Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?
Bill Gatesről eléggé tévés információid vannak barátom. A WHO-val már nagyon régen együtt működik. Lásd hasmenés kezelése Afrikaban és Indiában.
Százezer gyerek bénult meg? Pont, hogy ő volt aki azzal foglalkozott, hogy a szegényebb regiokban ne legyen több gyermekbénulás.
Gyerek.. nem tudom honnan informálódsz, de azt a helyet hagyd inkább, mert fals infokat kapsz.
Jobban nézz utána szerintem, hogy az Alapítványukkal mit tetten a világon. Akkor rájössz, hogy amit állítasz nem igaz.
Amúgy szerintem nyomok a rendőrségre egy lakossági bejelentést ellened rémhír keltésért.
"Minden gyermeket beoltana"
Igen. Egyetértek. Az orvosok is. A jobban fejlődő országokban a gyermekbénulás már nincs jelen, mert az oltás miatt eltűnt.
Viszont a szegényebb regiokban oltás nélkül ez a betegség nem tűnik el.
Ez olyan mint a a TBCre az oltás. A vírus akkor tűnik el teljesen, ha mindenkit beoltanak gyermekkorba. Igy kihal a vírus.
Remélem felfogod a pici agyaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!