Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?
" De kár neked magyarázni."
Nekem ne is magyarázz!
"Én sokkal inkább hiszek a kínai professzornak, aki elmondta, hogy se karantén, se szájvédő maszk nem gátolja a vírus terjedését, továbbadását."
Még jó, hogy kínaban a karanténnal és a kijárási tilalommal állították meg. Akkor csak működik nem? :). Amúgy milliós halott szám lenne.
"én és a családom élünk tovább ahogy eddig is."
Ez a biztos fertőzés. Az Olaszok is ezt mondták és lásd. Ti fogtok a legjobban sírni, ha már nem látnak el a kórházba, mert nem tudnak.
"A kormányok jól tudják, hogy a karantén csak lassítja, de nem oldja meg ezt a súlyos problémát, "
Mert Te az összes kormánynál és a WHO-nál, az összes virológusánál és orvosnál okosabb vagy. Nem is értem miért nem rád hallgatnak. Biztosan 3-4 diplomával rendelkezel ebben a szakirányban.
Pont, hogy az a lényeg, hogy lassítva legyen. Ha lassítva van akkor egyszerre nincs annyi beteg. Ha egyszerre sok beteg vanm akkor nem tudják ellátni őket. 18 fiatalabb orvos is belehalt már Olaszországba, azért mert az olyanok életét akarták megmenteni, mint Te, de szerintem Te nem érdemled meg. Majd ha eljön az idő ne hívj mentőt!
"Évekig meg ki a fene fog majd otthon maradni? SENKI! "
Még 1 hét se telt el. Sőt még kijárási tilalom van, de Te már ezt se birod. Kezdj el Sorozatokat nézni, gyorsan eltelik az idő.
"Ti csak húzzatok az arcotokra nevetséges semmit nem érő maszkokat és vonuljatok be a patkány lyukaitokba én és a családom élünk tovább ahogy eddig is." - Azta, és és még próbáltam kedves lenni :D
Amúgy igen, igazad van egyébként, hogy senki se fog 1 évet otthon maradni. Szerinted én akarom ezt az egész szrt? Nem élné szerinted mindenki szivesebben az életét?
Baszk.i, egyetemre akarok járni, amit kifizettem, normális oktatást és államvizsgát idén.
De nem vagyok agyatlan. Én itt részemről befejeztem. Te nem vitát indítasz, hanem ítélkezel és másokat lehülyé.zel mert a véleménye eltér. De az is ugyan úgy magára veheti ezt, aki a kérdezőt hü.lyézi.
"Tévedsz Kínában nem állt meg teljesen. Max. lecsengett egyes helyeken egy darabig, de már írtam az még csak az első hullám volt"
Mutasd a forrást amire hivatkozol, mert így nincs szavahitetősége.
" Nem nem fogunk sírnia kórházban, mert egyrészt kiváló immunrendszerünk van, másrészt ha súlyossá válna sem mennék be oda ahol eleve hullanak koronavírusok nélkül is az emberek. Nézz utána, hogy hány ember vesztette életét a felülfertőzés miatt a kürházakban és rájössz, hogy oda jobban jársz ha nem kerülsz "
Mond azoknak akik úgy haltak meg, hogy sem idősek, sem krónikus betegségük nem volt. Vagy a családjuknak.
Felülfertőzés? :D:D:D:D Szerintem menj aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!