Ha Orbán és az óperenciás törzs nem hazudoznának össze-vissza, többen tartanák be a szabályokat és kisebb lenne a járvány?
te nagyon hülye provokátor kérdező hol halt meg 300-350 ember naponta?
és igen mindenki másképp számolja és másképp hamisítja az adatokat, majd meg kell nézni, hogy azonos időszakokban mennyi volt a halálozás ez évben és 2019 azonos időszakában és ezeket összevetni a többi országgal lesznek meglepetések, ettől persze még nem túl jó a helyzet ez igaz
az hogy gondok vannak az eu-s vakcinák beszerzésével meg kb mindenki mondja, lásd tegnap a Pápát
aljas módon nem teszel említést arról, hogy a Zórbán keletieket is beszerzett, amit a te drágalátós gyurcsányod arra használt fel, hogy még nagyobb zavart keltsen és az emberek ne vállalják be az egyébként teljesen jó keletieket, pusztán azért, hogy minél több ember haljon meg, és legyen nagyobb a gazdasági kár, ezzel növelje az esélyét a választásokon elmész te a tudod hova
A 6-os válaszomban egy szóval sem emlétettem Gyurcsányt és Sorost. Ti találtátok ki, hogy aki nem köpköd a Fideszre, az bizzos csak a másik oldal fanatikusa lehet. Számotokra létezik csakna két véglet, nem számomra.
Ha csak feleannyit érvelnél, mint amennyit sértegeted a nem mocskolódó hozzászólókat, már majdnem különb lennél az összes Fideszes és Összefogásos politikus 90 százalékától.
#21 Nincs erre jobb szöveged?
Cilike azt mondja, akkor biztos úgy van. Elüt egy kamion, akkor az Covid halál, mert fél éve fertőzött voltál. Csak az a fránya statiszika hazudik. Tavalyi év többlethalálozása valamiért nagyon hasonló a Covid által elhunytak számával, az mégis hogy lehet? Vagy miért nem válaszol a sajtó ezzel kapcsolatos kérdéseire?
Naponta százak halnak meg koronavírus nélkül is. Lélegeztetni azokat sem kellene, akiket lélegeztetnek.
Nem drága kétpipás, aki folyamatosan terel, pedig nincs rá szükség, az vagy fizetett, vagy fanatikus. Te már a harmadik oldalon trollkodsz, érdemi választ persze nem sikerült összehoznod, hogy is sikerülne. Te csak konfliktust akarsz generálni.
Kiírtam egy kérdést amiben felsorolok néhány LÉTEZŐ ELLENTMONDÁST, példákat az össze-vissza beszélésre vagy hazudozásra, erre elkezdesz másik oldalazni, meg hogy _én_ vagyok a fanatikus, és _én_ utálom azokat akik nem utálják a Fideszt. Olyan vagy, mint Móricka, akinek mindenről AZ jut az eszébe. Alkalmazd magadra a gondolataid, és ne trollkodj se fanatizmusból, se pénzért. Ocsmány szokás, és semmi értéket nem teremtesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!