Hogyan értékeled 10-es skálán a Orbán kormány vírus kezelését?
"Egyébként a lakosság is benne van a sárban, bőven. Nem is lehetne sokkal jobban kezelni, mert ezek a fogyatékosok szarnak még erre is. Pont ma mondták el, hogy ennél szigorúbb szabályokat tanítanak járványtanból az egyetemen, mint alapvető védekezés. Itt járunk, az alapvető dolgokra is mindenki szarik. Büdös csürhe banda"
Ja igen, Az Orbán kormány hárványkezelésénél a magyar nép járványkezelése rosszabb. Mi volt a járványkezelés? Midnenbe szarok bele és kész. AKi szerint kell korlátozás, otthon 4 fal közt rettegő antiszociális lúzer. Én mindennek el voltam hordva mindig, amikor kiálltam a korlátozás melett (bár a FIdesz van amit szarul csinál de maga a korlátozás jó), viszont a totál értelmetlen szabályokat én is utálom úgy ahogy vannak. Ha egy nép inkább megy minden hétvégén bulihelyre ha tud, akkor legyen is korlátozás, támogatom!
"Látszik, melyik oldalra jellemző az elfogultság."
IGen, a fideszesekre.
Aki erre a katasztrófára 5 fölötti pontot tud adni, az elfogult.
Most is legelől vagyunk a halálozást tekintve. Ezt nem lehet jó eredménynek hívni.
"Aki erre a katasztrófára 5 fölötti pontot tud adni, az elfogult."
Legyen! 8 elfogult Fideszes rendel.
Én meg azt mondom, aki 1 pontot ad, az is elfogult. És máris 2x annyi elfogult ellenzéki van.
Az én olvasatomban az az 1 pont, ha még odáig sem jutnak el, hogy járványkórházakat létesítsenek, és az oltási folyamatot sem képesek elindítani, vagy teszem azt külföldre kell szállítani a betegeket.
Nem volt jó a járványkezelés, de messze nem 1 pont.
"Most is legelől vagyunk a halálozást tekintve. Ezt nem lehet jó eredménynek hívni."
Csak éppen országonként jelentősen eltér, hogy kit sorolnak a covidos halottak közé. Mi jóformán mindenkit. Szerinted akkor is elől vagyunk, ha a 2020-as év többlethalálozását nézzük az azt megelőző évekhez viszonyítva? Elmondom, hogy nem.
"Én meg azt mondom, aki 1 pontot ad, az is elfogult. És máris 2x annyi elfogult ellenzéki van."
Csak attól még nem lesz igaz. Mondhatod azt is, hogy lapos a Föld, de nem lesz igaz.
Viszont ha Orbán olyan kijelentésekkel él, hogy 3 hónappal ezelőtt látta, hogy ez lesz és ennek ellenére olyan felkészült volt, hogy megint mi vezetjük a lakosság arányosan a halálozást az EU-ban, akkor nem csináltak semmit.
Vagy amikor elmondta, hogy bármikor készek egy hétvége alatt beoltani mindenkit, még az informatikai rendszer is kész, aztán 70 ezer embert sem sikerül rendesen leszervezni.
"Az én olvasatomban az az 1 pont, ha még odáig sem jutnak el, hogy járványkórházakat létesítsenek, és az oltási folyamatot sem képesek elindítani, vagy teszem azt külföldre kell szállítani a betegeket."
Jó, ez már hülyeség. Még ha járvány kórház sincs, akkor is van sima kórház, így nyilván lesz ellátás.
Illetve az szintén megoldás, ha más országba kell vinni a beteget, mert még akkor is esélyes, hogy túléli.
A járványkezelés minősége a halálozási adatokon mérhető fel, mivel ha jó a járványkezelése, akkor nem hal meg senki. Viszont azon belül tök mindegy, hogy ezt hogy oldja meg.
Akűár le is igázhat egy országot és kényszerítheti, hogy az otthoni orvosok gyógyítsanak magyarokat, az is egy jó járványkezelés, mivel kevés lesz a halott.
"Csak éppen országonként jelentősen eltér, hogy kit sorolnak a covidos halottak közé. Mi jóformán mindenkit."
Bocs, de még olyan ismerősöm van, akit le sem teszteltek, mert azt mondták neki, hogy "mivel a házastársad az, és te is ilyen tüneteket produkálsz, ezért nem tesztelünk".
Ebből kifolyólag valószínűleg a mi adataink rosszabbak.
"Szerinted akkor is elől vagyunk, ha a 2020-as év többlethalálozását nézzük az azt megelőző évekhez viszonyítva? Elmondom, hogy nem."
Ja, tényleg nem.
Nem lenne rossz az a járvány kezelés ha a családok és a bezárásra kényszerülő vállalkozók és megélhetés nélkül maradt munkavállalók nem maradtak volna támogatás nélkül.
Rohadtul nem az a megfelelő magatartás, hogy legyintek egyet majd annyit mondok, hogy keress másik munkát.
Aki szerint ez rendben van annak Kádár-komplexusa van és nem bírja lelkileg feldolgozni, hogy ideje lenne tovább lépni a kommunista-diktatúra időszakából.
Mert aki nem dolgozik az ne is egyék. Így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!