Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A németek és az osztrákok...

A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?

Figyelt kérdés

Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.

Magyarul a menekültek mellett tüntettek.

Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?

Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?

Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?

Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?

Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.

Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?

Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?

Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.

2015. okt. 4. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 anonim ***** válasza:
90%
Egy szóval sem állítottam, hogy nem vagyok az.
2015. okt. 4. 19:08
 12/124 anonim ***** válasza:
11%
Rendben, csak kérdeztem.
2015. okt. 4. 19:16
 13/124 anonim ***** válasza:
Szerintem ez u.olyan média által gerjesztett dolog, mint itthon a színvonaltalan HVG, Budapest Bacon vagy Index cikkek. Bár ha jól belegondolok, egy hete még egy német ismerősöm írta fészen, hogy "szerencsére van ki ellássa őket", szóval most megfogtál...
2015. okt. 4. 19:26
 14/124 anonim ***** válasza:
75%

Erről szól a liberalizmus. Mindig azoknak a jogaiért kell küzdeni, akik a nemzetet tönkreteszik.

Az is nagyon jó, hogy a liberálisok most a "Krisztusi feleberatságra" meg a "Keresztényi szeretetre" hivatkoznak. Arra a kereszténységére, amelyiket pár hónappal/évvel ezelőtt még nyíltan köpködtek és undorodtak a hívőitől...

2015. okt. 4. 19:26
 15/124 anonim ***** válasza:
12%

"Arra a kereszténységére, amelyiket pár hónappal/évvel ezelőtt még nyíltan köpködtek és undorodtak a hívőitől..."

Te nagyon félreérted a dolgot. A liberálisok többsége nem a befogadás indokaként hozza fel a kereszténységet, hanem a magukat kereszténynek nevező kirekesztők kritizálására. Hogy még a saját ideológiájukat sem értik. Sőt ha valaki azt mondja, hogy azért kell befogadni a menekülteket, mert a Biblia azt írja, az nem is liberális.

2015. okt. 4. 20:07
 16/124 anonim ***** válasza:
86%
Európa az európaiaké.
2015. okt. 4. 21:09
 17/124 anonim ***** válasza:
21%

"Európa az európaiaké."

Hát nem is a muszlimoké, zsidóké és keresztényeké.

2015. okt. 4. 21:14
 18/124 anonim ***** válasza:
100%

Európa a kereszténység nélkül nem Európa.

Ha a keresztény vallást, keresztény kultúrát és keresztény történelmi személyeket kivonod Európa kulturális szellemi örökségéből, gyakorlatilag nem marad szinte semmi.

Ezt egy közepes történelmi, irodalmi és művelődéstörténeti ismeretekkel rendelkező általános iskolás is tudja.

2015. okt. 4. 21:47
 19/124 anonim ***** válasza:
0%
Lol, nem létező statisztikával puffogtatnak. Arról hadoválnak, hogy sok a szabadidejük a jó lét miatt, holott a magyarok többsége akik szegénységben vergődik többet foglalkozik a menekült üggyel mint a saját családjával. Hahaha, sok csíra.
2015. okt. 4. 21:58
 20/124 anonim ***** válasza:
3%
Akkor kezdett igazán fejlődni Európa amikor a kereszténység, ami azelőtt mint valami kór elnyomta a tudományt és a szabad gondolkodást, amint le vállt ezekről és nem ez határozta meg a társadalmi gondolkodást hirtelen fejlődésnek indult minden, milyen érdekes. Persze az iszlám sem jobb, de ettől a szabad vallásgyakorlás mindenkit megillet. A radikálisokat pedig börtönbe kell zárni, akár keresztény, akár buddhista, akár iszlám, teljesen mindegy.
2015. okt. 4. 22:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!