Miért nevetik ki a nemzetet?
Minden háború mocskos dolog, de tény hogy sosem mi voltunk a háború kirobbantói, a 2. Villágégés például a náciknak köszönhetően történt. Háborúba vagy végre hajdltod a larancsot, vagy megszöksz. Én említettem már hogy a nácik miatt megöltünk lwgalább 25 ezer szlávot a délvidéki vérengzésnek is ez volt az oka, de mint mondtam mindig voltak közöttük magyarok is erről nem beszélnek, ezt elhallgatják. De akkor is jogtalan volt Tito tisztogatása, nem az igazi bűnösöket büntette.
Tudod az sem titok, hogy a balkáni háború sem volt tiszta. Főleg amikor ölnöd kell, a saját nemzetársaidat, vagy különben téged ölnek meg. De az a fontos hogy túléld. Igenis ahogy masok kaptak kártérítést, úgy azokból a magyar Horvátországi falvakból etnikai alapon kiüldözött, kirabolt emberek is megérdemlik azt!
121
Na végre! Valami amiben egyetértünk!
A háború az valóban rossz, és végre képes vagy több oldalról látni a történelmi eseményeket.
Az első válaszod, amivel tényleg egyet tudok érteni.
Én nem különösebben boncolgatok egyetlen népírtást sem, hogy miért követték el, kik és kik ellen, vagy hogy mennyi áldozattal járt. A népírtás az minden formában elfogadhatatlan, és megindokolhatatlan cselekedet, tökmindegy hogy mire válaszlépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!