Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A németek és az osztrákok...

A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?

Figyelt kérdés

Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.

Magyarul a menekültek mellett tüntettek.

Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?

Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?

Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?

Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?

Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.

Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?

Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?

Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.

2015. okt. 4. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
100%

Azért a németeknek is tele van már a tökük.

[link]

Ha annyira menekültszeretők lennének, nem lenne Merkel és a pártja népszerűsége a béka segge alatt. Sajnos Németország nyakán is ott ül egy, az idegenekkel túlontúl liberális Teréz anya stílusú kormány, Merkel pedig a felelőtlen kijelentéseivel megindította fél Irakot is. Ausztriában tarol az FPÖ, Faymann úgy meg fog bukni, mint a fene.

Németországban már másfél millió "menekült" van. Hogy ebből mennyit fognak kiszórni, azt nem tudom. Jobb esetben a háromnegyedét (mert kb csak a 15%-uk igazi háborús menekült, a többi gazdasági bevándorló), rosszabb esetben egyet sem.

Félek, hogy Merkelék elintézik, hogy semennyit sem küldenek haza.

2015. okt. 5. 19:43
 42/124 Saavedro ***** válasza:
Az mindegy, hogy ott hányan maradnak, egyék meg, amit főztek a nagy empátiájukból. Attól félek, hogy ide fogják visszapingpongozni a migránsokat.
2015. okt. 5. 19:59
 43/124 anonim ***** válasza:
0%

"Tartsák el őket a szaúdiak meg szembácsi.Nagyrészt úgyis ők tehetnek az egészről."

És ha nem tartják el? Maradjanak Szíriában, mondván, hogy akinek a feladata lenne nem csinál semmit?

"Ezért végezték a karton ásványvizek a síneken, a szendvicsek a kukában DE az odavaló szemét a parkokban. A regisztrációhoz szükséges papírok meg a jó ég tudja hol."

Mondom, mikor még kaptak normális ellátást. Én egy hírről sem hallottam, hogy az ásványvezeket bárhova dobálják, mielőtt nem teltek meg a befogadóállomások.

"Nyilván nem önerőből és kemény munkával értük el, amit, hanem mindent a fenekünk alá toltak..."

Most nem hiszem hogy le kéne arra a szintre süllyedni, hogy kollektíven kijelented, hogy a szírek nem csináltak maguknak egy normális országot. Vagy a 0 órát dolgozó dubaji állampolgár is keményen megdolgozott az ingyen házáért, földjéért, pénzéért?

"Mellesleg meg lehet nézni, hogy a hontalan és ténylegesen szegény magyar mit kezdhet magával és milyen segítséget kap az EU-tól, vagy az államtól."

Erről nem a menekültek tehetnek.

2015. okt. 5. 20:28
 44/124 anonim ***** válasza:
100%
#18%-os: Nem kaptak normális ellátást?? Nem tüntetnek? Arról nem hallottál, hogy képesek voltak éhségsztrájkolni, hogy megkapjanak valami 2000 eurós segélyt? És arról hallottál, hogy olyan dolgok miatt rinyálnak Hollandiában, Finnországban, hogy LASSÚ AZ INTERNET, unatkoznak, nincs a közelben pub és NEM KAPNAK PÉNZT CIGIRE? ÉS KÖVETELIK A PÉNZÜKET! A PÉNZÜKET! Hogy olyan kaját és vizet kapnak, amit szerintük az állatok sem ennének meg, holott a finn iskolások és nyugdíjasok is ugyanazt az ételt kapják, illetve a polgárok is ugyanazt a csapvizet isszák?? Ez a pofátlanság legteteje, nem állíthatod, hogy nincs kinyalva a seggük! Na és nálunk a "civil" szervezetek (migration aid, meg még a halál tudja kik) körbeugrálják őket, mint a pincérek, jobbnál jobb ételeket gyűjtenek nekik, konkrétan olyan dolgokat is, amik abszolút nem létszükséglet, sőt luxus... csomagolt croissant, jóreggelt keksz, mackósajt, többféle friss gyümölcs??? Az én időmben az iskolai menzán nem kaptunk ilyeneket, pedig nekünk pénzbe került az ellátás... Ráadásul ők ezért nem hálásak, hanem telibefingják a kedvességet, eldobálják, elszemetelik, KRITIZÁLJÁK... EGYSZERŰEN KÁR BELÉJÜK! Az jó dolog, ha azok kapják, akik valóban rászorulnak (az igazi háborús menekültek), de kinyílik a bicska a zsebemben, ha rá gondolok, hogy parazita, követelődző cigány népségre van kiszórva ennyi étel, akik között nő- és gyermek erőszakoló szörnyetegek is megbújnak! Németországban a menekülttáborokban mindennaposak ezek a zaklatások... Mégsem a megalázott nők tüntetnek, hanem ezek a suhancok, akik nem épp úgy néznek ki, mint akik háborúból menekültek, hanem akik jó dolgukban nem tudnak már min fintorogni! Aki végig éhezi-szomjazza a több ezer kilóméteres utat, az nem szórja el a kapott ételt, nem fikázza le az ellátást, az országot, hanem örül annak is, hogy nincs életveszélyben, és talán még egy darab száraz kenyérnek is örül... nem hogy az internet sebességét kritizálja...mintha nekik ez alapból járna... ez abszurdum, még a vak is látja!
2015. okt. 5. 23:54
 45/124 anonim ***** válasza:
100%
JA még annyi, hogy: nyilván nem 5 csillagos szállodákba vannak elszállásolva és nem kapnak lakásokat, de beláthatod, hogy erre egyszerűen nincsen kapacitás! Hova kéne őket tenni szerinted?
2015. okt. 5. 23:56
 46/124 anonim ***** válasza:
0%

