Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nevetik ki a nemzetet?

Miért nevetik ki a nemzetet?

Figyelt kérdés
A halandók már annyira haladók, hogy nem foglalkoznak a múltal. Régen is így volt ez, de ezt ők nem tudják. A történelmet saját tényeik szerint magyarázzák, monda gyilkosok, történelem gyilksosok, identitás gyilkosok, de azt hiszik okosak. Nincs félelmetesebb egy elnyomott néo haragjától, ha ismernék történelmünk, viharos évszázadaink, nem saját szájízük szerint magyaráznák akkor ezt megértenék. Azt hiszik hogy haladnak, pedig ők az elavultak, nemzeti identitás tudat nélkül nem kehet haladni, nem lehetünk nagyok. Persze ők ezt nem tudják, ők hiszik hogy az igazságos gyarmatosítók, majd a mi érdekeink nézik maguké helyet. Itt is a természet törvényei hatnak, vagyis az erősebb legyőzi a gyengét. Hogy mi lennénk a gyengék? Maximum ellenségeink szerint, és szerintük. Nincs veszélyesebb egy identitás tudatáért, az elnyomás ellen harcoló népnél. Mindig az utolsoból lesz az első. Mondom ezt ők tudnák ha nem forgatnák ki a történelmünk, lehet tudják is csak fáj nekik beismerni az igazságot. Egy kis nép vívta ki, harcolt a szabadságáért az osztrákok ellen, a szovjetek ellen, és most a globálisták, a globalizmus terjedése ellen is. A kis nemzetek azért tudnak erősek lenni, mert rendre az erősebbek alábecsülik a nagyságuk.

2019. nov. 28. 09:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 A kérdező kommentje:

Nem én csak azt mondtam, hogy mi értünk is egyelő képp álljanak ki, úgy mint másokért ez a demokrácia! Majd meglátod mi lesz, ha rájuk hallgatunk, vagy rátok, szerinted mi lenne? Elnyomás, beletörődés, mindenbe még akár diktatura tűrés... Ebből elég!!!

Nem vagyok én az ellen hogy segítsen másokon, sőt kell is a magyar kormány is segít. De akkor mindenkin egyellőképp segítsenek, nekik erre van keretük, vagyis lehetne rá keretük, megfelelő eszközük.

2019. nov. 29. 18:02
 112/124 A kérdező kommentje:
2019. nov. 29. 18:05
 113/124 anonim ***** válasza:
49%

Az hogy a kérdező milyen kapcsolatban áll személyesen a délvidékiekkel tökmindegy...

A háborújukra visszatérve (amit még 1990 és 2000 közt vívtak, mikor még Magyarország sem volt EU tag) fogalmam sincs hogy a kérdező hogy teszi össze fejben azt, hogy az egy "globalista elnyomó" háború lett volna.

Nem. ez egy mezei nemzetiségek közti rivalizálásból kinőtt háború volt.

A térség már legalább 200 éve állandóan feszített a nemzetiségi, és vallási megosztottságok miatt.

Az I. vh-t is egy szerb nacionalista forradalmár pisztolylövése katalizálta...

A balkánon kb mindenki mindenkivel utálkozó viszonyban van. Ezért is nem lesz ott semmi féle uniós tagállam a jelenlegieken kívül, mert egyszerűen nincsenek meg a feltételeik ehhez (leginkább a szerb-koszovó gócpont miatt).

Szóval már minint pont hogy az az állítólagos "egészséges" nacionalizmus az oka annak, hogy folyamatosan atrocitások érik ezeken az országokon belül a kisebbségeket.

Érdekes módon pl ausztriában élő magyarokat baromira nem csesztetnek. Miért? Mert az osztrák egy kevésbé hőzöngő nacionalista nép, mint pl a szerb.

2019. nov. 29. 18:09
 114/124 A kérdező kommentje:
Mindtha az Ázsiai helyzetet, meg az Ukrajnai helyzetet nem ahhoz hasonlították volna, ne beszélj zöldeket. EU máshol tudott segíteni akkor itt is .
2019. nov. 29. 18:12
 115/124 A kérdező kommentje:
Egyébként a magyarok hogy hogy nem teszik ezt? Ők csak áldozatok. Meg lehet nézni.
2019. nov. 29. 18:13
 116/124 anonim ***** válasza:
41%

Amúgy nekem van 4-5 romániai székelyföldön élő magyar ismerősöm, és 2 szerbiai magyar ismerősöm.

Egyikük sem számolt be olyasmikről, hogy őt rendszeresen bántanák.

Összefutni összefutott már az egyikük kötekedő szerbekkel, vagy kötekedő ügyintézővel mikor hivatali dolga volt, de senki nem nyomta el őket különösebben.

Megveretni magamat magyarként Magyarországon is bármikor megverethetem, ha pl egy tüntetésre kimegyek... A drága honfitársaim jó része megverne a puszta véleményemért...

2019. nov. 29. 18:13
 117/124 A kérdező kommentje:
Én meg onnan jöttem, és jobban ismerem az ottani helyzetet. Én tudnák mesélni, de nem fogom, nem akarom mert kényelmetlen. Amióta valaki kiall értünk, nevezetes Orbán rendeződött a helyzet. De el lehet menni felvidékre, ott megnézni mi van, vagy Ukrajnai magyarokhoz.
2019. nov. 29. 18:16
 118/124 anonim ***** válasza:
49%

"Egyébként a magyarok hogy hogy nem teszik ezt? Ők csak áldozatok. Meg lehet nézni."

Aha...

Nem lett akkora vérengzés mint a szerbeké, de a vérengzés az vérengzés, és az ember nem felvágott, hogy darabszámra mérjék.

Röviden: Magyar háborús bűnök is voltak, ne akarjad azt hazudni, hogy a magyarok mindig-mindenhol csak áldozatok voltak.

A háború egy olyan mocskos dolog, amiben mindkét fél ugyanúgy lezüllik állati szintek alá.

Ez alól a magyar történelem sem kivétel.

Ettől függetlenül semelyikünk sem bűnösebb. Semmi közöm nem volt ezekhez az eseményekhez, nem is éltem akkor még. Aki nem maga végzett háborús bűnt, annak semmi felelőssége nincs ebben. Mint ahogy egy ma élő szerbnek sincs semmi köze ahhoz hogy 75 éve mit műveltek akkori szerb csapatok, vagy egy mai amerikainak sincs köze vietnámhoz.

De ezt magyarázhatom...

Állampolgárság alapján ítélkezni az ostobaság csúcsa.

2019. nov. 29. 18:21
 119/124 anonim ***** válasza:
49%
2019. nov. 29. 18:21
 120/124 anonim ***** válasza:
49%
Azért az szép, hogy a saját vajdasági sérelmeid kapcsán egy komplett konteót összeraktál fejben, amiben az egész világmindenséget irányító háttérhatalom el akar szándékosan söpörni minden magyart...
2019. nov. 29. 18:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!