Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan értékeled 10-es skálán...

Hogyan értékeled 10-es skálán a Orbán kormány vírus kezelését?

Figyelt kérdés
munkahelyvédelem, szociális segélyezés, munkanélküli támogatás, egészségügyi rendszer színvonala, emberek támogatása védelme stb.

2021. márc. 22. 21:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
32%
-10
2021. ápr. 2. 10:56
 42/105 Alex Fly ***** válasza:
76%

@32: "Ha a mostani Magyarország a 11% többletelhalálozással 1 pont, akkor hány pont járna 20% többletelhalálozás esetén?"

Hát nézd: ha nekem van egy hordó minőségi borom és te belehugyozol, akkor én azt úgy értélekem, hogy tönkretettél egy hordó minőségi bort. És ez az értékelés attól nem változik, ha azzal érvelsz, hogy akkor mit mondanék, ha nem egyszer, hanem kétszer hugyoztál volna bele...

Érted?

2021. ápr. 2. 11:19
 43/105 anonim ***** válasza:
23%

Tehát a 2020-as év előtti magyar halálozási számokat egy hordó minőségi bornak veszed. Akkor nem is értem eddig miért hisztiztetek a magyar egeszsegügy és halálozási statisztikák miatt. Hisz most kiderült, hogy az eddig minőségi volt! :)

A németek 6%-kal félszer, a dánok 3%-kal negyed annyit hugyoztak bele a borukba. Egész Európában többlethalálozások voltak 1-20% között. De szerinted teljesen mindegy a többlethalálozás mértéke, ezért mindenki egyest kap. :D

2021. ápr. 2. 21:40
 44/105 anonim ***** válasza:
17%

#43 Úgy látom a te borodba is belehugyozott valaki.

Egészségedre! 33-as voltam.

2021. ápr. 2. 21:54
 45/105 anonim ***** válasza:
13%

Tavaly maguk az intézkedések időben voltak, jók voltak, csak nem volt rendőr a végrehajtásra, a szabályok betartatására, az emberek meg szabálykerülők az összes nyugati típusú társadalomban.

Idén OV megpróbált engedni a "minden sz.r, semmi sem jó, monnyonle" rétegnek, ebből remek 2-3 hullám lett.

Az nagyon jó, hogy rengeteg vakcinát szereztek, es amennyi érkezik azt beadják, amint lehet, de az oltási rendszerben ez, hogy aki most regisztrál az elékerül a decemberben regisztráltnak, ez oltári hülyeség.

En azt a folyamatot érzem nagyon rombolónak, ami sokat rontott a helyzeten, hogy bizonyos körök arra alapozva akarnak politikai előnyhöz jutni, hogy az oltás, és szabályok megtagadására buzdítják az embereket, így sokkal több a megbetegedés es haláleset, es ezt OV nyakába varrják.

Krekó Péterék tevékenységére gondolok, és látom is jó sokszor.

Tehát abból csinálnak maguknak politikai előnyt, hogy kvázi öngyilkosságba vezetnek hiszékeny, vagy kevesebb tudással rendelkező embereket. Emberek halála árán akarják megnyerni a következő választást. Ettől én elhatárolódok! Akkor inkább nem szavazok senkire, de ezekre biztosan nem.

2021. ápr. 2. 22:38
 46/105 anonim ***** válasza:
0%

Nem iszom bort. Elnézésedet kérem, a hozzászólásom a 42-es, Alex Fly nevu kommentelonek ment. :)

2021. ápr. 2. 23:12
 47/105 anonim ***** válasza:
2%

#46 Miért nem iszó bort? Ha sört sem iszó, kitagadunk, csaxólok.

Legalább a rántott csirkét, fasírtot eszed? Sült szalonna, fehér kenyér, töltöttkáposzta?

He? Embör legyé má té ! Kéccccáz évig akarol te élni, he? (Sic! Az egész kotyvalékra, bocs, de péntek este ez kellett ide)

2021. ápr. 2. 23:24
 48/105 Alex Fly ***** válasza:
73%
@46: ha nem felejtjük el, hogy Orbán milyen nagy mellénnyel jelentette ki, hogy minden COVIDos beteg meg lesz gyógyítva és hogy minden szükséges eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy megvédje a lakosságot, akkor már a vírvány egyetlen áldozata is azt jelenti, hogy a miniszterálnokunk egyenesen beleszart a hordóba, nemhogy a jelenlegi mortalitás... Ezt totális bukásnál jobbra értékelni eléggé nagy tájékozatlanságra vall.
2021. ápr. 3. 00:20
 49/105 anonim ***** válasza:
11%

Volt egyszer egy balul elsült estém. Azóta a szagát sem bírom, rám tör az undor.

A sört kamázom. Embör vagyok, nyugi. Pirosaranyat mindig teszek a zsíros kenyérre, mellé tepertő, torma, jobb napokon véreshurkát sem vetem meg.

2021. ápr. 3. 18:35
 50/105 anonim ***** válasza:
70%

Értem. Tehát a védekezés ott siklott ki, hogy OV korábban mit bullshittingelt. Ha nem beszél félre, és úgy halt meg 5000 ember az még mindig jobb, mint amikor hantázik és úgy hal meg egy. :D

Amikor a ti poltikusaitok mondják nagy mellénnyel a választások előtt, hogy kormányváltás lesz, ennek ellenére mégse, akkor nem érzitek úgy, hogy beleszartak a hordóitokba?

Amikor azt mondják, hogy nem lesz gázáremelés, ennek ellenére mégis, akkor azt a kormányzást is 1 pontosra értékeled?

1 pontot adnál az Europai Unioban az emberi jogok teljesülésére, mikor kijelentik, hogy semmilyen formában nem korlátozhatók a be nem oltott emberek, ennek ellenére 1 hónap múlva már vakciná útlevél bevezetését tervezik?

2021. ápr. 3. 18:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!