Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan értékeled 10-es skálán...

Hogyan értékeled 10-es skálán a Orbán kormány vírus kezelését?

Figyelt kérdés
munkahelyvédelem, szociális segélyezés, munkanélküli támogatás, egészségügyi rendszer színvonala, emberek támogatása védelme stb.

2021. márc. 22. 21:55
 81/105 anonim ***** válasza:
91%
Totális bukást jelölem. Pedig talán a vakcinabeszerzést jól csinálták. De az, hogy a vírus tombolása közben "Újraindítjuk a gazdaságot!" feliratú plakátokat raktak ki az egy vicc... Közben segítség persze a kisembernek nem igazán jutott. A nagy sikerek említése közben meg elfelejtik, hogy meghalt 30 ezer ember.
2021. jún. 8. 15:09
 82/105 anonim ***** válasza:
17%
Én még mindig azt mondom, hogy a totális bukás az lenne, ha nem állt volna meg a járvány, ha csak fele ennyi komment jött volna ez a kérdés alá, mert a fele hozzászóló halott lenne, vagy lélegeztetőgépen, ha a gazdaság romokban lenne, tombolna a munkanélküliség. Én, itt Baranyában, gyakorlatilag semmi negatívat nem érzek. Volt KATA elengedés, hitel moratórium, műszakikat sem kellett hosszabbítani, sikeresnek mondható oltásprogram. Igazából nem tudom, hogy az itt károgóknak mi a bajuk azon kívül, hogy manapság divat károgni, és aki nem károg, mert nem szűk látókörűen, Fidesz utálattal lát mindent, az csak is Fidesz bérenc lehet. Azok szerint akik a teljes bukásra szavaztak, milyen hátrányt kaptak a járványból, illetve a Fidesz korlátozásaiból-kis emberek nem segítéséből? Itt Mindenki aki hozzászólt az vállalkozó volt és csődbe ment? Elvesztette a munkahelyét? A teljes családja kihalt? Egész eddig a Fidesz ellenesek azon voltak, hogy ez a járvány kamu, meg hogy az influenzába többen halnak bele, blablabla... Most meg ugyanezek a Fidesz ellenesek azon kárognak, hogy már x ezren meghaltak. És azok is úgy ahogy vannak a Fidesz hibájából, nem azért, mert amikor bejöttek a korlátozások a sok ezer-millió Ember nem hitt a vírusban, Fideszt szembeköpve baszott a maszkhordásra, kézfertőtlenítésre, kijárási tilalomra. (( Jegyzem meg, Én is ilyen voltam, és részben vagyok. )) De ha ennyire a számokon rugózunk, akkor ha nem lettek volna korlátozások, maszkhordási szabályok, oltásipontok, vakcinabeszerzések, akkor többen vagy kevesebben haltak volna meg? Lehet fikázni és rosszra értékelni a járványkezelését a kormánynak (( bár hangsúlyozom, azért ez valamelyest a nép felelőssége-feladata is )) és nyilván a tökéletestől messze van, de azért attól, hogy a kormány nem nyalja fényesre a seggünket, nem kell egyből bukásnak elkönyvelnünk. Ez annyira tipikusan a végletekben való primitív, gondolkodást, értékelést mellőző baromság.... Vagy 0 vagy 10. 1-2-3-4-5-6-7-8-9 nem létezik.... Ennél a jelenleginél százszor lehetett volna szarabbul kezelni ezt a helyzetet, akkor hogy a f@szba lehet a legrosszabbra értékelni... Ehhhhh.
2021. jún. 8. 16:35
 83/105 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell ez a sok betű, idáig olvastam: "Egész eddig a Fidesz ellenesek azon voltak, hogy ez a járvány kamu" Köszönjük az újabb CAP-os hazugságot, jár a krumpli!

Már leírtam: úgy lehetett volna rosszabbul csinálni, ha betiltják a maszkokat meg az oltást. Tehát a REÁLIS FORGATÓKÖNYVEK KÖZÜL nem lehetett volna rosszabbul csinálni. Ezek a férgek a 3. hullám csúcsán a 2020-as többlethalálozást ordították a közmédiában, hogy lám-lám, az EU így, az EU úgy. Szánalmas. Teljhatalmuk birtokában már rég leültethették volna az oltásellenes barmokat, de inkább egy ellenzéki aktivistát vittek be, aki meg merészelte írni, hogy kiürítettek egy kórházat. Mindenki tud a környezetéből hazaküldött betegről, de ezek a patkányok arról hazudoztak, hogy dE nEm Is KüLdTeK hAzA sEnKiT. Egész Európában itthon adták a legkevesebb támogatást a szenvedő vállalkozásoknak. Pedig az EU nem kevés pénzt küldött...

