Ha Orbán és az óperenciás törzs nem hazudoznának össze-vissza, többen tartanák be a szabályokat és kisebb lenne a járvány?
Figyelt kérdés
Már tavaly, az iskolák bezárásánál kezdődött a járvánnyal kapcsolatos hazudozás, amikor reggel még fizetés nélküli szabadságra kellett volna küldeni a tanárokat, délután már bezárták az iskolákat. Azt mondták, hogy ne vegyünk maszkot, csak mert az egészségügyben sem volt elég, és nekik kellett. Aztán hirtelen mindenkinek maszkot kellett hordania. Amíg a Fradi játszik, addig nem lehet bezárni az országot, aztán hopp, mégis. Folyamatosan "még két nehéz hét" jön, szabályok vannak, amiket sokan nem tartanak be és még a rendőröket sem érdekli. A nyitásról konzultálnak, mintha a 80-as IQ-jú birka meg tudná ítélni, hogy mikor mennyi esély van megfertőződni vagy meghalni. Az EU-t hibáztatják azért, hogy nincs vakcina, közben meg az AstraZenecán kívül mindenki ütemterv szerint szállítja a kormánnyal kötött megállapodás alapján a vakcinákat. Naponta átlagosan meghal 350-360 ember, az utolsó héten meg 250-300 halál volt köthető a járványhoz, na vajon mennyivel dobta meg a természetes halandóságot? Erre meg van pofájuk azt hazudni, hogy azért hal meg ennyi ember, mert itthon MÁSHOGY számolják a covid-halottakat?!2021. ápr. 5. 10:43
2/81 anonim válasza:
Majdnem. Ha nem hazudoznának összevissza, kevesebben tartanák be a szabályokat, és kisebb lenne a "járvány".
3/81 A kérdező kommentje:
Egy perc kellett, hogy válaszoljon nekem egy troll. Gratulálok!
2021. ápr. 5. 10:46
4/81 anonim válasza:
Miért mit vársz, hozzák a formájukat. 2010 óta ködösítés, hazudozás, van. Miért pont a covid változtatna ezen hozzáálláshoz?
5/81 anonim válasza:
Troll kérdésre mit vártál?
Napi zorbánozás akkor megvolt?
6/81 anonim válasza:
Bírom, hogy mindent úgy forgattok ki, hogy azért Orbán legyen a hibás. Nincs vírus, csak Orbán találta ki. Nem veszélyes a vírus, csak Orbán félelmet akar kelteni. Veszélyes a vírus, Orbán szándékosan nem intézkedik. Orbán intézkedik, korlátozni akarja a szabadságunkat. Értem, hogy sokan utálják, de maradjunk már a realitásnál? A következő az lesz, hogy Trianon és Mohács is Orbán hibája volt?
7/81 anonim válasza:
6
Megmosolyogtató, hogy az mondja ezt, aki szerint mindenért Gyurcsány meg Soros a hibán. :)
8/81 A kérdező kommentje:
#4 Pontosan ezt vártam, csak arra vagyok kíváncsi, hogy értelmes intézkedésekkel, őszinteséggel, hazugságok nélkül hol tartanánk.
#5, #6 Értem én, hogy ki van adva nektek a miniszterelnökúr személyi védelme, de rohadtul túltoljátok, és elég gyomorforgató.
2021. ápr. 5. 10:53
9/81 anonim válasza:
#6 "A következő az lesz, hogy Trianon és Mohács is Orbán hibája volt?"
Te ezt még nem tudtad? Így van! Azért IS a zorbán a hibás!
Közvetlenül azután volt ez, hogy Orbán miatt volt az inkvizíció meg Orbán a hibás a rabszolgatartásért is. :)
10/81 anonim válasza:
Kedves 6-os, szerinted furcsa, hogy az ellenzék a 11 éve 2/3-al uralkodó Orbánt hibáztatja mindenért? Akkor mit szólsz ahhoz, hogy Orbán meg a 11 éve ELLENKÉZBEN lévőket hibáztatja mindenért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!