Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A németek és az osztrákok...

A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?

Figyelt kérdés

Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.

Magyarul a menekültek mellett tüntettek.

Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?

Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?

Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?

Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?

Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.

Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?

Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?

Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.

2015. okt. 4. 18:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/124 anonim ***** válasza:
100%

18%-ot ne akarjátok meggyőzni. DK aktivista.

Üdvözlöm a Ferit! :)

Minden épeszű ember tudja hogy botrányos amit ez a CSÜRHE művel:

nekimentek a macedón, magyar, horvát, szlovén, dán rendőröknek. Rendszeresek a tömegverekedések.

Botrányos a szemetelés, hogy szrnak a szabályokra, hogy nem együttműködőek a hatóságokkal, hogy feltépik a kamionok raktereit.

Botrányos hogy semmi nem jó nekik se svéd se finn se német se semmi.

Jellemző hogy a berlini vonaton vészfékeztek és lelépett 180 darab hogy ne kelljen regisztrálni az imádott német hatóságoknál se.

3 napja 200 darab betört a csalagútba 15 km-re, 12 óráig tartott mire sikerült kiverni őket.

[link]

Tüntetnek, akaratosak, agresszívek ... mi folyik itt??? hát ezek illegális határátlépők. Miért nem esnek nekik a rendfenntartók gumibottal? Miért nem toloncolják ki azonnal a rendbontókat?

2015. okt. 6. 02:02
 52/124 anonim ***** válasza:

A 18%-os DK hívőnek találtam még egy cikket a migránsok viselkedéséről, rémtetteiről. Tudom, hogy valószínűleg reménytelen, de azért hátha mégis eljut a pontnyi agyához. A pirossal kiemelt szövegnél kattinthatóak az eredeti, főleg külföldi cikkek, videók:

[link]

2015. okt. 6. 13:07
 53/124 anonim ***** válasza:
30%

" [link]

Megnézted a videót is vagy csak leírtad, amit leírtak hozzá?

Ha igen, akkor nem tudom min veszekszünk. Te abból, hogy emberek panaszkodnak, hogy fáznak, nem tudnak ruhát cserélni, nem tudnak mit csinálni, még nyelvet tanulni sem azt tudod leszűrni, hogy rinyálnak a lassú internet miatt. Nem vagy képes más problémáját megérteni, csak kollektív gondolkodásra vagy képes és úgy érzed, hogy a törvény szabja meg az erkölcsöt. Eddig egyiket se tagadtad, szóljál, ha igaz, amit írtam és akkor már be is fejeztük a vitát.

"És végül egy, amit érdemes elolvasnod. Magadra ismerhetsz: [link]

Elég hosszú, majd talán elkezdem, de nekem az elején már feltűnik, hogy valaki egy weblapot hozott létre csak azért, hogy leírja mennyire utálja az egyenlőséget.

A linkek nem jól vannak bent, de biztos tudod melyikről van szó.

2015. okt. 6. 20:46
 54/124 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagy képes más problémáját megérteni, csak kollektív gondolkodásra vagy képes és úgy érzed, hogy a törvény szabja meg az erkölcsöt. Eddig egyiket se tagadtad, szóljál, ha igaz, amit írtam és akkor már be is fejeztük a vitát."

Fingod nincs miről beszélek, ugye? Oké, próbáljuk újra: Olyanok "problémáival" biztosan nem fogok azonosulni, akik ilyen arrogánsan a markukat tartva jönnek követelőzni, élősködni, úgy hogy valójában nem is szorulnának rá. Nem a valódi szerencsétlen menekültekről beszélek. Külön kéne már választani a kettőt. Légy szíves hadd ne írjam le újra és újra miért gondolom ezt így. Olvasd el a legutolsó linket, amit bemásoltam ide.

[link]

"Elég hosszú, majd talán elkezdem, de nekem az elején már feltűnik, hogy valaki egy weblapot hozott létre csak azért, hogy leírja mennyire utálja az egyenlőséget."

Pedig érdemes lenne, nem pont arról szól, mint amit leszűrtél. Tényleg érdekes. De persze az is lehet, hogy ugyanúgy kifacsarod majd ezt az írást is, mint ahogy az enyémet, illetve másokét az oldalon. Értem miért csinálod, csak szánalmas.

