakcina, közben meg az AstraZenecán kívül mindenki ütemterv szerint szállítja a kormánnyal kötött megállapodás alapján a vakcinákat. Naponta átlagosan meghal 350-360 ember, az utolsó héten meg 250-300 halál volt köthető a járványhoz, na vajon mennyivel dobta meg a természetes halandóságot? Erre meg van pofájuk azt hazudni, hogy azért hal meg ennyi ember, mert itthon MÁSHOGY számolják a covid-halottakat?!

2021. ápr. 5. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
63%

"hogy jön ki az ÉVES halálozás"

Az éves halálozás úgy jön ki, hogy összeadod hány ember halt meg naponta, azt összeadod, és elosztod a napok számával. Te nem adtál össze semmit semmivel, fogtál egy számot, amit kitudja, honnan szedtél, és szépen elosztottad 365-tel. Ez nem átlagszámítás.

"Biztos a másik hárompipás volt 😅"

De azért propagandistázol meg fideszesezel.

"Hogy válaszoljak a személyeskedő, fanatikus trolloknak? 🤔"

Konkrétan leostobáztál egy embert, aki jogosan, normális hangnemben kérdezett téged. Ne csodálkozz, ha te is személyeskedést kapsz vissza.

"Milyen stílusban beszéljek az olyan szerencsétlenekkel, akik egy éves mutatóból nem képesek napi átlagot számolni? 😂"

Megint személyeskedsz és hajtod tovább a hülyeséget.

"Bolsevikezni a fideszesek szoktak, ezért is vagy te fideszes."

Nem mondtam, hogy bolsevik vagy, csak azt mondtam, hogy bolsevik tempót vettél fel. Aki bármilyen kritikát is megfogalmaz az ellenzékkel szemben, az már egyből fideszesnek mondjátok, holott nem kell ahhoz fideszesnek lenni. Aki nincs velünk, az ellenünk van - ismerős? Nekem is.

2021. ápr. 5. 15:57
 52/81 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ez már nagyon szánalmas.

Most akkor én is megkérdezem azt amit az egyik vitapartnered kérdezett és amire nem vagy hajlandó válaszolni.

"Jó ötletnek tartod, hogy Orbán Viktor Miniszter elnök Úr szerzett keleti vakcinákat, vagy jobb lenne csak a nyugati hm?"

2021. ápr. 5. 16:03
 53/81 A kérdező kommentje:

Aki szerint az évi 130 ezer halál Magyarországon átlagosan nem 350-360 naponta, az inkább iratkozzon be egy általános iskolába, ne a "személyeskedést" kérje ki magának. Aki ennyit nem tud kiszámolni, az bizony ostoba. Ez nem személyeskedés, ez tény. Általános iskolai ismereteid hiányoznak. A forrást hiányolod? 20 másodperc volt megtalálni! 😅 [link]

"Aki nincs velünk, az ellenünk van - ismerős?"

Ismerős, itt van ez a kétpipás troll, aki rögtön másik oldalazott meg lefanatikusozott csak mert rosszat merészeltem szólni a Fideszről. Nem mocskolódtam, leírtam néhány pontot ahol önellentmondásba keveredtek. Nemhogy cáfolni, de a kérdésre reagálni persze nem tudott azon kívül, hogy belém kössön. De persze saját bevallása szerint ő sem fideszes...

2021. ápr. 5. 16:06
 54/81 A kérdező kommentje:
Tudod mi a nagyon szánalmas drága 55-ös? Az, hogy ti azt képzelitek, hogy bármit meg kell válaszolnom. Én vagyok a kérdező, nem ti. Nem izzadtságszagú visszakérdezést várok, hanem választ. Ehelyett nemhogy szimplán trollkodást kapok, mint amit a kétpipás produkált, nem! Hanem az egyik szerencsétlen még az átlag fogalmának is képes egy alternatív jelentést adni. Nem elég, hogy ő ilyen hülye, de ez még tetszik is másoknak! Szerintük egy éves mutatóból nem úgy képzünk napi átlagot, hogy leosztjuk 365-tel. Már csak azt nem tudom, hogy akkor ez hogy lehetséges... Erre még dolgozzatok ki egy módszert, valószínűleg ti kapjátok jövőre az Abel-díjat.
2021. ápr. 5. 16:09
 55/81 anonim ***** válasza:
78%
mondom, h az nem én vagyok, én nem kértem ki a személyeskedést, én valóban egy balos nemzetellenes provokátornak tartalak, miért nem fogod fel, miért nem válaszolsz a kérdésere, amit már ketten kérdünk?
2021. ápr. 5. 16:13
 56/81 A kérdező kommentje:
Tudjátok már, hogy hol a helyetek! Nem vagytok ti senkik, hogy csicskáztassatok. :) Ha nem tudtok válaszolni a kérdésre, akkor ne írkáljatok, mert ez csak trollkodás. Ami undorító viselkedés, akár pénzért, akár fanatizmusból csináljátok.
2021. ápr. 5. 16:16
 57/81 anonim ***** válasza:
81%
hihetetlen vagy:D
2021. ápr. 5. 16:18
 58/81 anonim ***** válasza:
81%

#57 Kérdező, most megint szánalmasba nyomod, a végén agyvérzést kapsz olyan ideges vagy már.

Ne hisztizz, ne toporzékolj, szimpla, egyszerű kérdést tettünk fel neked, arra válaszolj!

És bizony, válaszolnod kell rá, mert itt nyomod az ostoba szövegedet, sértegetve mindenkit, millió karaktert nyomatva újra meg újra, ahelyett hogy elfogadtad volna a kérdésedre adott válaszokat. Te kezdtél el kötözködni, te sértegetted a válaszolókat és te vitted el a vitát ilyen személyeskedő síkra. Így hát bizony, meg is kell válaszolnod ezt az egyszerű kérdést!

"Jó ötletnek tartod, hogy Orbán Viktor Miniszter elnök Úr szerzett keleti vakcinákat, vagy jobb lenne csak a nyugati hm?"

Igen vagy nem?

Nem kell kilométeres mocskolódó monológ, elég az egyszerű válasz.

persze az is válasz ha nem adsz közvetlenül választ. Abból egyértelmű lesz, hogy amit csinálsz az szimpla, ostoba kötözködés, nem más.

2021. ápr. 5. 16:19
 59/81 anonim ***** válasza:
77%
Szerencsés vagy kérdező, a kategória színvonalához képest sok értelmes választ kaptál. Kár, hogy nem tudsz velük mit kezdeni.
2021. ápr. 5. 16:22
 60/81 A kérdező kommentje:

"Kérdező ... És bizony, válaszolnod kell rá"

Itt érzek némi ellentmondást. Kevered a szerepeket.

"sértegetve mindenkit"

Igen, igen, aki egy átlag jelentésével sincs tisztában, aki személyeskedik, meg gyurcsányozik egy Orbánról és az operatív törzsről szóló kérdésnél, az egy troll, és ez a legkevesebb amit kaphat.

"Nem kell kilométeres mocskolódó monológ"

Akkor lehet innen elkotródni. Válaszolni nem tudsz, csak trollkodsz.

Ha az átlagszámításon kívül a válaszadás sem megy, márpedig a kérdésben felsorolt példákra annyi a válaszotok, hogy "de a Miniszter elnök Úr keleti vakcinái", akkor ti csak trollkodtok, és ti kötözködtök.

2021. ápr. 5. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!