Mikor adták át a Sargentini jelentésben is megjelenő 40 cm-es bodrogkeresztúri kilátót?
2009-ben.
A Sargentini jelentés egyik tétele amivel a jelenlegi kormányzati időszakot ítélik el, egy 2008-as pályázat esete, amit a mai ellenzék akkori kormányzata alatt "követtek el".
De biztosan az Orbán, megafidesz volt akik megakadályozták hogy megakadályozzák, hogy olyasmire költsék az eu-s pénzeket, mint egy 40 cm-es kilátó.
Azért épültek kilátók bőséggel 2010 után is:
Értem.
Azt is megmagyaráznád - mert azt sem értem - miképpen is lehet megbüntetni egy országot azzal, hogy elveszik a választott képviselőik, minisztereik, miniszterelnökük beleszólási jogát - vagyis a szavazati jogukat - most, olyasmiért amit 10 éve azok követtek el, akiket MÁR leváltottak az emberek és MÁR NEM képviselőik az országnak, pontosan amiatt amiket elkövettek?
Íme a Sargentini-jelentés magyarul:
Sem a Bodrogkeresztúr, sem a kilátó szó nem szerepel benne. Innentől kezdve szerintem felesleges ez a kérdés és a benne folyó vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!