Autós oktatót váltanék. Normális ha a jelenlegi oktató
ilyeneket csinál? Bővebb lent
Figyelt kérdés
Megál negyedórára ebédelni vezetés közben, beugrik egy zöltségeshez, várni kell az ovinálhogy elhozzuk a gyerekeit, késik a megbeszélt időpontról és ráadásul ezeket a kituccanókat beleszámítja a vezetési időmbe.. Ja és alig figyel rám mert amíg vezetek ő telefonál facebookozik stb.. Más oktató is ilyen??
nem. az én oktatómnak ha az ügyeit intéztük, akkor levonta az órákból, nem fizettette ki velem, hogy vártam rá.
válts!
2015. aug. 5. 00:13
2/7 anonim válasza:
Vannak jobbak, de vannak rosszabbak is. Egy óra minden oktatónál 45-50 perc, 10-15 perces pihenő alatt kávézhat, ebédelhet, bevásárolhat... Azt neked kell elődönttened, hogy érdemes -e váltani, de előtte érdemes tájékozódni, rosszabbra cserélni nem érdemes.
2015. aug. 5. 00:16
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy jól vezetsz, látja már most, hogy biztos nyerő vagy...felesleges cseszegetni..csak szófukar, nem dícsér..
ha másként érzed, akkor viszont csere, de azonnal..
namost, vagy elmész ezzel a vizsgáig, aztán ha átmész, akkor jónapot, és örülsz...ha bukta van, akkor mással folytatod...
az élet már csak ilyen...
2015. aug. 5. 06:52
4/7 anonim válasza:
Mi is ügyintéztünk. Iroda, posta, bolt. Néha haza is ugrott valamiért. 5-10 perc késés normális volt. Néha több is előfordult. És állandóan telefonált. Semmi pénzért nem váltottam volna, mert mindezek mellett a létező legjobb oktató volt.
csak akkor érdemes váltani, ha oktatóként nem vagy vele megelégedve, illetve BIZTOSAN JOBB oktatót találsz helyette (ajánlás alapján).
2015. aug. 5. 08:12
5/7 anonim válasza:
Velem téglát is pakoltatott, amikor a C-t csináltam :)
2015. aug. 5. 10:34
6/7 anonim válasza:
Az enyém is ügyeket intéztetett velem :D De amúgy meg nagyon jó oktató volt + ismerte a vizsgabiztost, a kihúzott útvonal helyett csak mennem kellett egy 2 perces kört a környéken, nem is figyelt rám és meglett.
2015. aug. 5. 15:12
7/7 A kérdező kommentje:
Már megbuktam egyszer, ráadásul olyan miatt amit eleve rosszul tanított nekem. Parkolóbol kitolatás közben nem néztem végig hátra, mert úgy tanította 1x hátranézek aztán a tükörböl nézem a kereket úgy tolatok stb.. Ezért megbuktam. Bukás óta nem vezettem, de gondolkozok hogy új oktatót kérjek. Mert ez elintézte hogy csúsztassák a vizsgaidőpontot 1 hónappal hogy tuti megbukjak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!