Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért harsogják észnélkül,...

Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?

Figyelt kérdés
Az influenzában évente több tízezren halnak bele magyarul több, mint a koronavírus. Mesélje már el nekem valaki, hogy a koronavírus ami sokkal gyöngébb csak gyorsabban terjed miért is kellett a kormányoknak bevezetni szükségállapotokat és egycsapásra kivégezni a gazdaságot és természetesen a leggyengébb rétegeket kivégezni??? Azok akik MARADJ OTTHONT ordibálnak csak úgy tegyék ha anyagilag finanszírozzák az otthon maradottak napi életét?

2020. márc. 19. 22:26
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/181 A kérdező kommentje:
A kormány egy nagy semmit adott ezidáig: Ott van például az, hogy törlesztési moratórium holott ez átverés, mert kamatos kamattal kell vissuadniuk azoknak, akik most abban a tévhitben vannak, hogy nem kell visszafizetniük és még sorolhatnám az átverések sorozatát és a szándékos riogatást amit állami szinten követnek el.
2020. márc. 22. 14:04
 122/181 anonim ***** válasza:
54%
Ha egy héten csak egyszer eszel akkor se fogsz éhenhalni... Érdekes módon egyik országban sem haltak éhen, még Kínába sem.... Persze csak itt Magyarországon halnánk éhen.....Fejezd már be a trollkodást.
2020. márc. 22. 14:25
 123/181 A kérdező kommentje:
Még nem, de éhen fognak halni ha a kormányok tovább szigorítanak és ha a sok idióta otthon maradásra buzdít.
2020. márc. 22. 19:04
 124/181 A kérdező kommentje:
Remélem az általad védett idős hozzátartozóidnak is ezt mondod majd, hogy: ne aggódjanak ha majd egy héten csak egyszer esznek. Lásd be, hogy tévedtél méghozzá nem kicsit... Ha jót akarsz magadnak és a családodnak NE HALGASS a hazug politikusokra!
2020. márc. 22. 19:06
 125/181 anonim ***** válasza:

"tévhitben vannak, hogy nem kell visszafizetniük"

Nem tudom honnan tájékozódsz, de ilyet senki nem mondott.

Kavarsz össze vissza. Felnyomtalak rémhírterjesztésért, azt a választ kaptam a rendőrségen, hogy felveszik a szolgáltatóval a kapcsolatot.

IP cím, email (főleg ha máshova is ezzel regisztráltál) alapján sanszos, hogy megfognak.

2020. márc. 22. 19:16
 126/181 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy majd az lesz hogy egy héten egyszer esznek, csak azt mondtam hogy az ember heti 1 evéssel is kibírja. Nehezen, de kibírja...

Amúgy meg folyamatos az ellátás a boltokba. Olaszba is mindig felvannak töltve a boltok..

Szóval nem értem honnan szeded azt hogy éhen halunk

2020. márc. 22. 19:50
 127/181 anonim ***** válasza:
33%
125: nem terjeszt rémhíreket a kérdező csak szimplán tájékozatlan.
2020. márc. 22. 19:53
 128/181 anonim ***** válasza:

Dehogynem terjeszt! Nem is keveset!

Csak néhány:

"Az influenza sokszor veszélyesebb, mint a koronavírus-fertőzés"

"Otthon maradás = Éhehalál a legtöbb embernek"

"Halálozási ráták

SARS 10%

MERS 30-40%

2019-CoV: 2-3%"

"a leggyengébbek hamarosan éhezni fognak és ha ez így marad sőt még szigorítanak szó szerint éhen fognak halni"

"milliók fognak éhenhalni ha teljes vesztegzárakat csinálnak."

2020. márc. 22. 20:16
 129/181 anonim ***** válasza:
33%

De ezeket nem a sajat fejéből szüli, hanem ilyen noname álhír oldalakat olvas és elhiszi...ezért mondtam, hogy tájékozatlan.

Persze nem védem, de a bíróság ezért sajnos nem büntet még.

2020. márc. 22. 20:19
 130/181 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy ha ennyi hozzászólás után se gondolkozik el azon, hogy lehet téved..akkor elég nagy baj van. A helyébe én venném a fáradtságot, hogy utána nézzek. Másrészt lehet, hogy nem meri beismerni, hogy nincs igaza. Az ember már csak ilyen, főleg a magyar. Ezek az emberek csak akkor döbbennek rá az igazságra, ha velük történik meg.
2020. márc. 22. 20:23
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!