Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?
"milliók fognak éhenhalni ha teljes vesztegzárakat csinálnak. "
Nem fog senki éhenhalni. Ha nem lehet majd boltba menni vagy az embereknek nem lesz pénzük akkor majd ételosztó helyekre lehet menni, ahol a katonaság fogja kiasztani megadott időben a fejadagot. Ez napi 1 étkezést jelent. Érdekes módon a 2. világháborút is túlélték rengetegen, pedig akkor se lehetett enni. Nagymamámék egy saját kezükkel ásutt lyukban voltak a bombázás elől, és a cipőfűzőjüket rágták. Na ilyen nálunk nincs, mert nem fognak éhenhalni hagyni.
" Itt a kormányok most nagyon felelőtlenek voltak azzal, hogy túlpánikoltatták az embereket aminek következtében viszont valóban nagy lesz a baj és az a baj nem a kornavírus lesz hanema gazdaság totális összeomlása aminek következtében főleg a leggyengébbek fogják megszenvedni és a halálba küldik ezáltal a milliókat."
Ha nem lennének intézkedések akkor százmilliók is meghalhatnának vagy többen. Ez a vírus sokkal keményebb, mint a Spanyol nátha. Tessék már felfogni!
...
Még mindig jobb a gazdasági összeomlás, mert az újraépülhet, de a szeretteidet nem kaphatod vissza többé!
Fejezd be ezt az ordenáré nagy hülyeséget, amit beszélsz... Én nem értem miért nem lehet felfogni, hogy ez már nem játék.
Nem tudom már eldönteni, hogy szándékosan csinálod ezt, úgyhogy tisztába vagy mi a helyzet vagy szimplán csak buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!