Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nevetik ki a nemzetet?

Miért nevetik ki a nemzetet?

Figyelt kérdés
A halandók már annyira haladók, hogy nem foglalkoznak a múltal. Régen is így volt ez, de ezt ők nem tudják. A történelmet saját tényeik szerint magyarázzák, monda gyilkosok, történelem gyilksosok, identitás gyilkosok, de azt hiszik okosak. Nincs félelmetesebb egy elnyomott néo haragjától, ha ismernék történelmünk, viharos évszázadaink, nem saját szájízük szerint magyaráznák akkor ezt megértenék. Azt hiszik hogy haladnak, pedig ők az elavultak, nemzeti identitás tudat nélkül nem kehet haladni, nem lehetünk nagyok. Persze ők ezt nem tudják, ők hiszik hogy az igazságos gyarmatosítók, majd a mi érdekeink nézik maguké helyet. Itt is a természet törvényei hatnak, vagyis az erősebb legyőzi a gyengét. Hogy mi lennénk a gyengék? Maximum ellenségeink szerint, és szerintük. Nincs veszélyesebb egy identitás tudatáért, az elnyomás ellen harcoló népnél. Mindig az utolsoból lesz az első. Mondom ezt ők tudnák ha nem forgatnák ki a történelmünk, lehet tudják is csak fáj nekik beismerni az igazságot. Egy kis nép vívta ki, harcolt a szabadságáért az osztrákok ellen, a szovjetek ellen, és most a globálisták, a globalizmus terjedése ellen is. A kis nemzetek azért tudnak erősek lenni, mert rendre az erősebbek alábecsülik a nagyságuk.

2019. nov. 28. 09:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/124 A kérdező kommentje:

Szerbiai magyarok nem érdemlik meg hogy kiálljon értük az EU mint a muszlimokért? Felvidék az EU-s ott sem szabad himnuszt énekelni, meg magyar zászlót libkgtatni, mert annyira multikultik hogy csak a magyar zászló zavarja őket, mert nem tudják szlovákisítani őket.

Amit mondtam nem zárta ki szerintem egymást, nem mentegetőztem, de akkor is az én kukturam nekem fontosabb hogy megmaradjon. Az neked mentegedőzés, hogy Titot sem érdekelte hogy csak 26 ezer szlávot öltünk meg, pláne hogy náci nyomásra, ő megölt etnikai büntetésként 45 ezer magyart úgy hogy nem is a felelősöket büntette meg. Akkor miért ne harciljuk ki hogy ne nyomjanak el, miért nem kérünk kártérítést mint a többi muszlim vagy elnyomott nép?

2019. nov. 29. 17:15
 102/124 A kérdező kommentje:
Betelepitések nem számítanak, értelmezni tanulj meg.
2019. nov. 29. 17:18
 103/124 anonim ***** válasza:
83%

Akkor hoghy a f#szba pótlódott a lakosság? Meg minek kellett a betelepítés, ha a magyar lakosság önerőből is felszaporodtak volna?

1710-ben 3 millió 100 ezer fő élt az akkori ország területén. Ebben minden beleszámított, németek, tótok, magyarok mind.

1800-ra ez a szám 8 millió lett.

Szerint az akkori születéskor várható élettartammal hogy a francban nőtt meg 90 év alatt a népesség 5 millió fővel???

Erre mondod azt hogy a betelepítések nem számítanak?

Hülye vagy mint az öntöttvas radiátor, de mellé még szorgos is.

2019. nov. 29. 17:30
 104/124 anonim ***** válasza:
49%

"miért nem kérünk kártérítést mint a többi muszlim vagy elnyomott nép?"

Már megint a hülye muszlimjaid? Egyáltalán mi a f#szról beszélsz? Milyen kártérítést kapnak azok? Mi után?

Amúgy meg senki nem pörög Titón rajtad kívül.

Kész, vége, az a kor lezárult. Az áldozatokat már semmilyen kártérítés nem hozza vissza, és az aki pénzben méri a népírtások "kártérítését" nem más mint egy lelki nyomorék.

