A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?
Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.
Magyarul a menekültek mellett tüntettek.
Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?
Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?
Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?
Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?
Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.
Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?
Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?
Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.
"mégnácibb menekültstratégiát folytatnak, mint Magyarország"
Feljebb már ki lett fejtve, hogy mennyire türelmesek voltunk idáig ezekkel szemben. Ennyi. De lehet ezt tovább szajkózni, 0%-ost még amúgy sem láttam.
"Feljebb már ki lett fejtve, hogy mennyire türelmesek voltunk idáig ezekkel szemben."
El is olvastam és bízok benne, hogy nem ilyen kevés türelme van az átlagmagyarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!