Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért harsogják észnélkül,...

Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?

Figyelt kérdés
Az influenzában évente több tízezren halnak bele magyarul több, mint a koronavírus. Mesélje már el nekem valaki, hogy a koronavírus ami sokkal gyöngébb csak gyorsabban terjed miért is kellett a kormányoknak bevezetni szükségállapotokat és egycsapásra kivégezni a gazdaságot és természetesen a leggyengébb rétegeket kivégezni??? Azok akik MARADJ OTTHONT ordibálnak csak úgy tegyék ha anyagilag finanszírozzák az otthon maradottak napi életét?

2020. márc. 19. 22:26
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/181 anonim ***** válasza:

Ez nem az véleményem, hanem a kormányé és több európai országé. Az ő magyarázatukat közvetítettem feléd, a véleményemet egyáltalán nem fejtettem ki a válaszomban.

De szerintem ők is tudják, hogy ez nem fog 1 hónap alatt megoldódni.

De persze a kérdésemre nem válaszoltál. Most már tényleg kiváncsi lennék, mert eddig csak "nem veszélyesebb egy influenzánál" indokot láttam, ami önmagában nem elég, ha egy járványt fel akarsz mérni.

2020. márc. 21. 17:40
 92/181 anonim ***** válasza:
Tegnap láttam, hogy a misékről tódultak ki az emberek....ha és a fitness termek is fél házzal, de működtek tegnap este.
2020. márc. 21. 17:40
 93/181 anonim ***** válasza:

Figyelj már kérdező!

Te EGY személyiségű ember vagy?

A legutóbbi hozzászólásod nincsen szinkronban a többivel!

2020. márc. 21. 17:42
 94/181 anonim ***** válasza:
54%
Atyaisten! Hol is kezdjem? Pl reagálok arra ahol leírtad a halálozási rátákat. Nos a koronáe MAGASABB mint az influenzáé. A legnagyobb ostobaság ennek összehasonlítása. Megsúgom az influenza oltás se annyira hatekony. Tudnék mondani több pl h oltás ellenére is elkapta. Nos visszatéreve h miért is kellenek a korlátozások? Mert nem vagyunk hozzászokva!!!!!! Nemrudjuk h viselkedik,mire h reagál. Megsúgom a MERS csak távol keleten terjedt és ma is jelen van. Most nem akarok fasságor írni mert nem jut eszembe hol de VAN. Kettő a MERS és a SARS ugyan nagyobb halálozási aránnyal bír,de lassabban terjedt. Lefog állni a Korona mert egy idő után nem lesz ember aki megfertőzödhet,de igenis figyelni kell h ne terhelődjön le az amúgy se frappans egészsegügy. Az olaszoknál jobb az eü az észak olasz kórházak mégis összeomlottak. És a nyájimmunitást el lehet feledni. Nincs bizonyítek h aki elkapta nem kapja el megint. Amúy ha vissza is tér közénk a korona akkor nem ilyen intenzitással.
2020. márc. 21. 17:57
 95/181 anonim ***** válasza:
14%

87

"Vagy akkor szerinted mi lenne a megoldás? Az, hogy hagyjuk, hogy akkor terjedjen és aki meghal, az meghal, aki nem az meg nem? Ez is egyféle politikai nézet egyébként."

A megoldás ,hogy hsgyják terjedni ,menjenek dolgozni az emberek és aki veszélyeztetett,hs akar maradjon otthon,továbná viseljenek bédöfelszerelédt!

Érdekes koreában,dvédeknél ez jobban működik,mint s mindenki karanténozása!

2020. márc. 21. 18:05
 96/181 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem csak ez az egy megoldás az egyetlen a világon, mert te ezt tartod jónak.

Korea más helyzet, ott tesztelik is az embereket elég nagy számban, és az más kultúra. Ott vigyáznak egymásra az emberek.

Egyébként természetesen szerintem is az a jobb, ha a veszélyeztetettek maradnak otthon, én meg tudom csinálni a dolgomat. De Magyarország nincs azon a szinten, hogy ezt betudja tartatni vagy valami... Bár valószínű közrejátszik ebben az egészben a veszélyeztetettek, mint szavazótábor a kormány számára...

Én a ti álláspontotokat teljesen megértem. De nem értem, hogy itt 94-es is, vagy sokan mások olyan hangnemben írogatnak itt egymásnak, hogy csak nézek.

Nem veszekedni, hanem vitatkozni vagyunk itt szerintem...

Ezért szerintem idiótának is minősíteni egymást nem helyénvaló, csak mert eltérő vélemények vannak. Miért nem tud bárki aki ezentúl hozzászól, ész érvekkel normális hangnemben meggyőzni a másikat?

2020. márc. 21. 18:16
 97/181 anonim ***** válasza:
84%

96

"

Ne haragudj, de nem csak ez az egy megoldás az egyetlen a világon, mert te ezt tartod jónak."

Az a megoldás jó,ami beválik,d a gazdaság tönkretételével,otthon lapulással késöbb több probléma lesz,igy azon kivül kell keresni megoldásokat!

Nm értek gyet ezekkl a beszólásokkal,hangnemekkel Én sem,viszont sajnos a gyk közönségének egy része ezt csinálja és hiába jelentd,nem hajlandóak kimoderálni,pedig engem mér sokkal kisebbekért megtették .

2020. márc. 21. 18:39
 98/181 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem senki nem tudja sajnos, hogy mi válik majd be és mi nem. Mert ami máshol működött, az lehet itt nem lesz jó. Vagy ami itt működni fog, az meg máshol nem. Szerintem erre nem lehet 100%-os megoldást mondani egyelőre, csak majd utána látjuk, hogy mi lesz.
2020. márc. 21. 18:42
 99/181 anonim ***** válasza:
29%
Ma már majdnem 800 ember halt meg Olaszországba...., de azért nem kell otthon maradni igaz?
2020. márc. 21. 18:59
 100/181 anonim ***** válasza:
25%

99

Látod pont ezért nem válik be az otthon ülés!

2020. márc. 21. 19:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!