Aki olvasta az ismét megjelenő Magyar Nemzetet, mi a véleménye róla? Érdemes rá előfizetni?
# 1
Ugyan azért amiért jobb könyvet olvasni mint neten elolvasni. Ez egy életérzést ad.
Azért nincsen (még?!?) ORIGO/MAGYARIDŐK színvonalú mocskolódás mert a Megszüntetett újság régi (jellemzően független kisebb részben ellenzéki) olvasókat próbálják édesgetni...
Véleményem viszont az hogy ez is manipulatív átnevelési kísérletbe fog vezetni.
Mivel ez szerepel a beharangozójában:
"2019. FEBRUÁR 5. KEDD 06:46
TISZTELT OLVASÓNK!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Idők napilap nevet vált, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni.
A névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a formátumát, az árát és a kiadó személyét (Magyar Idők Kiadó Kft.).
A Magyar Nemzet a Magyar Idők alatt megszokott irányt és szerkesztőségi elveket fogja képviselni a későbbiekben is." - nyilvánvaló, hogy milyennek szánják a lapot.
Nekem tetszik én örülök neki.
Te meg ez alapján nyilván el fogod tudni dönteni, hogy elő akarsz-e rá fizetni vagy sem.
Itt az ldala, meg tudod ítélni.
Szerintem a szokásos propaganda, lehetne a Lokál, vagy az M1 oldala is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!