Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan értékeled 10-es skálán...

Hogyan értékeled 10-es skálán a Orbán kormány vírus kezelését?

Figyelt kérdés
munkahelyvédelem, szociális segélyezés, munkanélküli támogatás, egészségügyi rendszer színvonala, emberek támogatása védelme stb.

2021. márc. 22. 21:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
17%
Azért amikor tényleges érvelésre kerül a sor, mintha kicsit elfogyott volna a szufla. Engem tényleg, nem veszekedésből, hanem tényleg érdekelne egy normális vita ezzel a témával kapcsolatban, normális érvekkel. Az hogy ki Fideszes, meg ki nem, szerintem teljesen irreleváns egy ilyen témában, mert csak előítéleteket szül. Én most éppen megnyitottam egy sört, meggyújtottam egy cigit, szeretnék erről értelmesen vitatkozni Veled, de akár Mással is! Engem valóban érdekelne, hogy egyesével haladva a lépcsőfokokon ténylegesen milyen rendeletekkel, engedményekkel, akármikkel lehetett volna ezt jobban csinálni, ha a jelenlegi a nulla. És normális dolgok érdekelnének, nem az, hogy az 1-eshez elég lenne, ha Mindenki kapott volna egy zsák krumplit. Tényleg érdekel annak az oldalnak a pontos nézőpontjainak a megismerése, amelyik ezt teljes bukásra ítélte, és ezt a nézőpontot az eddig feltett kérdéseimre adott válaszokkal tudnám Én is, mint halandó Ember megérteni, megismerni.
2021. jún. 8. 17:20
 92/105 anonim ***** válasza:
90%
Egy A4-es oldalnyit írtam asszem csak a 71-es válaszban. Utána ott értetlenkedtél, most meg járványtagadó ellenzékezel. Nem kell a duma a vitáról, mert itt nem neked voltak érveid.
2021. jún. 8. 17:26
 93/105 anonim ***** válasza:
68%

Igen, azokat rosszul csinálták, és ezért nem is értékeltem 10-re.

De akkor elmondom Én hogy látom a 6-osra értékelésemmel.

Ahhoz, hogy 7-est adtam volna például a kórházakban, főleg még a járvány elején, nem szorítottam volna háttérbe a nem koronás betegeket és mondjuk a vállalkozásoknak mondjuk az elmúlt 2 évet tekintve havi szintre lebontva csináltam volna egy átlag profitot, majd a jelenlegi helyzetben a vállalatok adott hónapjainak a jelenlegi profitját egészítettem volna ki az átlagolt havi (( járvány előtti )) profitjukhoz hiányzó összeggel. (( Bár itt a vállalkozók biztos simliztek volna és sok szolgáltatást amit igénybe vettek a vásárlók, ügyfelek, vendégek, azt feketén csináltam volna, hogy nagyobb legyen a kieső összeg, ezáltal a kapott támogatás, de ez csak egy gondolat )).

8-as értékeléshez emeltem volna a munkanélküliek, álláskeresők eddigi támogatásait, a vállalkozók, cégek meg minden bejelentett munkás után, mondjuk a munkásnak a bejelentett bérének a 10%-át adtam volna (( kiegészítve a 7-es értékeléshez szükséges átlagos profitpótlással )). Egészségügyben dolgozók bérét duplájára emeltem volna (( mondjuk ezt járvány nélkül is )) illetve a tanárok, tömegközlekedésnél a sofőrök és Minden ilyen szférában dolgozók bérét mondjuk 50%-kal emeltem volna (( tanárokét járvány nélkül is )) és a külföldre utazáshoz szükséges kötelező teszteket is ingyenessé tettem volna (( ez mondjuk menjen vissza a 7-es értékeléshez )).

9-eshez Mindenki maradjon otthon és tényleg csak a bevásárláshoz hagyják el a házat. (( Na ettől aztán lett volna lázadás, de a járványt legjobban így lehetett volna megfosztani a fertőzéstől )) Ehhez Mindenki aki dolgozik teljes, 100%-os táppénzt kapott volna. Minden munkanélküli az eddig kapott támogatások mellett kapott volna minimálbérnek megfelelő támogatást. (( A létfontosságú munkák ugyanúgy mentek volna, ami az élelmiszerhez szükséges, boltok, egészségügy, ilyenek. )) A vállalkozások-cégek teljes kártérítést kaptak volna a kiesett bevétel miatt. Illetve az otthonról végezhető munkák adottak. Bár ez is csak leírva szép, a valóságban az ország gazdasága ilyenkorra már összeomlott volna. Akkor meg az lett volna a baj.

A 10-es értékeléshez meg mondjuk nem is tudom... Ezek meg Mindenkinek heti szinten 20 kiló krumpli.

2021. jún. 8. 17:43
 94/105 anonim ***** válasza:
29%

csinálták*

Nem szentírás az Enyém, ez csak egy vélemény. Kíváncsi lennék a Tiedre is, hogy a 10-ig hiányzó pontokat mivel töltenéd ki. A krumplis poént már ellőttem, szóval azzal nem jöhetsz, mert izzadságszagú lesz. :P <3

2021. jún. 8. 17:45
 95/105 anonim ***** válasza:
82%
Illetve a 9-eshez még annyi eszembeugrott, hogy minden jelenlegi árat, adót, mindent a jelenlegi szinten fagyasztottam volna be. Szóval amíg van pandémia se a sör, se a dohány, se a kenyér, se az üzemanyagára nem emelkedett volna.
2021. jún. 8. 17:47
 96/105 anonim ***** válasza:
10%
Szóval? Ilyenkor nincs itt senki, aki legalább annyit leírna, hogy mi kellett volna az 1-es ne adj Isten a 2-es értékeléshez? Hát milyen ellenzékiek vagytok Ti?! :D Ne csak az O1G menjen, hanem legyen intellektus is mögött! Érvek! Pontok! Aki 5-ös értékelésig pontonként felsorolja, hogy melyikhez mi kell,az pontonként kap 3,7 kiló krumplit, és még egy kiló narancsot is. :P Legyetek bátrak! Nem harapok annyira! Én! A Világ legnagyobb Fideszes bérence! :)
2021. jún. 9. 18:41
 97/105 anonim ***** válasza:
17%
mögötte*
2021. jún. 9. 18:42
 98/105 anonim válasza:
84%
Ha az egymás közötti gyűlöletkeltés volt a cél, akkor 10/10-et adok. Jól sikerült.
2021. jún. 10. 19:05
 99/105 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor nem kapok választ. Kár.
2021. jún. 18. 11:47
 100/105 anonim ***** válasza:
15%
Nem hiszitek el, de engem még mindig érdekel a válaszotok!
2021. aug. 25. 09:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!