Miért baj ha a kormány a sportot támogatja?

"lefesti amit a 61-esbe leírtam"
Csak nem Schmid Máriával vitatkozunk személyesen?

"Mire?"
Leírtam, keresd meg.
"Még is kijutottunk az EB-re."
Hát ki... De csak mert bővítették a keretet, a 16 csapatos rendszerűre nem jutottunk volna ki. De kijutottunk... Végülis... Kár, hogy ennyi milliárd befektetett pénzzel egy csodát láttunk. Ismétlem: sok más sportban az az alap, hogy töredéke pénzből kijutunk, és az a csoda, ha nem. Dehát ez biztos lényegtelen szempont.
"Persze mert koronavírus van."
Ja. És koronavírus volt ezelőtt 1 évvel is, 2 évvel is, 3 évvel is... Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod magad?
"ÉS az a pénz amit a sporta költ minden mádra elegendő lenne...minden gondot megoldana."
Nem oldana meg mindent, ha az általam leírt módon az emberek, elsősorban a gyerekek sportolási lehetőségére költenénk a fölöslegesen elköltött focimlliárdokat. Egy értelmes ember ezt belátja. Írom ezt úgy, hogy szeretem a focit, szurkolok a magyar válogatottnak, és nincs gyerekem. Gondolom te kővel dobálsz mindent. Rendőrt, repülőt...
"Leírtam, keresd meg."
Igen pont arra válaszoltam. Összesen 108 új iskolai tornaterem-, illetve tornacsarnok-építési beruházás van folyamatban az országban. Egy-egy stadionra költött pénz fedezné 100 tornaterem és tornacsarnok építését? Mire lehetne költeni még egy stadion árát? felcsúti Pancho Arénát összesen 2,7 milliárd forintból építették fel, ha a stadion helyett pl a Szent János éves 10 milliárdos koltsegveteset áhatták volna az bisztos elég lett volna nemde?
"Hát ki... De csak mert bővítették a keretet, a 16 csapatos rendszerűre nem jutottunk volna ki. De kijutottunk... Végülis... Kár, hogy ennyi milliárd befektetett pénzzel egy csodát láttunk. Ismétlem: sok más sportban az az alap, hogy töredéke pénzből kijutunk, és az a csoda, ha nem. Dehát ez biztos lényegtelen szempont."
Arra szeretnél kilyukadni hogy máshol nem építenek stadionokat? A régió tekintetében kiemelkedően sok stadiont nem építünk. Nézve azt is hogy Csehországban és Szlovákiában a jégkorong komoly kihívója a labdarúgásnak a lakosság érdeklődését tekintve. Az egész világban az elmúlt hét évben épült összes stadionból a Groupama Aréna és a Nagyerdei Stadion a tíz legolcsóbb stadion között van úgy, hogy szinte csak irreálisan olcsó török projektek előzik meg olcsóságban. [link]

"Legjobb védekezés a megfutamodás!"
Ne értékeld túl magad kérdező :D A te esetedben az "okos enged, szamár szenved," "galambbal nem érdemes sakkozni mert feldönti a bábukat lesz...rja a táblát és boldogan ugrál, hogy ő nyert", és a "ne birkózz disznóval mert lehúz a sárba és ott jössz rá hogy élvezi" szép közmondások érvényesek. Amíg a legegyszerűbb statisztikákat nem vagy hajlnadó megérteni amiket linkeltünk, senki se fog veled érdemi beszélgetést foyltatni, de nem is ez a célod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!