Más is tapasztalt a facebookon másodpercre megjelenő Orbán Viktor hirdetést? Legális ez? Üzenőfalon való tekergetésnél.
Ezek minden szabályra magasan tesznek!
Különben én is láttam, de nem tudtam hogy mitől van hányingerem?
Hát ettől...
Ennek akkor lenne értelme, ha Orbán egyértelműen pozitív karakter-képpel jelenne meg mindenkinek. De így: ki szereti a hányingert?!
Érdekes, én pedig kitöltöttem egy pártpreferenciát felmérő kérdőívet, és azóta mindenhova "Kormányváltók" reklámkép jön be nekem, továbbkattintással tudjam meg, hogyan lehet leváltni a kormányt. Vagy a "Legyen Karácsony!" feliratok.
Youtube videók elején a reklámban Szél Bernadett beszél hozzám, stb.
Hallóttál már arról, hogy a google a kereséseid szerint állítja össze a megjelenített reklámokat? Ebben gyanakodj az okra.
Sőt, kapaszkodj meg, de a "mocskosköztévé" "diktatórikusan" sugározza fő műsoridőben az ellenzék elfojtott hangját, többször is leadja a Momentum, az MSZP-Együtt, a Kössz, a démoni DK, és még a többek között a kötelező katonai alapkiképzéssel kampányoló - és ezzel nálam agyfszt kiváltó - Iránytű kampányvideót is.
Sőt, az RTL Klub is elfogadja a mocskosdiktatúra pénzét, és leadja a Fidesz-KDNP kampányvideóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!