Ha Orbán és az óperenciás törzs nem hazudoznának össze-vissza, többen tartanák be a szabályokat és kisebb lenne a járvány?
"Igen, csak ezt úgy hívják, hogy osztás, nem pedig átlag, de ez téged úgy látom nem igazán akar zavarni. :D"
Kérlek, mondd hogy trollkodsz, és ezeket valójában nem is gondolod komolyan. Az átlaghoz összegezzük az egyedi megfigyeléseket, amik jelen esetben a napi halálozások. Ezeket elosztjuk az elemszámmal, azaz a napok számával. Egy évben 365, néha 366 nap van. Kérlek, mondd hogy felfogtad! Nem lehet valaki ennyire egyszerű!
"Nem vagyok Fideszes. De amúgy kíváncsi lennék rá, hogy erre miből következtettél."
Jaj ugyan, csupán azért vagy fideszes, mert egy kérdésnél, aminél Orbánról van szó, elkezdesz Gyurcsányozni. Ez fanatizmus. Te nem szimpla fideszes vagy, hanem fanatikus fideszes.
"Szerintem itt sokan nem vagyunk az elvtársad"
Valóban nem, én nem vagyok fideszes.
"meg amúgy is elmúlt már az az idő, amikor így hívták egymást az emberek. Tudom, nem örülsz neki, de ez van, ezt dobta a gép."
Na látod, itt komcsizol te kis senki, aztán mégis fideszes vagy. Mert a ti komcsijaitok jó komcsik.
"Az átlaghoz összegezzük az egyedi megfigyeléseket"
Na pont ez az, amit te kihagytál. Fogtál egy számot, elosztottad, aztán szevasz.
"elkezdesz Gyurcsányozni"
Egy szót sem ejtettem Gyurcsányról.
"Na látod, itt komcsizol te kis senki"
Mivel folyamatosan személyeskedsz mindenkivel, és lekezelően beszélsz, nyilván felvetted a bolsevik tempót. Jobb, ha leszoksz róla. Nem szép dolog ám.
"Na pont ez az, amit te kihagytál. Fogtál egy számot, elosztottad, aztán szevasz."
Jézusom, hogy jön ki az ÉVES halálozás? Ne legyél már ennyire buta... 😂
"Egy szót sem ejtettem Gyurcsányról."
Biztos a másik hárompipás volt 😅
"Mivel folyamatosan személyeskedsz mindenkivel, és lekezelően beszélsz, nyilván felvetted a bolsevik tempót. Jobb, ha leszoksz róla. Nem szép dolog ám."
Hogy válaszoljak a személyeskedő, fanatikus trolloknak? 🤔 Milyen stílusban beszéljek az olyan szerencsétlenekkel, akik egy éves mutatóból nem képesek napi átlagot számolni? 😂 Bolsevikezni a fideszesek szoktak, ezért is vagy te fideszes.
mondom nem én vagyok, én a 21 vagyok, kicsit elnéztem, azt a számot ez tény, de tekintve, hogy kissé előítéletesen egy debil ellenzéki provokátornak tűntél már a kérdés alapján, amit később bizonyítottál is, azt hittem, hogy azzal a számmal is hazudsz, szóval a napi átlag tényleg annyi lehet, nem tudom, egy világjárvány közepén nyilván magasabb ennél
ehhez képest téged egyáltalán nem érdekel az, hogy majd az Eurostat hivatalos statisztikájából fogjuk sokkal pontosabban meghatározni, hogy ki mennyi halottat kamuzott el
továbbá az sem érdekel téged, hogy olyan országok mint az eu seggnyaló Ausztria is elég keményen panaszkodik az oltások elosztásán
továbbá továbbra sem vagy hajlandó válaszolni a kérdésemre, csak nem azért mert rögtön kiderülne, hogy kinek a pártján áll, persze én ezt tudom pontosan, csak hagy lássa mindenki más is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!