Miért tesz a jelenlegi kormány olyan keveset a normális
dolgokért?
Figyelt kérdés
A Fidesz sajtója csak az ellenzék leégetésével és Sorossal foglalkozik. Mielőtt bárki bármit szól én hiszem, hogy van Soros-terv. De ez nem indok arra, hogy csökkennek a közalkalmazottak fizetések, nő az államadóssag, eltörölték a környezetvédelmi minisztériumot, nyomasztóan rosszul áll a gazdaság és az egészségügy és túl sok stadion van. Ja és gyűlölködők ne válaszoljanak, csak az értelmes fideszesek válasza érdekel.
A fizetések dinamikusan nőnek a magánszektorban, menj akkor oda. Az eladósodásunk 2010 közepén 85%os volt, msto 70% körül járunk. Kit érdekel, hány minisztérium van??? Minél kisebb a bürokrácia, annál jobb. A gazdasági növekedésünk az EU élvonalába tartozik. (Az utolsó negyedévben konkrétan a 4. legjobb volt a 28 tagállam közül) Az egészégügyben jóval több orvos dolgozik jóval magasabb fizetésért, mint 2010-ben és jóval rövidebbek a várólisták, mint 2010-ben. Épülnek a szuperkórházak.
2018. ápr. 2. 15:32
4/28 anonim válasza:
Mert csak akkor színlelik, hogy tényleg kormányoznak, ha van rá módszerük/emberük, hogy közben ellopjanak pár (ezer) milliárdot, amúgy az egész mandátumuk arra használják, hogy közpénzből kampányoljanak. (De lehet senki nem mondta el nekik, hogy két választás között a kormánynak kormányoznia is kéne.)
2018. ápr. 2. 15:35
5/28 anonim válasza:
"Ja és gyűlölködők ne válaszoljanak, csak az értelmes fideszesek válasza érdekel."
Én is olyan gömb alakú labdát szeretnék ami szögletes.
2018. ápr. 2. 15:41
6/28 A kérdező kommentje:
Első és második válaszoló, trollkommentet NEM KÉRTEM!
Negyedik válaszoló, Fidesz pártiakat kérdeztem, direkt írtam, hogy nagyon nem érdekel a gyalázásod.
Harmadik válaszoló, köszi a választ, de a környezetvédelmi minisztérium megszűnésével az a bajom, hogy nem akarnak a környezetvédelemre fordítani, az látszik ebből.
2018. ápr. 2. 15:42
7/28 anonim válasza:
Akkor tedd fel ezt a kérdést valami fideszes fórumon vagy, vagy facebook oldalon. (+ Csak annyit kértél, hogy gyűlölködők ne válaszoljanak, azt csak megjegyezted, hogy csak az értelmes fideszesek (khhö-hömm... Oximoron) válasza érdekel.)
2018. ápr. 2. 15:46
8/28 anonim válasza:
Nem olyan ember vezeti aki ért is hozzá. Amihez ért azt ki is meríti.
2018. ápr. 2. 16:00
9/28 anonim válasza:
Mert kormányzás helyett a lopás köti le minden idejüket.
2018. ápr. 2. 16:03
10/28 anonim válasza:
"Mielőtt bárki bármit szól én hiszem, hogy van Soros-terv." Ez már tényleg egy vallás. XD
Egyébként azért mert a választók nagy része totálisan sík hülye (nem csak a fideszesek) és bármilyen irányba lehet őket mozgatni. És amit sokat ismételnek az igaznak tűnik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!