Fideszesek, ti elégedettek vagytok a kormány koronavírus illetve ehhez tartozó gazdasági hatások kezelésével?
"Mar volt ilyen kerdes olvasgasd azt"
De én a friss 2021.03.06. állapotra vagyok kíváncsi
Szerintem a települési önkormányzatok kezelése csúnya volt tőlük. Az még érthető, hogy csökkentik a vállalkozások adóterheit, iparűzési adókat, de akkor meg kellett volna engedni az önkormányzatoknak, hogy ha szükségesnek találják, akkor egyéb forrásból pótolják a kiesést. Az ingyenes parkolás Budapesten sem egyértelműn jó hatású.
A vendéglátással, turizmussal foglalkozó cégek is állítólag késve kaptak támogatást, ami szintén negatív hatású lehet.
A munkanélküli segély 3 hónapos időszak meghosszabbításának elutasítása sem helyes lépés ilyen válságidőszakban. Most főleg nem igaz, hogy csak az nem talál munkát 3 hónap alatt, aki nem is igazán akar dolgozni.
Állami költségvetési szinten szerintem jól döntöttek, hogy hagyták megemelkedni a költségvetési hiányt, nem jöttek nagy megszorítások a válságban, de felelőtlen, nagy pénzszórásba sem kezdtek a jegybankkal közösen (bár a meghirdetett lakásfelújítási támogatások alapja megkérdőjelezhető).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!