Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán és az óperenciás...

Ha Orbán és az óperenciás törzs nem hazudoznának össze-vissza, többen tartanák be a szabályokat és kisebb lenne a járvány?

Figyelt kérdés
Már tavaly, az iskolák bezárásánál kezdődött a járvánnyal kapcsolatos hazudozás, amikor reggel még fizetés nélküli szabadságra kellett volna küldeni a tanárokat, délután már bezárták az iskolákat. Azt mondták, hogy ne vegyünk maszkot, csak mert az egészségügyben sem volt elég, és nekik kellett. Aztán hirtelen mindenkinek maszkot kellett hordania. Amíg a Fradi játszik, addig nem lehet bezárni az országot, aztán hopp, mégis. Folyamatosan "még két nehéz hét" jön, szabályok vannak, amiket sokan nem tartanak be és még a rendőröket sem érdekli. A nyitásról konzultálnak, mintha a 80-as IQ-jú birka meg tudná ítélni, hogy mikor mennyi esély van megfertőződni vagy meghalni. Az EU-t hibáztatják azért, hogy nincs vakcina, közben meg az AstraZenecán kívül mindenki ütemterv szerint szállítja a kormánnyal kötött megállapodás alapján a vakcinákat. Naponta átlagosan meghal 350-360 ember, az utolsó héten meg 250-300 halál volt köthető a járványhoz, na vajon mennyivel dobta meg a természetes halandóságot? Erre meg van pofájuk azt hazudni, hogy azért hal meg ennyi ember, mert itthon MÁSHOGY számolják a covid-halottakat?!

2021. ápr. 5. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
14%
#43 Ezek szerint te is fideszes vagy :)
2021. ápr. 5. 14:54
 42/81 A kérdező kommentje:

"Igen, csak ezt úgy hívják, hogy osztás, nem pedig átlag, de ez téged úgy látom nem igazán akar zavarni. :D"

Kérlek, mondd hogy trollkodsz, és ezeket valójában nem is gondolod komolyan. Az átlaghoz összegezzük az egyedi megfigyeléseket, amik jelen esetben a napi halálozások. Ezeket elosztjuk az elemszámmal, azaz a napok számával. Egy évben 365, néha 366 nap van. Kérlek, mondd hogy felfogtad! Nem lehet valaki ennyire egyszerű!

"Nem vagyok Fideszes. De amúgy kíváncsi lennék rá, hogy erre miből következtettél."

Jaj ugyan, csupán azért vagy fideszes, mert egy kérdésnél, aminél Orbánról van szó, elkezdesz Gyurcsányozni. Ez fanatizmus. Te nem szimpla fideszes vagy, hanem fanatikus fideszes.

"Szerintem itt sokan nem vagyunk az elvtársad"

Valóban nem, én nem vagyok fideszes.

"meg amúgy is elmúlt már az az idő, amikor így hívták egymást az emberek. Tudom, nem örülsz neki, de ez van, ezt dobta a gép."

Na látod, itt komcsizol te kis senki, aztán mégis fideszes vagy. Mert a ti komcsijaitok jó komcsik.

2021. ápr. 5. 14:54
 43/81 anonim ***** válasza:
67%

"Az átlaghoz összegezzük az egyedi megfigyeléseket"

Na pont ez az, amit te kihagytál. Fogtál egy számot, elosztottad, aztán szevasz.

"elkezdesz Gyurcsányozni"

Egy szót sem ejtettem Gyurcsányról.

"Na látod, itt komcsizol te kis senki"

Mivel folyamatosan személyeskedsz mindenkivel, és lekezelően beszélsz, nyilván felvetted a bolsevik tempót. Jobb, ha leszoksz róla. Nem szép dolog ám.

2021. ápr. 5. 15:01
 44/81 A kérdező kommentje:

"Na pont ez az, amit te kihagytál. Fogtál egy számot, elosztottad, aztán szevasz."

Jézusom, hogy jön ki az ÉVES halálozás? Ne legyél már ennyire buta... 😂

"Egy szót sem ejtettem Gyurcsányról."

Biztos a másik hárompipás volt 😅

"Mivel folyamatosan személyeskedsz mindenkivel, és lekezelően beszélsz, nyilván felvetted a bolsevik tempót. Jobb, ha leszoksz róla. Nem szép dolog ám."

Hogy válaszoljak a személyeskedő, fanatikus trolloknak? 🤔 Milyen stílusban beszéljek az olyan szerencsétlenekkel, akik egy éves mutatóból nem képesek napi átlagot számolni? 😂 Bolsevikezni a fideszesek szoktak, ezért is vagy te fideszes.

2021. ápr. 5. 15:06
 45/81 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, őrizzük meg a nyugalmunkat a személyeskedést hagyjuk meg a fideszes derék hadnak ebben ők verhetetlenek. :)
2021. ápr. 5. 15:06
 46/81 A kérdező kommentje:
Jogos, lehet hogy a céljuk is ez. De ez a szerencsétlen a nullánál is kevesebb matektudásával (és annál nagyobb támogatottságával, nézd meg hogy hány általánosból kibukott ért vele egyet!) túlmegy minden határon.
2021. ápr. 5. 15:11
 47/81 anonim ***** válasza:
81%
csak nem azért nem válaszolsz a kérdésemre és teszel úgy mintha meg se hallottad volna mert azzal egyből kiugrana az a bizonyos nyúl a bokorból, ha már Húsvét van?
2021. ápr. 5. 15:14
 48/81 A kérdező kommentje:
Inkább az átlag jelentésével foglalkozz, te kis troll
2021. ápr. 5. 15:20
 49/81 anonim ***** válasza:
73%

mondom nem én vagyok, én a 21 vagyok, kicsit elnéztem, azt a számot ez tény, de tekintve, hogy kissé előítéletesen egy debil ellenzéki provokátornak tűntél már a kérdés alapján, amit később bizonyítottál is, azt hittem, hogy azzal a számmal is hazudsz, szóval a napi átlag tényleg annyi lehet, nem tudom, egy világjárvány közepén nyilván magasabb ennél

ehhez képest téged egyáltalán nem érdekel az, hogy majd az Eurostat hivatalos statisztikájából fogjuk sokkal pontosabban meghatározni, hogy ki mennyi halottat kamuzott el

továbbá az sem érdekel téged, hogy olyan országok mint az eu seggnyaló Ausztria is elég keményen panaszkodik az oltások elosztásán

továbbá továbbra sem vagy hajlandó válaszolni a kérdésemre, csak nem azért mert rögtön kiderülne, hogy kinek a pártján áll, persze én ezt tudom pontosan, csak hagy lássa mindenki más is

2021. ápr. 5. 15:41
 50/81 A kérdező kommentje:
Ééééééérdekes, az előbb még kikérted magadnak a személyeskedést, most meg debil ellenzéki provokátor lettem? Édesanyád tudja, hogy ilyen csúnyán beszélsz az interneten? Te nem "kicsit elnézted a számokat", hanem az átlagszámítás jelentéséről hazudozol folyamatosan. Még mindig egy kicsit sokat gondolsz magadról, te itt a válaszoló lennél, már ha a kérdésre válaszolnál. Ez sajnos nem megy, így csak trollkodsz.
2021. ápr. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!