Most akkor béruniò vagy alapjövedelem lesz ha jövőre veszít a fidesz?
egyik se
mindkét nagy irányvonal egyetlen ütősnek számító szlogenje az orbángyűlölőknek szól, akik ha lehet ne is dolgozzanak, ne legyen családjuk, ne járjanak közösségekbe
mindenki más sajnos nem önmaga ellensége, és tudják mit jelentenek ezek a hangzatos marhaságok a másik zsebre nézve
Én Jobbik szavazó vagyok, de bérúnió nem lesz, az baromság. Tőlem legyen, én nem állok az útjába, de nulla a realitása. Hiszen még egyazon országban sem egyenlőek a bérek, Nyugaton sem.
Alapjövedelem. Az is marhaság, csak a játékgépekben meg uzsorásoknál kötne ki a kifizetése napján a legtöbb esetben.
"Én Jobbik szavazó vagyok, de bérúnió nem lesz, az baromság."
Bírom az ilyen embereket, akik szerint XY párt baromságokat beszél és csinál, de ők azért csak rá szavaznak, mert... ööö... izé... na.
még nyugaton sincs bérunió az hogy hol mekkora béreket adnak az az ország fejletségétől függ, igen naív és buta ember az aki beveszi hogy ez megvalósulhat.
alapjövedelem meg nincs egyetlen országban sem nem kell indokolnom miért nincs szerintem
Egy szóval nem mondtam, hogy akkor jólét volt. De legalább hivatalosan törekedtünk rá, most meg már nyíltan ellene vannak.
"De legalább hivatalosan törekedtünk rá, most meg már nyíltan ellene vannak."
Kik?:D Egyébként csak kíváncsiságból: te tényleg nem látsz semmilyen összefüggést a munka és a jólét között?
" nem mondtam, hogy akkor jólét volt. De legalább hivatalosan törekedtünk rá,"
:DDD hivatalosan is idióta vagy
"törekedtünk rá"
az óóóóóóóóóóóórbán nem törekedik a jólétemre
"Kik?:D"
Mi, magyarok.
"Egyébként csak kíváncsiságból: te tényleg nem látsz semmilyen összefüggést a munka és a jólét között?"
Nem. A termelés és a jólét között viszont annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!