2015. okt. 6. 21:39
 55/124 Saavedro ***** válasza:
100%
Viccesek ezek a százalékok :D
2015. okt. 6. 22:30
 56/124 anonim ***** válasza:
40%

"Olyanok "problémáival" biztosan nem fogok azonosulni, akik ilyen arrogánsan a markukat tartva jönnek követelőzni, élősködni, úgy hogy valójában nem is szorulnának rá."

Kik? Még a szándékosan uszító jellegű videókban szereplőknek is kb. az ötödét találtam én arrogánsnak és követelőzőnek.

"Nem a valódi szerencsétlen menekültekről beszélek. Külön kéne már választani a kettőt."

Én kik neked a valódi menekültek? Gondolom, akik törökországi sátorból jönnek, azok nem. És hogy akarod a valódi szerencsétlen menekülteket megvédeni, ha nem tudod kiválasztani ki a valódi szerencsétlen menekült? Akinek sok pénze van az biztos, hogy nem menekült? Aki arrogáns, az biztos, hogy nem menekült? Vagy aki arrogáns, az megérdemli, hogy a háború közepén maradjon?

És nem, nem fogom végigolvasni azt a cikket, aminek már a weboldalcíme is nacionalista. Ha akarod hívhatsz nemzetellenesnek vagy másnak, ha nemzetellenes dolog embereken segíteni, akkor én büszkén vállalom.

2015. okt. 6. 22:34
 57/124 anonim ***** válasza:
40%

"Viccesek ezek a százalékok"

Csak éppen ugyanúgy nem érv, mint az, hogy ha valaki illegális dolgot követett el, az biztos rossz.

2015. okt. 6. 22:35
 58/124 anonim ***** válasza:
100%
Arra azért jók lesznek,hogy a migrácsokkal együtt téged is hajóra tegyünk,egy talán nem is olyan távoli boldog jövőben.
2015. okt. 6. 22:46
 59/124 anonim ***** válasza:
100%

"Én kik neked a valódi menekültek? Gondolom, akik törökországi sátorból jönnek, azok nem. És hogy akarod a valódi szerencsétlen menekülteket megvédeni, ha nem tudod kiválasztani ki a valódi szerencsétlen menekült? Akinek sok pénze van az biztos, hogy nem menekült? Aki arrogáns, az biztos, hogy nem menekült? Vagy aki arrogáns, az megérdemli, hogy a háború közepén maradjon?"

Ez valóban egy bonyolult kérdés, ki igazi menekült és ki nem az. Úgy gondolom, hogy azok, akik direkt eldobták a papírjaikat, szírnek hazudják magukat, de ujjlenyomatot nem akarnak adni, regisztrálni sem akarnak, minél északabbra, minél gazdagabb országokba akarnak menni, azok nagy valószínűleg csak gazdasági bevándorlók. Az igazi menekültek nem arcoskodnak...

Balhét meg csinálják, és nem csak azért mert szar a kaja, hanem mert közülük sokaknak beteges, perverz, állatias a természete (nemi erőszak a német és osztrák menekülttáborokban)

"És nem, nem fogom végigolvasni azt a cikket, aminek már a weboldalcíme is nacionalista. Ha akarod hívhatsz nemzetellenesnek vagy másnak, ha nemzetellenes dolog embereken segíteni, akkor én büszkén vállalom."

Ez rendkívül sajnálatos. Olvasd akkor csak és kizárólag a ballib média manipulatív, migráns simogató, a problémát szőnyeg alá söprő, agymosó oldalait. Nehogy szerepeljen valahol a "nemzet" vagy a "magyar" szó, mert az csak utálatos és náci lehet... Nehogy végre meglásd hova vezet ez az egész invázió.. Nehogy már megértsd mi ez az egész... Ez észveszejtő... De legfőképp nagyon szomorú. Kár minden szó. :(

2015. okt. 6. 23:00
 60/124 anonim ***** válasza:
40%

És minden bűntudat nélkül képes lennél egy olyan szabállyal egyetérteni, ami papíreldobási és követelőzési alapon küldi vissza Szíriába az embereket?

A válasz gondolom az, hogy nem és akkor elértünk a liberális álláspontra, hogy miután nem szeretnénk valódi menekülteket visszaküldeni mindenkit be kell fogadni.

2015. okt. 6. 23:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!