Te ezt még megtoldod azzal is hogy szellemi foggyos vagy.

Neked simán csak van egy tanult sértettség érzeted, holott az ég világon senki nem nyom el téged itt és most 2019-ben.

Kollektív magyar elnyomásról papolsz, és a maxz amit elő tudsz hozni, az az hogy a határon túlról fél évente van valami hír, hogy csesztettek néhány magyart a helyi turbónacionalista szlovákok vagy szerbek...

Szerintem ne itt a gyakorin próbálj meg prédikálni, hanem inkább valami borotváltfejű foci lelátón. Ott több hozzád hasonló van, akik valószínűleg osztani fogják a hülyeségeidet. Sőt, ott kifejezetten te leszel a történész professzor.

2019. nov. 29. 17:38
 105/124 anonim ***** válasza:
75%
Én már csak azt nem értem tulajdonképpen miért pattog?:D
2019. nov. 29. 17:46
 106/124 A kérdező kommentje:

Leírtam. Ha nem tudod elolvasni nem az én bajom. A második vh után is nagyon erősen pötlódott a lakosság, ez egy tény. Az addig alkalmazott szlávokat pedig autómatikusan nyomtuk ki, pont mint ahogy az ukránokkal is lesz, ha nem nyomnak és szaporodnak el felettünk.

Csak egy példát mondtam hawer. De Szíriai keresztényeket is mondhattam volna. Azok sem EU-s országok, ahogy Szerbia sem. Valahogy ezek még is megérdemlik, a cigánysággal együtt hogy az EU minden téren államba és országban kiáljon értük. Látom nem akarok értelmezni, és felfogni amit mondtam. És akkor ne libuskázzalak titeket.

Mond ezt az elnyomott délvidékieknek, nézd meg milyen körülmények között élnek emiatt, milyen pszichológiai nyomokat hagyott az emberek fejébe a Balkáni háború és Tito. Ha a boszniai muszlimokon segítettek, akkor rajtuk is. Az sem EU-s ország. Nem értem miért nem lehet kiállni értük.... Nem tudom miért mem tudod felfogni és megérteni a libbsi fejeddel amit mondok.

Ez az igazság, nőj fel többi halandzsa. Béke!

2019. nov. 29. 17:49
 107/124 anonim ***** válasza:
49%
88. Nem akartam én senkit sem megbüntetni, mindössze nem értek egyet a bűnök letagadásával, nem ugyanaz.
2019. nov. 29. 17:54
 108/124 anonim ***** válasza:
49%

Itt már inkább ott tartunk, hogy nem is az a baj hogy elnyomás lenne (ami nincs), hanem hogy nem vagyunk ugyanannyira pátyolgatva, mint pl a permanens háború alatt élő szírek...

Kb ez a "Aki nem segít nekem az mocskos b##i!!!".

Amúgy: Az EU azért segít a közelkeleti helyzeten, mert önmagát akarja védeni a bődületes migrációts hullámoktról a jövőben.

Ha sikerülne stabilizálni a térséget, akkor nem kéne évről évre attól tartani, hogy a zöldhatáron hány százezer regisztrálatlan ember lép be az unióba.

Pont hogy a hülye széljobber náci fejeddel kéne a legbőszebben támogatnod, hogy az EU pénzzel, szakemberekkel, és katonai erővel próbálja meg stabilizálni a szír helyzetet, mert az egyben azt is jelentené, hogy kevesebb menekültet (vagy gazdasági bevándorlót, ahogy tetszik) kellene fogadnunk.

De ehhez kevés vagy mint dísztárcsában a C-vitamin...

2019. nov. 29. 17:57
 109/124 A kérdező kommentje:
Milyen olyan bűnt követtünk el, amit a későbbi elnyomók abban az időben nem? Igy semmit nem lehet fejünkhöz vagni, abban az időben más világ volt, meg kell érteni. Az emberek primitívebbek voltak
2019. nov. 29. 17:58
 110/124 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, te talán beszéltél a délvidékiekkel személyesen?
2019. nov. 29. 18:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!