Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért harsogják észnélkül,...

Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?

Figyelt kérdés
Az influenzában évente több tízezren halnak bele magyarul több, mint a koronavírus. Mesélje már el nekem valaki, hogy a koronavírus ami sokkal gyöngébb csak gyorsabban terjed miért is kellett a kormányoknak bevezetni szükségállapotokat és egycsapásra kivégezni a gazdaságot és természetesen a leggyengébb rétegeket kivégezni??? Azok akik MARADJ OTTHONT ordibálnak csak úgy tegyék ha anyagilag finanszírozzák az otthon maradottak napi életét?

2020. márc. 19. 22:26
 141/181 anonim ***** válasza:
25%

139.

" én szerintem nyilván a politikusok okosabbak nálam "

Ne bízz benne,nem valószínű!

2020. márc. 23. 00:24
 142/181 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik hozzászoló írta itt, de azt írja elég a széjmaszk vagy sál és nem fertőződsz. Rossz hírem van: DE igen fertőződhetsz és tovább is adhatod ha már fertőzött vagy. A szájvédőmaszk csak CSÖKKENTI és nem garantálja a védelmet.
2020. márc. 23. 15:18
 143/181 anonim ***** válasza:
0%

Na itt a gazdasági érvekre hivatkozók megtalálták emberüket: Donald Trumpot.

Be kell indítani a gazdaságot bármilyen áron április közepén.

Miért ? Neki a pénz az úr....lassan eltűnhetnének már ezek a 20. századi ósdi kapitalisták.

2020. márc. 25. 08:52
 144/181 anonim ***** válasza:
25%
Persze, maszkot se vegyél, kezet se moss! hisz még csak 20.000 halott van. Gratulálok.
2020. márc. 25. 21:01
 145/181 A kérdező kommentje:

Mikor érdemes szájvédő maszkot viselni?

Általában akkor ha az illető már fertőzött. Fontos, hogy a szájvédőmaszk segítségével csak csökkentheti a már fertőzött személy, hogy ne adja tovább a fertőzést, de teljesen nem akadályozhatja meg. Ha A szájvédőmaszk 100%-os védelmet nem nyújt, se a viselőjének, se másoknak! A vírus a szájvédőmaszkon keresztül tud menni. Aki köhög és szájmaszkot visel csökkentheti a fertőzés tovább adását. Meggátolni teljesen nem tudja még szájvédőmaszkban sem, mivel a köhögés űtján a cseppfertőzés kevesebb mennyiségben, de képes kijutni a szájvédőmaszkon keresztül is, amiből bőven elegendő akár egy csepp is, hogy tovább vigye a fertőzést.

2020. márc. 26. 00:26
 146/181 anonim ***** válasza:
27%

Jól tudod:

"Általában akkor ha az illető már fertőzött."

- Csak, hogy nem tudod, hogy az vagy-e. A tünetek általában 5 nap után jelentkeznek, de 14 nap lappangás is lehet. Ezért azoknak akik egészségesnek gondolják magukat azoknak is maszkot kell hordani, hogy ne fertőzzenek. Ergo mindenkinek!

2020. márc. 26. 14:42
 147/181 anonim ***** válasza:
90%
A vírusokkal az a baj,hogy folyamatosan mutálódnak. A korona már lassan fél éve terjed, azaz simán elképzelhető,hogy már erősebb lett, mint volt. Ezért is lenne fontos betartani a kézmosást stb., mert minél tovább húzódik, annál genyább lesz.
2020. márc. 27. 12:36
 148/181 anonim ***** válasza:
19%

"A vírusokkal az a baj,hogy folyamatosan mutálódnak. A korona már lassan fél éve terjed, azaz simán elképzelhető,hogy már erősebb lett, mint vol"

Ön Virológus mesterképzéssel rendelkezik vagy csak hobbi szinten olvas tanulmányokat?

Mutáció esetén gyengülni fog a koronavírus, azért jelent meg már egy gyengébb fajtája is.

2020. márc. 27. 17:32
 149/181 A kérdező kommentje:
Itt nem most fognak éhen halni hanem hónapok múlva, de ne zavarjon. Ennek hosszútávú következményei lesznek. A éhen halás egy lassú és borzalmas dolog, de ha nem tudsz megfelelően táplálkozni már az is borzalmas + naponta stresszben kell éljél az idő előtt megbetegít, ezért a média és a kormányok nem a népek meleltt hanem sokkal inkább ellenük lépnek most fel. A népritkítás nem könnyű, mert ehhez kell majd a karhatalom is, erre már felkészüétek a kormányok nem véletlenül rendelték ki a katonaságot is és fenyegetnek a politikusok napi szinten, hogy megbírságolnak sőt egyes országokba börtönnel is fenyegetik az embereket ha nem tartod be amit ők éppen paracsolnak neked. Én már éheztem életem során nem is egyszer: hidd el a szédülés, állandóan korgó gyomor és a rendkívül egyre rosszabb közérzet ágynak nyom. Azok akik még életükben nem éheztek legfeljebb pár napot fogalmuk nincsen ezekről a dolgokról és könnyen dobálóznak amikor maradj otthont harsognak eszetlenül.
2020. ápr. 5. 11:25
 150/181 anonim ***** válasza:
Persze, mutáció gyengít egy vírust. :D Az emberi egyszerűség határtalan.. Azért van az hogy indult a h1n1 már van h5n1 meg cifrább is. H5n1 60% a halálozási arány.
2020. ápr. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!