2021. jún. 8. 16:43
 84/105 anonim ***** válasza:
17%

De ADTAK támogatást. Akkor nem lehet nulla!!! Ezt értsd már meg! Ha Te rendelsz a netről 10 darab felfújható guminőt, de nem vagy itthon és a szomszédodra bízod az átvételét, de Ő csak 1-et ad Neked, akkor is adott 1-et. Nem lopta el az összeset! Szóval nem lehet nullára értékelni. Egyszerűen azt nem fogod fel, hogy Én kurvára nem arról beszélek, hogy mennyire jól csinálta a Fidesz, hanem arról, hogy a totális bukástól messze van. Leírtam, hogy mi lett volna a bukás. Ha például Te meg Én most nem tudnánk itt szócséplést folytatni, mert meghaltunk volna, vagy odalett volna a munkahelyünk és nem lett volna pénzünk netre, ha az állam teljesen térdrekényszerült volna, éhezés lenne, polgárháború. Az totális bukás lenne. Ehelyett, őszintén, de tényleg ŐSZINTÉN! Mi károd származott ebből az egészből? Nekem, aki ablakos, és például Én megérzem azt, hogy válságos idő volt, és ezért a heti 5 nap helyet volt, hogy csak heti 2-3 napot tudtam menni dolgozni, amit könnyen kiszámolhatsz, hogy fele fizu, Én nem sírok. Te gondolom ugyanúgy zavartalanul tudtál járni dolgozni, ne adj Isten még otthonról is tudtál dolgozni. Akkor mi bukott meg? Nem volt hibátlan, de bukástól messze van.

Ha ennél rosszabbul nem csinálhatták volna, akkor gondolom semmit nem befolyásolt volna, ha maszkhordás nem lett volna, vakcinázás, home office lehetőség, iskolák bezárása, otthontanulás, KATA elengedés, hitel moratórium, blablablabla. Ja. Ilyenkor meg lehet írni azt, hogy akkor meg -10-re vizsgáztak volna. Na de akkor az lenne a nulla, és akkor egy -10 - 10-es skálán 0-ra vizsgázott a Fidesz, amit ha beteszünk egy 0-10-es skálára egyből 5-öst kap. És az egy reális. De tudod mit... legyen világégés, a Fidesz mindent elrontott! Ha ettől boldog leszel, bánom is Én.

2021. jún. 8. 16:53
 85/105 anonim ***** válasza:
90%
Ezt már kibeszéltük, csak nem akartad megérteni. A mérce NEM az amazonasi esőerdő törzseinek járványkezelése, ahol a sámán próbálkozik az istenek megidézésével. A mérce Európa. Ehhez mérten csúnyán elbuktak.
2021. jún. 8. 16:55
 86/105 anonim ***** válasza:
17%

De tudod mit?! Elfogadom. LEgyen 0! De akkor mit kellett volna tennie a Fidesznek ahhoz, hogy kapjon:

1-es értékelést:

2-es értékelést:

3-as értékelést:

4-es értékelést:

5-ös értékelést:

6-os értékelést:

7-es értékelést:

8-as értékelést:

9-es értékelést:

10-es értékelést:

Csak pár gondolatba szedd össze pontszámonként, hogy melyikhez mit kellett volna tennie! De úgysem fogod, mert 6-nál kifulladsz és ott is már luxus nyaralót meg luxusautót adományoz az állam Mindenkinek.

2021. jún. 8. 16:58
 87/105 anonim ***** válasza:
81%
Elég lett volna annyit írnod, hogy fideszes vagy.
2021. jún. 8. 17:00
 88/105 anonim ***** válasza:
17%
Ezt aztán Barátom odamondtad. Fuuuh de megkaptam. azta. Na ez ám az érvelés. Bár az értőolvasást is ilyen jól tudnád művelni, mert akkor könnyen rájöhettél volna, hogy messze vagyok a Fidesztől, de annnyira, de annnnnnnnnnyira jól alátámasztottad az egyik fentebbi állításomat, hogy aki nem Mindenben csak kritizálni tudja a Fideszt, az csakis Orbán f@szát szopkodó lehet. Olyan nem is létezik, hogy Valaki nem kedveli Orbánt, de mellette némely kormányzási tevékenységét elismeri. Áááááh. Csak lekopni lehet, meg leszopni. Köztes állapot nincs. És pontosan erről beszélek. :D Vagy 0 van, vagy 10. :D Aki már csak egy 2-est is merészel rá adni, az már biztos csak is Fideszes lehet. :D Szép!
2021. jún. 8. 17:04
 89/105 anonim ***** válasza:
17%
leköpni*
2021. jún. 8. 17:05
 90/105 anonim ***** válasza:
91%
Gyenge
2021. jún. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!