Elképzelhetőnek tartjátok, hogy a nemzetvagyont elkobozzák egyszer azoktól akik és amivel megkárosították a MAGYAR NEMZETET és, felelni fognak?
a trianon helyett nekem jobban faj a mostani felemelkedesi lehetoseg elmutyizasa...
lengyelorszag, csehorszag, szlovakia stb mind elhuztak mar mellettunk
Tulajdonképpen a pénz legnagyobb része jogszerűen került hozzájuk.
Ha egy kiló kenyér 300 forint a boltban és én azt mondom neked, hogy adok érte kétezret eladod nekem ?
Aztán kit csukjunk börtönbe ? Aki kifizette a 2000 forintot vagy aki leszállította a kenyeret kétezerért.
Szerintem az a hibás aki hajlandó volt 2000 forint állami pénzt fizetni a 300 forintos kenyérért. De tőle milyen pénzt tudsz behajtani, elkobozni ?
Kérdező nagyon el vagy varázsolva.
Akik ellopták a nemzeti vagyont, azoktól már régen megpróbálták visszaszerezni - sikertelenül. Ezért nem került börtönbe a 2002 előtti politikai elit jó része sem, miközben szinte fillérekért adták oda az állami vagyont idegeneknek vagy éppen ellenkezőleg, haveroknak. Ezért nem került gyurcsányod sem börtönbe a mutyizásai miatt, ahogyan ezért nem sikerült scak a Csillebérci tábort visszaszerezni a sok-sok mindenből. Ezért nincs a mai napig felelőse a vörösiszap-katasztrófának, mert büntetlenül adhatták el azt a céget is akkoriban és még a vállalt kötelezettségüket sem kérték rajtuk számon, hogy megszüntetik annak az iszapnak a tárolását.
Mészároson akarsz elégtételt venni, de eszedbe nem jut Bajnai, gyurcsány, Kóka, vagy Surányi György, aki a magyar aranytartalékot adta el MNB vezetőként.
Nem jut eszedbe számon kérni azokat, akik eladták a MOl részvényeket, a MALÉV-et, a neves állami cégeket, cukor és cementgyárakat, közmű szolgáltatókat. Majd ha ezekért a felelősöket számon kérték, akkor lehet majd olyanok után is menni, akik a jelenlegi üzleti életben szerzik a vagyonukat.
8
Majd meglátjuk, mi lesz a vörösiszapperrel most másodszorra.
Kéz kezet mos. Jogfolytonos gazemberség ami ebben az országban meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!