Szerinted mi lesz Orbánnal, ha 8-án veszít a Fidesz?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 10:42
1/27 anonim válasza:
Remélem hogy kilövik az űrbe egy olyan űrhajóban ami soha többé nemtér vissza földre.
2/27 anonim válasza:
Mi lenne? megy ahova való
Mért szerinted egy bűnözőt hol kéne tartani?
Nincs Polt Petike elindulhatnak a nyomozások amiket jelenleg nem indítanak el mert Polt Petike nem nyomozhat a főnöke ellen.
Remélhetőleg a bukásával vissza állhat a jogállam rendje és a történelemkönyvek lapjain az utolsó Európai diktátorként emlegetik majd.
3/27 anonim válasza:
Orbán megy a böribe mi meg megnyugodhatunk végre mert véget ér ez a nyolcéve tartó őrjöngés uszítás meg mindenféle baromság amit ez a nímand kitalált a hatalma megtartása érdekében.
4/27 anonim válasza:
5/27 anonim válasza:
"Ezek után hülyeség ezen gondolkodni."
Hódmezővásárhely
Közvélemény kutatás fidesz 60%+
Valóság gigantikus fidesz bukta 40% szavazat
Ennyit a közvélemény kutatásokról.
6/27 anonim válasza:
Hódmezővásárhelyen is hatvanszázalékos fidesz győzelmet jósoltak a közvélemény kutatók aztán ordenáré nagy fidesz bukás lett a vége.
7/27 anonim válasza:
Linkeld már be ezt a hódmezővásárhelyi kutatást... Ki kutatta, mikor, mekkora mintával stb. Érdekelnének a részletek.
8/27 anonim válasza:
lassan írok, mire megírtam addigra szinte ugyan ez már meg is jelent. Csak jól látjuk már sokan ezt a dolgot.
9/27 anonim válasza:
10/27 anonim válasza:
Egyetlen helyi kövéleménykutatást sem tettek közzé Hódmezővásárhelyen, úgyhogy én sem értem, miről van szó.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!