"És arról hallottál, hogy olyan dolgok miatt rinyálnak Hollandiában, Finnországban, hogy LASSÚ AZ INTERNET, unatkoznak, nincs a közelben pub és NEM KAPNAK PÉNZT CIGIRE? ÉS KÖVETELIK A PÉNZÜKET! A PÉNZÜKET! Hogy olyan kaját és vizet kapnak, amit szerintük az állatok sem ennének meg, holott a finn iskolások és nyugdíjasok is ugyanazt az ételt kapják, illetve a polgárok is ugyanazt a csapvizet isszák??"

Mutatnál forrást? Lehet, hogy van, csak én nem szoktam olyan weboldalakat olvasni, amiknek a legfőbb közlendőjük, hogy Finnországban menekültek panaszkodnak a lassú internet miatt.

"JA még annyi, hogy: nyilván nem 5 csillagos szállodákba vannak elszállásolva és nem kapnak lakásokat, de beláthatod, hogy erre egyszerűen nincsen kapacitás! Hova kéne őket tenni szerinted?"

Olyan ötleteknél, hogy zárjunk be menekülttáborokat nekem mindig az jut eszembe, hogy honnan van ennyi hely. De ha valóban nincs hely, akkor sem lehet kérni a menekültektől, hogy fogadják el. Akkor minden egyes menekültektől független tüntetésnél meg lehet mondani a résztvevőknek kormányoldalról, hogy hát mi megpróbáltuk, de nem tudunk mit tenni az aktuális ügyben.

2015. okt. 6. 00:31
 47/124 anonim ***** válasza:
100%

"A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?"

Jólét na meg a média agymosása. Kíváncsi lennék a közvélemény kutatásokra és hogy a támogatottság/elutasítottság hogyan változott az utóbbi időben. Itt egy régebbi és a németajkúak többsége elutasító.

[link]

Aztán meg nem 100ezres tömeg hanem kb 20ezer csak (REUTERS!). Szerintem agybetegek, politikai aktivisták, korábbi bevándorlók tették ki a tömeg jó részét.

[link]

2015. okt. 6. 00:31
 48/124 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak weboldalakon lehetett erről olvasni, több TV csatornán is szó volt róla. Linkelek néhány random oldalt amit találok, de ha beírod a keresőbe válogathatsz. Videók is vannak.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És végül egy, amit érdemes elolvasnod. Magadra ismerhetsz: [link]

2015. okt. 6. 00:50
 49/124 anonim ***** válasza:
100%
"De ha valóban nincs hely, akkor sem lehet kérni a menekültektől, hogy fogadják el." - Pedig kénytelenek lesznek elfogadni, mert illegálisan lépték át a határt, eddig nem igazán működtek együtt semmiben, szerintem minimális rugalmasság azért elvárható a részükről. Örülhetnek, hogy egyáltalán bejöhettek...
2015. okt. 6. 00:54
 50/124 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még ez is: [link]
2015. okt. 6. 01:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!