Elképzelhetőnek tartjátok, hogy a Fidesz beépített embere volt Hadházy Ákos az LMP-n belül?
Összeesküvés elmélet,vagy lehet benne valami,hogy a korrupció ellen harcolt kisebb ügyekben, a nagyokat meg hagyta,és összejátszott az eddigi Fideszes barátaival?
Csak a véleményetek érdekelne,akinek van információja biztosabb forrásból azt is megköszönöm.
az LMP-t a Fidesz alapitotta
szerinted mennyi penz es tamogatas kellett ahhoz hogy egy epphogy megalakult part egybol a parlamentbe kerult anno?
Baromság!
Ahogy az 1-es válasz is.
Szedjétek már össze magatokat a földről és tájékozódjatok!
Itt egy kis segítség:
Nem inkább Schiffer András és Sallai R. Benedek alapította azért?
Én úgy hallottam hogy Hadházy inkább baloldalra húzna, már a választási koordináció kérdésében.
Ami az LMP jobbszárnyát illeti azt Schiffer viszi. Sértett öntudatból mivel régen az MSZP ifjúsági tagozában volt. Azt tudom hogy a Fidesz zöldtagozatával nagyon jóban voltak anno. De hol van már a Fidesznek zöldtagozata? Lásd Illés Zoltán.
Így egy konfliktus van a párton belül hogy merre is...
Hogy a Fidesz potenciális koalíciós partnere, vagy inkább kormányváltó akarna lenni.
Rosszat tett hogy a Fidesz túlnyerte magát, mivel így van egy párt ami 12 évig minimum ellenzékben lesz anélkül hogy valaha is kormányon megvalósíthatta volna a zöldpolitikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!