Ha Orbán és az óperenciás törzs nem hazudoznának össze-vissza, többen tartanák be a szabályokat és kisebb lenne a járvány?
"Te istentelenül ostoba 22-es, MAGYARORSZÁGON hal meg naponta 350-360 ember. MAGYARORSZÁGON. Tudod hogy jön ez ki? Leosztod az évi 130 ezer halált a 365 napra."
Na kérdező, már ha harmadikos matek! Szerinted ha évente 130 ezer ember hal meg, és azt elosztod 365 felé, akkor megkapod, hogy hány ember hal meg naponta. Nem baj, segítek: az az évi 130 ezer halál közel sem biztos, hogy napi szinten egyenletesen oszlik el. Lehet, hogy egy nap csak 200 ember hal meg, másnap 180, harmadnap meg 310. Ha 5 dobozban van tíz almám, az nem azt jelenti, hogy mindegyik dobozban kettő alma van.
na akkor akasszuk a hóhért, kérdezek én is egyet a kérdezőtől, de aztán egyenes választ adj!
Jó ötletnek tartod, hogy Orbán Viktor Miniszter elnök Úr szerzett keleti vakcinákat, vagy jobb lenne csak a nyugati hm?
Segítek, mert látom egy fideszesnek még az átlagszámítás is problémát okoz! [link]
Az valami zseniális, ahogy a kérdésemre EGYETLEN valamennyire értékelhető, bár nem teljes válasz érkezett, a többi vagy undorító trollkodás a 2 pipás propagandistától vagy a 3 pipás matekzsenitől, vagy ezekre adott reakció. 40 válaszból ennyire futotta. Gratulálok elvtársak, ügyesen tereltek!
"Évi 130 ezer osztva a 365 nappal az kereken 356,16438356164383561643835616438."
Igen, csak ezt úgy hívják, hogy osztás, nem pedig átlag, de ez téged úgy látom nem igazán akar zavarni. :D
"Ezt nem bírod megérteni, te szerencsétlen propagandista?"
Elég baj az, hogy propagálnom kell az átlagszámítás és az egyszerű osztás közötti különbséget.
"Segítek, mert látom egy fideszesnek"
Nem vagyok Fideszes. De amúgy kíváncsi lennék rá, hogy erre miből következtettél. Abból, hogy elmagyaráztam, miért zagyvaság, amit utt összehisztiztél? Nem baj, ha fiatal vagy, még javulhatsz.
"Gratulálok elvtársak, ügyesen tereltek!"
Szerintem itt sokan nem vagyunk az elvtársad, meg amúgy is elmúlt már az az idő, amikor így hívták egymást az emberek. Tudom, nem örülsz neki, de ez van, ezt dobta a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!