Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez hogy horváthország...

Mi ez hogy horváthország menekülteket hoz nekünk?

Figyelt kérdés

Valaki magyarázza el nekem mert nem egészen értem.

Az oké hogy nem tudják kezelni a menekültkérdést, akár át is szöknek, de mi az, hogy felpakolják őket s idehozzák?

Most akkor ha én nem birom az anyosomat akkor átviszem egy másik országba és otthagyom? Vagy mi?

Nem értem.

2015. szept. 19. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Az van hogy összeuszított barmok vagyunk. Ahelyett hogy összefognánk, még az ilyen feszült időkben is egymást csesztetjük. Nem tudom már miben lehetne még bízni..
2015. szept. 19. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Megtehetik, ennyi.

Ők nem regisztrálják őket, mi meg igen. A hivatalos határátkelőhöz jöttek (hozták), nem mehetnek ezért börtönbe, mi meg visszük táborba. Aki meg nem regisztrál az is útnak indulhat Ausztria felé, mint többen meg is tették ez derült ki Bakondi délutáni sajtótájékoztatóján.

2015. szept. 19. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Horvátország nem hoz menekülteket! Esetleg a horvát rendőrség. Nem ártana pontosan fogalmazni.
2015. szept. 19. 16:11
 4/6 A kérdező kommentje:

A horváth rendőrség nem horvátországot "képviseli" a tetteiben?

Vagy az egy önálló jogkörrel bíró állam horváthországon belül mint pl. a vatikán olaszországon belül?

Bocsánat a tájékozatlanságomért, de eddig azt hittem, hogy a horváth rendörség egy végrehajtó testület ami a kormány illetve az állam nevében annak az utasitására jár el mint pl. magyarországon a Magyar Rendőrség. (Bár mintha nem ez lenne a neve)

De akkor már meg is van a megoldás. Szolok a rendörnek hogy vigye innen a menekülteket egy másik országba s szólok Orbánnak is, hogy most már pihenhet a menekültekkel nincs több dolga, megoldottam a kérdést.

2015. szept. 19. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Jól politizál Horvátország. Keményen kiállnak az érdekeikért. Nem akarnak putrit csinálni a saját országukból. Ha már valahol putrinak kell alakulnia akkor inkább a szomszéd országban legyen ez logikus. Ott van pl. Győr, jól elputrisodott a sok leszállított migráns miatt.

Na a horvátok ezt nem akarják, és jogosan, csak sajnos a mi kárunkra.

2015. szept. 19. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
persze érthető a lépés. most mindenki igyekszik áttolni a másikra dolgot...persze Uniós probléma meg közösen kell megoldani....azzal már elkéstünk mert nem voltunk felkészülve....ugyhogy most mindenki a maga érdeke szerint cselekszik....mi sem fogjuk hagyni...mert építjük a kerítést....végül mi jövünk ki a legjobban ebből az egészből...a többiek meg megszivják az biztos. előbb utóbb horvátok el lesznek lepve,akárhogy is szállítgatják,mert a kerítést hipp hopp megépíti az a 2000 katona plusz....na és akkor mi lesz???mert felénk onnantól nem lehet ellenőrizetlenül jönni, csak a határon és akkor kell regisztrálni.amit ezek a népek nem akarnak...egyértelmű, hogy mennek horvátoknak...mert arra lehet...az idióta miniszterelnökük meg nem akar kerítést építeni meg hadsereget sem bevetni csak továbbszállítani őket. hát ezek álomvilágban élnek. nyugat eu meg lesz szállva...még most lenne esélyük,hogy túléljenek, hogyha bevetnék a hadsereget és nem engednék ezt a sáskajárást. de nem fognak mert az milyen gáz az unióban....csúfolták Orbánt, hogy diktátor...lehet hogy kicsit az de most jól jön!!!nem kérek az ilyen népekből, akik gyújtogatnak,verekednek, még egymást is megverik.sőt mostmár hallottam olyat is, hogy a táborokban megerőszakolták a nőket....
2015. szept. 20. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!